Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Топ-3 найкрасивіших міст світу

  1. ВЕНЕЦІЯ
  2. ПАРИЖ
  3. ПРАГА

Попереду гряде розпал туристичного сезону

Попереду гряде розпал туристичного сезону. Наш світ настільки красивий, що не варто втрачати часу дарма. Сьогодні ми розповімо Вам про найкрасивіших містах світу, які обов'язково варто відвідати, повідомляє https://empire-tour.net/

ВЕНЕЦІЯ

Одноголосним думку всіх опитаних туристів з усього світу, Венеція носить по праву звання найкрасивішого міста на нашій планеті. Місто знаходиться в болотистій Венеціанській лагуні, що надає йому унікального шарму. Лагуна простягається уздовж берегової лінії, яка приносить художнє дотик до архітектури міста. Завдяки цьому Венеція була занесена в список Всесвітньої спадщини. Місто також є центром комерції, де можна придбати кращі в світі шовку, спеції і зерно. Мистецтво також зайняло важливе місце серед жителів і туристів. Протягом декількох епох, Венеція ставала багатим містом завдяки комерції та мистецтва. Симфонічні та оперні любителі музики можуть в повній мірі насолодитися місцевою музикою.

ПАРИЖ

З монументальної площею Сени і вулицею Монмартр, Париж приваблює туристів з усього світу Цей дуже елегантний і витончений місто. В даний час Париж є одним з провідних світових ділових і культурних центрів світу, що робить це місце блаженством для туристів. Ельфовая вежа в поєднанні з Лувром та Тріумфальною аркою роблять це місто особливим і ще більш привабливим. Протягом декількох років Париж розглядався як міжнародний центр мистецтв, історії та живопису. Також Париж є міжнародною столицею стилю. Тут величезна кількість бутиків на будь-який смак і гаманець.

ПРАГА

Тепле літо приносить більше краси цього історичного міста. Влтава, Карлів міст і приголомшливо красивий Староміська площа формують свою красу. Це чотирнадцятий за величиною місто в Європейському Союзі. Він є історичною столицею Чехії і приваблює тисячі туристів щороку. Пам'ятники, будівлі і музеї архітектури засновані на романському, готичному стилях епохи Ренесансу надають неповторний шарм цього міста. Рекомендуємо обов'язково відвідати Празький Град, Єврейський квартал, Стіна Леннона, пагорб Чарльз Мости і Петрина. Експонати музею, кінотеатри, театри та галереї покривають вулиці. Прага і раніше залишається найбільш відвідуваним і найкрасивішим містом в світі.

Читайте також:

10 найефективніших рекламних кампаній в цьому році

15 кращих європейських університетів в сфері фінансів

Ukrnews24.net

Підписуйтесь на Ukrnews24.net в Telegram , Щоб бути в курсі найцікавіших подій.

Останні новини

Новости