Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Гірськолижна база Орловка: відгуки, фото, ціни за проживання

Орловка - мальовничий куточок Киргизстану в 90 км від м Бішкек Орловка - мальовничий куточок Киргизстану в 90 км від м Бішкек.
На гірськолижній базі Орловка ми можемо запропонувати вам розміщення в комфортабельних 2-х і 3-х місних номерах, обладнаних ванною і туалетом. У всіх номерах встановлено супутникове телебачення, опалення - тепла підлога.
Якщо ви знімаєте номер на добу і більше, то сніданок надається безкоштовно
На базі також ви знайдете банкетний зал і ресторан. Радимо відвідати також (за попереднім замовленням) камінний зал, де ви незабутньо проведете ваш вечір в домашній, затишній обстановці.

Ресторан На території н бази розташований прекрасний і затишний ресторан, де ви можете підкріпитися під час або після катання на схилах. Доброзичлива атмосфера, приголомшливо смачні страви і приємна музика допоможуть розслабитися після важких фізичних навантажень. Кухарі раді запропонувати вам різні страви як європейської, так і азіатської кухні від найпростіших до вишуканих, всі страви приготовані з екологічно чистих, ретельно підібраних продуктів, а меню складено таким чином, щоб з лишком компенсувати ваші калорії, втрачені під час катання ...
Вечорами вас чекає жива музика, а в святкові дні співробітники нашої бази влаштовують розважальні заходи, на які запрошуються всі відвідувачі бази.
У ресторані також можна провести банкет для друзів, родичів або колег по будь-якого знаменної приводу.
Відпочинок з «Орловкой» - це чудове поєднання активного проведення часу

Нічне катання НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ !!!!

Немає нічого більш з казочного, ніж таємнича гра тіней, яку можна спостерігати в нічній тиші піднімаючись на крісельній канатці на вершину гори, в світлі вогнів, які висвітлюють гірськолижні траси. Безхмарне небо, всіяне зорями, чисте повітря, поскрипує під лижами сніг, створять романтичний настрій. Опинитеся в чарівному світі нічних гір!

Вчиться кататися на новітніх моделях лиж або сноубордах набагато приємніше, легше і цікавіше. Весь інвентар ретельно контролюється на предмет якості та періодично оновлюється. У нашому прокаті ви також зможете привести в порядок ваш власний інвентар, оскільки наші майстри мають найсучаснішим європейським обладнанням і багаторічним досвідом по відновленню ковзної поверхні, налаштування і регулювання лиж і сноубордів.

Якщо ви вперше на лижах або хочете підняти ваш технічний рівень катання на більш високий рівень в будівлі "прокату" ви також можете домовитися про індивідуальні заняттях з інструктором.

ПРОКАТ ГІРСЬКОЛИЖНОГО СПОРЯДЖЕННЯ (тільки при наявності ПАСПОРТИ)

Новости