Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Австрії Інсбрук (Innsbruck)

  1. Інсбрук (Innsbruck) Гірськолижний курорт Координати GPS: 47 ° 16'00.9 "N 11 ° 24'08.9" E Latitude:...
  2. Інсбрук - Як дістатися і де зупинитися
  3. Оренда автомобіля - Інсбрук
  4. Інсбрук - Трансфер в готель чи аеропорт
  5. Пакетні тури в Австрію
  6. Не забудьте про страховку!
  7. Відгуки і Коментарі
  8. Інсбрук (Innsbruck)

Інсбрук (Innsbruck)

Гірськолижний курорт
Координати GPS: 47 ° 16'00.9 "N 11 ° 24'08.9" E
Latitude: 47.266922
Longitude: 11.402483

Інсбрук (Innsbruck) - столиця Тіроля і двічі столиця Зимових Олімпійських Ігор (1964, 1976). У 2012 році в місті були проведені перші зимові юнацькі Олімпійські ігри. Хоча сам по собі Інсбрук не відноситься до гірськолижних курортів, це визнаний центр регіону, через який, як правило, і відбувається розосередження відпочиваючих по курортам. В Інсбруку є альпійський зоопарк, санні траси і дитячі гірськолижні школи. Інсбрук підходить для відпочинку з сім'єю.

Інсбрук двічі був столицею зимових Олімпійських ігор і завоював звання "столиці зимових видів спорту". Інсбрук - найвідоміший гірськолижний регіон в світі, ніж по праву пишається Австрія. Любителі гірськолижного спорту з'їжджаються сюди з усього світу: з Америки, Чехії, Франції, Німеччини, Італії щоб відпочити і помилуватися грандіозними панорамами льодовиків Штубай і Циллерталь.

В околицях Інсбрука розташовано кілька гірськолижних станцій, серед яких найвідоміша - Ігльс (7 км від міста). Це прекрасний варіант для початківців гірськолижників: перепад висот 900 м, 8 підйомників, 14 км гірських і 18 км рівнинних трас, а також маса побічної інфраструктури (керлінг, каток, теніс, нічні клуби).

До приміським курортам можна віднести також Зеефельд (25 км від Інсбрука), біля якого розташовані рівнинні лижні траси. Зеефельд підійде для спокійного відпочинку людей старшого покоління, за віком не підходять для феєрії на гірських, схилах. Упор тут зроблений на розваги: ​​теніс, ресторани, казино, параглайдінг і т. Д. Гірськолижні траси в Зеефельде пологі, які підходять для комфортного катання новачків.

Гірськолижний курорт Інсбрук в деталях...

Корисна інформація

Для того, щоб заощадити час і гроші, а ваша поїздка на курорт була максимально зручною і комфортною, скористайтеся нашими сервісами.

Інсбрук - Як дістатися і де зупинитися

Візовий збір - Інсбрук

Не знаєте де зупинитися? Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Ми допоможемо вам знайти і забронювати готель на найвигідніших умовах!

Ми допоможемо вам знайти і   забронювати готель на найвигідніших умовах

Оренда автомобіля - Інсбрук

Задумалися про транспорт? Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
Ми допоможемо вам знайти і орендувати автомобіль на найвигідніших умовах!

Ми допоможемо вам знайти і   орендувати автомобіль на найвигідніших умовах

Інсбрук - Трансфер в готель чи аеропорт

Потрібен недорогий трансфер в готель курорту Інсбрук (Innsbruck) з аеропорту або з вокзалу? Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс? Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу.

Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу

Пакетні тури в Австрію

Ми прагнемо зробити подорожі в Австрію максимально доступними! З нашим сервісом ви можете не збирати гроші на літню відпустку, а подорожувати 3-4 рази на рік. У вас в руках - всі інструменти для пошуку гарячих турів, які раніше були доступні тільки найкрутішим турагентам. Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%!

Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%

Не забудьте про страховку!

Страхування подорожуючих здійснюється багатьма компаніями. На нашому сайті вони представлені Liberty Страхування і Зетта Страхування . Це одні з найбільших представників даної галузі, яким ви можете довірити своє здоров'я, багаж і гарний настрій.

Купити поліс страхування через інтернет дуже просто. Вам достатньо скористатися нашим сервісом. Кожна куплена страховка, з межею відповідальності від 30000 Євро, підходить для отримання шенгенської візи та приймається в посольствах усіх країн. Процедура онлайн покупки проходить в кілька кліків і займає не більше 3-х хвилин. Здійснити оплату можна будь-яким зручним способом, в тому числі і пластиковою карткою. У разі наявності офісів страхових компаній в вашому місті, ви зможете здійснити оплату і у них.

Ми ніколи не видаляємо негативні відгуки. Ми ніколи не виправляємо відгуки. Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз.

Відгуки і Коментарі

Інсбрук (Innsbruck)

Загальний рейтинг

Якщо ви вирішили написати свій відгук або коментар і поставити свою оцінку, то обов'язково обґрунтуйте свою думку. Також слід мати на увазі, що проставлені вами оцінки без написання коментарів або пояснень не приймаються і не повинні розглядатися як загального рейтингу.

Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс?

Новости