Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

лижний спорт

  1. Краньська Гора
  2. Рогла
  3. Крвавец
  4. Похорье
  5. Церкно
  6. Вогель
  7. Канін
  8. Голті
  9. Копе
  10. Сорішка Планина
  11. велика Планина
  12. Старі Врх

Краньська Гора   У Краньской Горе завжди щось відбувається

Краньська Гора

У Краньской Горе завжди щось відбувається. Тут є знамениті траси, на яких проводяться великі міжнародні змагання зі слалому, а пологі схили є раєм для початківців і не дуже досвідчених лижників. Готелі та квартири знаходяться в безпосередній близькості від гірськолижних схилів, а також цікавих музеїв і етнографічних подій. Після активного дня необхідно спробувати традиційні страви місцевої кухні.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Рогла

Пориньте в зимові розваги та адреналін. Вас чекають гірськолижні траси для початківців, рекреаційні, а також для змагань лижників і сноубордистів. Сучасний полігон для лижних гонок підходить як для проведення змагань, так і для відпочинку. На Рогле ви можете також спробувати ходити по снігу в снігоступах, а дітей чекають веселі зимові розваги.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Крвавец

Для повноти зимових вражень зійдіть по упорядкованим гірськолижних трас, відвідайте сніговий парк, бари, ресторани і весь комплекс послуг і розваг на схилах! Траси найрізноманітніші за рівнем складності. Діють також лижні школи, прокат і обслуговування лижного спорядження, сніговий парк, полігони для початківців і проведення змагань, дитяча траса і карусель, траса з електронним хронометражем, нічне катання на санях, сноубайкінг і т.д.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Похорье

На одній з найдовших, освітлюваних гірськолижних трас в Європі приємно кататися на лижах не тільки вдень, але і у вечірній час. Похорье славиться змаганнями «Золота лисиця»: цей гірськолижний кубок розігрується серед жінок. Лижники і сноубордисти можуть спуститися по різних трасах, які підходять як для початківців, так і для досвідчених спортсменів. Тут знайдуть своє місце навіть наймолодші, яким легко буде зробити свої перші кроки на лижах. Багато лижних інструктори в Словенії говорять на іноземних мовах, тому взаєморозуміння не складе труднощів.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Церкно

Завдяки сучасним обладнання та прекрасної природи, Гірськолижний центр Церкно пишається титулом «суперкурорт Словенії». Це звання присуджується найсучаснішому і безпечного гірськолижного курорту країни. Щороку це підтверджують любителі лижного спорту, регулярно проводять на цьому снігу чи не весь вільний час.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Вогель

Пориньте в атмосферу зимової казки! Вогель - рай для любителів гірських лиж, сноубордингу, бігових лиж, фрістайлу, лижних походів, фрірайду на лижах або санках. Про найменших подбають в сніжному дитячому садку, а любителі акробатичних елементів можуть провести час в сніжному парку Вогель.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Канін

Катайтеся на лижах на висоті 2000 метрів над рівнем моря. Лижна траса з'єднується з італійської трасою Селла-Неві (перевал Неві). Для того, щоб потрапити на цю трасу з будь - як словенської, так і італійської сторони, досить мати єдиний скі-пас. На стороні Словенії на трасу можна потрапити з містечка Бовець. З огляду на нерівномірності рельєфу траси, як правило, мають категорію середньої складності, але є і такі, на яких буде комфортно і новачкам.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Голті

Проведіть день в зимовій ідилії лижних схилів, які є справжнім раєм для любителів зимових видів відпочинку. Великі гірськолижні траси забезпечують викид адреналіну і справжнє задоволення для лижників і сноубордистів, а дитячий полігон доставить радість найменшим. Засніжена природа також приваблює любителів лижного туризму і катання на бігових лижах.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Копе

Відкрийте для себе зимову казку. Гірськолижний курорт Копе пропонує відмінні траси для початківців і досвідчених лижників. На додаток до гірськолижних схилів, в Копе діють траси для катання на бігових лижах, маршрут для лижних прогулянок і санний спуск.

Сорішка Планина

Відвідайте невеликий і затишний лижний центр з вдалим розташуванням гірськолижних схилів. Діють три бугельні витяги і один двукресельний до трас для слалому, гігантського слалому і швидкісного спуску. Траси різної складності підходять для рекреації і для сімей з дітьми.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

велика Планина

Сімейний гірськолижний курорт середнього розміру поблизу Любляни пропонує приємне катання на лижах і широкий вибір для дітей та сімей. Крім лиж ви можете насолоджуватися катанням на санях з дітьми, а люди у віці можуть відправитися на прогулянку в снігоступах по свіжому снігу.

Дізнатися більше

Дізнатися більше

Старі Врх

Спуски підходять для лижників всіх рівнів підготовки. Навіть якщо ви не катаєтеся на лижах, ви знайдете тут розвага для себе. У Сніжному парку діють санний спуск, «бобслейная» траса для катання на шинах, невеликий трамплін і різноманітна дитячий майданчик.

Дізнатися більше

Новости