Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 міст Росії, куди можна відправитися на Новий рік

  1. Відмінний варіант для всіх, хто поки не знає, де відзначати свята.
  2. Казань
  3. Санкт-Петербург
  4. Великий Устюг
  5. Москва
  6. Смоленськ
  7. Кострома
  8. Сочі
  9. Володимир
  10. Калінінград
  11. Великий Новгород

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Відмінний варіант для всіх, хто поки не знає, де відзначати свята.

У Росії понад 1000 міст, і в кожному з них в ніч на 1 січня б'ють куранти. Але є такі місця, де святкувати настання Нового року стає ще приємніше. У цей час вони більше схожі на казку, в якій можливі чудеса. У цій статті ми зібрали лише малу частину тих місць, які варто відвідати в новорічні свята.

Прямо зараз разом з вами AdMe.ru відправляється у велику подорож по містах, які взимку стають тільки краше.

Казань

Казань

Казань - це місто, в якому ось уже 11 років робиться AdMe.ru. Ми, жителі столиці Татарстану, дуже раді новим гостям і запевняємо, що час, проведений тут, запам'ятається вам надовго. У нас є гарні мечеті, церкви, Кремль, музеї, аквапарк, гірськолижний комплекс і багато-багато іншого. І не забудьте спробувати знамениту татарську кухню!

Санкт-Петербург

Якщо ви до цих пір не побували в Північній столиці або не бачили Пітер взимку, то новорічні свята - чудовий час, щоб виправити це. Величний Казанський собор, Васильєвський острів і прекрасний будинок Зінгера вже чекають вас.

Великий Устюг

Великий Устюг - не просто батьківщина Діда Мороза, а й один з найдавніших міст російської Півночі, де в первозданному вигляді збереглися чудові храми і монастирі, купецькі будинки XIX століття. Варто обов'язково оглянути Нікольський храм, кам'яну церкву Вознесіння, церква Дружин Мироносиць і храм Симеона Стовпника.

Москва

Новий рік на Красній площі - одне з найяскравіших подій, яке може запам'ятатися надовго. Щорічно в самому центрі Росії збираються тисячі людей, щоб побачити головний салют країни.

Смоленськ

Перші 11 днів січня - ще й чудова можливість, щоб побачити Смоленську фортечну стіну і Свято-Успенський кафедральний собор. Крім того, в околицях Смоленська знаходиться багато храмів і пам'ятників культури. Наприклад, садиба композитора Михайла Глінки.

Кострома

Дід Мороз живе в місті Великий Устюг, а де ж можна зустрітися з його онучкою Снігуронькою? У Костромі! Тут знаходиться її казковий терем: тут Снігуронька живе і приймає гостей. Крім нього обов'язково варто подивитися Іпатіївський монастир і церква Воскресіння на Дебре.

Сочі

У новорічні канікули є чудова можливість подивитися Сочі без олімпійської галасу. Можна відвідати побудовані до змагань стадіони, знаменитий сочинський океанаріум, найбільший дендрарій, покататися на лижах, та й просто прогулятися по набережних.

Володимир

Кришталево чисте повітря, ранковий морозець і блиск снігового покриву вранці - що може бути прекрасніше? Володимир на Новий рік занурюється в особливу, святкову атмосферу. Тут ви зможете не просто добре відпочити, але і подивитися на стародавні російські монастирі і церкви.

Калінінград

Відсвяткувати Новий рік у Калінінграді - значить побувати в самому європейському місті Росії. Вам не потрібно отримувати візу, щоб прогулятися по справжнім затишним брукованих вуличках, відвідати барвисті різдвяні ярмарки та просто гарно провести час в атмосфері свята!

Великий Новгород

Великий Новгород - одне з найкрасивіших місць для тих, хто хоче поринути в атмосферу казкової російської зими. Сюди їдуть, щоб подивитися на знаменитий Новгородський кремль, пам'ятник «Тисячоліття Росії» і побувати в Музеї народного дерев'яного зодчества.

У Росії дуже багато міст, які варто відвідати в Новий рік. Не біда, якщо вашого міста немає в цьому списку: розкажіть про нього в коментарях. Нехай люди приїдуть і побачать усі його краси своїми очима.

Новости