Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

25 маленьких затишних міст Європи, в яких ми мріємо побувати

  1. Альбаррасіна
  2. Вернацца
  3. Ла-Рок-Гажак
  4. Жосселен
  5. Муррей
  6. Касл Ком
  7. Ронда
  8. Тропеа
  9. Бібері
  10. Фройденберг
  11. Дінан
  12. Генгенбах
  13. місто Міконос
  14. Мортсунд
  15. Грюйєр
  16. І я
  17. Мон-Сен-Мішель
  18. Блед
  19. Рейні
  20. Сан-Джиміньяно
  21. Фунес
  22. Ротенбург-об-дер-Таубер
  23. Кольмар
  24. Манарола
  25. Гальштатт

Багато з цих поселень внесені в список об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ці куточки Європи такі красиві, що людство зобов'язане зберегти їх в первозданному вигляді.

Альбаррасіна

Багато з цих поселень внесені в список об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Snovadoma.ru

Цей середньовічний невелике місто з 1,097 жителями, знаходиться в провінції Теруель, Іспанія, і як правило, займає верхні позиції у всіх рейтингах найкрасивіших сіл цієї країни.

Вернацца

Doriahotels.com

Це один з п'яти дорогоцінних каменів, які складають область «Чінкве-Терре», Італія - ​​п'ять невеликих рибальських містечок зі статусом всесвітньої спадщини. Вибрати один з них є майже нездійсненним завданням. Вернацца, мабуть, найкраще зберіг дух морської цитаделі.

Ла-Рок-Гажак

Marketium.ru

Розташований біля підніжжя скелі, на березі річки Дордонь, цей французький місто, заселене з доісторичних часів, є одним з найкрасивіших в Європі.

Жосселен

Dslov.ru

Це місто знаходиться в Франції, в регіоні Бретань. Це казкове містечко, відомий не тільки красою, але й знаменитим і вражаючим замком, побудованим близько 1008 року.

Муррей

Wikimedia.org

Найвищий і найкрасивіший селище в кантоні Берн, Швейцарія, на висоті 1650 м над долиною Лаутербруннен. Тут можна спостерігати три найвідоміші гори в Швейцарії: Ейгер, Монк і Юнгфрау.

Касл Ком

Travelinside.ru

Село на 350 жителів знаходиться в графстві Уїлтшир, Англія. Цей оазис миру і спокою був оцінений як другий кращий селище країни у відомій британській газеті "The Times", і він, безумовно, на це заслуговує.

Ронда

Eco-turizm.net

«Місто кориди» стоїть на величезній мальовничій скелі, що робить його настільки чудово красивим.

Тропеа

Inforu.org

Це італійське місто розташований на узбережжі Калабрії і є одним з основних пунктів італійського курортного узбережжя. Однією з його особливостей є величезний стрімчак, який виходить на пляж.

Бібері

Rulife.eu

Для багатьох, в тому числі поета Вільяма Морріса, Бібері - це найчудовіша село в Англії. Її будинку чотирнадцятого століття перенесуть вас в іншу епоху.

Фройденберг

Img-fotki.yandex.ru

Невелике місто Фройденберг - один з найчарівніших містечок в Німеччині і Європі. Він розташований в районі Зіген-Вітгенштейн на землі Північний Рейн-Вестфалія.

Дінан

Vv-travel.ru

Маленьке місто з населенням всього 14000 жителів є одним з найкрасивіших, мальовничих і видовищних куточків Бельгії. Він розташований на березі Мози і затиснутий між скелями, що додає місця унікальності.

Генгенбах

Генгенбах

Ця казкове місто знаходиться в південній частині Німеччини, на краю Шварцвальда, в окрузі Ортенау, Баден-Вюртемберг. У зв'язку з надзвичайною красою він був обраний для зйомок кількох фільмів, як, наприклад, «Чарлі і шоколадна фабрика».

місто Міконос

Turist-travel.su

Міконос, також відомий як Хору, - красивий маленький місто на острові Міконос (Греція). Його відмінна риса полягає в невеликих білих і квадратних будинках з балконами, дверима і вікнами, пофарбованими в різні кольори.

Мортсунд

You-journal.ru

Норвезька Мортсунд - це анклав, притулок для рибалок. Його незвичайна краса і відокремленість в оточенні природи вабить так і вабить мандрівників.

Грюйєр

Guselnikov.35photo.ru

Грюйєр - історичне місто і муніципалітет в швейцарському кантоні Фрібур. Дивовижні будівлі і середньовічний замок, де проживали дев'ятнадцять графів, роблять його одним з найцікавіших міст Європи.

І я

Etotam.com

Невелике містечко, що належить острову Санторіні, Греція. Сотні гостей приїжджають в Ія дивитися його всесвітньо відомий і красивий захід. Ія також славиться білими будинками в скелі вулкана і блакитними куполами церков.

Мон-Сен-Мішель

Img-fotki.yandex.ru

Чудова архітектура і затоку роблять Мон-Сен-Мішель самим відвідуваним туристичним місцем в Нормандії і одним з перших у Франції (близько 3,2 млн відвідувачів на рік).

Блед

Balkan.ru

Блед - місто, розташоване на березі озера Блед в Словенії. Він відомий своїм льодовиковим озером, замками і церквами в навколишніх лісах. Щороку місце приваблює все більше туристів.

Рейні

Travelermap.ru

Рейні оголошений в 70-і роки найкрасивішим селищем Норвегії. Це торговий порт з 1793 року і постійне місце для круїзів по норвезьких фіордах.

Сан-Джиміньяно

Img-fotki.yandex.ru

Сан - Джіміньяно - невелике середньовічне місто з стіною, побудований на вершині пагорбів Тоскани в Італії. Характеріной рисою його є вежі, які роблять місто європейським середньовічним Манхеттеном.

Фунес

Fresher.ru

Це сільський селище, розташоване в мальовничій долині в Фунес, італійський Тіроль. Він має невелику гарну церкву Санта Магдалена і один з найкрасивіших пейзажів не тільки в Європі, але і у всьому світі.

Ротенбург-об-дер-Таубер

Academic.ru

Належить району Ансбах в Баварії, Німеччина. Це всесвітньо відома туристична пам'ятка завдяки добре збереженому середньовічному центру. Окрім краси Ротенбург-об-дер-Таубер служив натхненням для створення села в «Піноккіо».

Кольмар

Tpg.ua

Цей красивий казковий місто належить департаменту Верхній Рейн в регіоні Ельзас, Франція. Прогулюючись по його вулицях, можна насолоджуватися видом будівель раннього Відродження.

Манарола

Incinqueterre.com

Цей барвистий рибальське містечко другий в цьому списку - ще одне місце, розташоване в Чінкве-Терре в Італії. Манарола, мабуть, найкрасивіший з п'яти, і, здається, також найстаріший, про що свідчить наріжний камінь церкви Сан-Лоренцо 1160 року.

Гальштатт

Nice-places.com

Гальштат - це село в регіоні Зальцкаммергут в Австрії. У 1997 році була оголошена об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це місце просто чудово, дуже затишно та неймовірно красиво!

Читайте також: Найкращі міста для життя в наш час

Розповісти друзям:

Новости