Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Інсбрук

Інсбрук - це гордість Австрії і, відповідно, один з найзнаменитіших її курортів. Русский гід в Інсбруку розповість вам про те що, особливим знаком якості даного курорту є той факт, що тут, в австрійському Інсбруку, двічі проходили Олімпійські ігри, що говорить про висококласних умовах створених тут як для професійних спортсменів, так і для початківців гірськолижників.

Для цінителів мальовничих гірських пейзажів тут є всі шанси отримати колосальне естетичне задоволення, особливо в нічний час, коли вершини могутніх гір висвітлені фантастичним сяйвом, що призведе в захват і дасть потужний заряд енергії. Завдяки льодовику Штубай, що розташувався в Інсбруку, насолоджуватися усіма видами гірськолижного відпочинку можна протягом усього року.

Інсбрук по праву визнаний одним з кращих курортів Австрії, він ввібрав в себе все найяскравіше і цікаве, що є в цій країні. Привабливо те, що на території курорту розташовується кілька відмінних гірських центрів, готових забезпечити прекрасний і комфортабельний відпочинок для тих, хто вибрав Інсбрук для проведення відпустки. Важливим є той факт, що в будь-якому з центрів, найпопулярнішими з яких є Акзамс, Муттерс, Зеєгрубе, Іглс, кожен любитель активного зимового відпочинку знайде собі заняття до душі, при цьому не обов'язково мати великий досвід підготовки. В Інсбруку працюють чудові школи з навчання катання на сноуборді, лижах, як гірських, так і бігових. Особливий підхід спортивних шкіл курорту до дітей - навіть найменші спортсмени за допомогою досвідчених і уважних інструкторів зможуть освоїти різні зимові види спорту.

Розташувався курорт Інсбрук на висоті 575 метрів, а перепад висот коливається від 860 до 3210 метрів. Загальна довжина трас для катання на лижах налічує близько 130 км. У різних регіонах австрійського курорту знаходяться траси, які помітно різняться за рівнем складності, так що відпочиваючі з будь-яким досвідом катання знайдуть найбільш оптимальний для себе спуск. Для тих, хто віддає перевагу бігові лижі на території міста обладнано понад 200 км траси, вид з якої відкриває все наймальовничіші куточки Інсбрука. У цьому районі є 76 підйомників, які були побудовані для більш комфортного проведення часу відпочиваючих.

Сам місто примітний не тільки своїми прекрасними гірськими базами, відмінними трасами, мальовничим ландшафтом, а й затишними старовинними вуличками, історичними та архітектурними пам'ятками, що викликають величезний інтерес серед туристів. В околицях Інсбрука збереглося багато красивих замків, соборів, фортець. Приватний гід в Австрії покаже вам одне з найбільш відвідуваних визначних пам'яток міста - замок, побудований ще в епоху Відродження - Амбрасс, який у своїй картинній галереї зберігає твори мистецтва великих майстрів - Кранаха, Рубенса, Ванн Дейка і Тиціана. Ще однією яскравою пам'яткою, а також символом міста Інсбрук є золота дах, споруджена в кінці XV століття з 2657 листів з міді, покритих золотом. Це місце приваблює нескінченний потік допитливих туристів.

Автор статті: Зоя Шмигалева

Підписатися на повідомлення по email про нові публікації та новини сайту

Новости