Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні тури в Росію

Ми шукаємо найкращі тури для вас!

Гірськолижні курорти Росії

Гірськолижні курорти Росії

Архиз

Молодий розвивається курорт пропонує чудовий відпочинок протягом усього року, захищений від вітру потужної гірською грядою він порадує своїх гостей чудовою сонячною погодою і помірним кліматом. Сюди приїжджають, щоб відволіктися від суєти сірих буднів, зняти заряд накопичився стресу і підняти загальний тонус організму.

Домбай

Величезні снігові поля, синє небо, льодовики і загадкові вершини гір приваблюють сюди численних туристів. Кілька сучасних канатних доріг доставлять вас на висоту 3000м. У Домбай знаходиться центр гірськолижного спорту та альпінізму, а також працюють альпіністські табори Алібек, Домбай. Основним місцем курорту є Домбайская поляна, розташована на висоті 1650м - в самому серці гір.

Червона Поляна

Одним з найбільш безпечних і фешенебельних курортів Червоної галявини вважається розкішний "Роза Хутір", який радує своїх гостей чудовим відпочинком круглий рік. З комплексу "Альпіка-Сервіс" можна піднятися на оглядовий майданчик, з якого відкривається чудовий вид на долину. Тим, хто бажає забратися вище, припадуть до душі підйомники комплексу "Гірська Карусель". Траси тут починаються на висоті 960 метрів.

Червона Поляна і Кавказ

Всупереч розхожій думці, гірськолижні тури в Росію можна сміливо назвати гідним варіантом для зимової відпустки. Причому цікаво, що трохи відрізняючись по сервісу від своїх європейських конкурентів, наші курорти пропонують послуги з куди меншою вартістю. Так, найбільш значущими гірськолижними центрами РФ прийнято вважати Сорочан, Роза Хутір, Бобровий лог, Великий Відвар, Домбай і Завьяліха. Саме в цих місцях любителі екстриму можуть знайти будь-які траси по своєму навику і смаку.

Червона Поляна - це комплекс з чотирьох гірськолижних курортів, які лягли в основу об'єктів Олімпіади-2014, хоча деякі їх курортів були відкриті набагато раніше. Найсучасніший і новий з них - це Роза Хутір - один з найкрасивіших курорт країни, який встиг прийняти в своїх палатах спортсменів з усього світу Останнє, до речі, не дуже сприятливо відбилося на ціні сервісу, зробивши Розу Хутір одним з найдорожчих гірськолижних центрів Росії. При всьому при цьому, унікальне розташування курорту дозволяє поєднувати субтропическую екзотику підніжжя до цієї «російської взимку» у вершини. До витоку всіх трас лижників доставляє близько 19 підйомників, що ставить Розу Хутір в один ряд з найбільшими гірськолижними центрами Європи.

Домбай ще зовсім недавно можна було назвати перлиною країни, але сьогодні гірськолижні тури в Росію на цей курорт вже не так популярні. Недороге і дуже красиве місце, що знаходиться на гірських схилах Кавказу.

Курорт поблизу Москви

Недалеко від столиці, поблизу села Курова, розташований один з найпопулярніших курортів Росії, що користується особливою увагою серед новачків. Порівняно невисокі ціни, зручне розташування прямо у серця країни і можливість нічних катань швидко зробили гірськолижні тури в Росію на цей курорт надзвичайно затребуваними. На його території розташовані 10 трас, протяжністю аж до кілометра. Як стверджує туристичне агентство «Анекс Тур», місцеві пологі схили оптимальні для навчання і перших кроків в гірськолижному спорті.

Бобровий лог - популярний курорт Сибіру

Красноярський курорт з невисокими, але крутими схилами, сертифікований для проведення лижних змагань. Спортсмени, які бажають спуститися по місцевим трасах можуть піднятися до вершини за допомогою 3-х підйомників. туристичне агентство «Анекс Тур» часто рекомендує це місце, як недорогий варіант для якісної і насиченою їзди, який підійде не тільки профі, але і новачкам.

Великий Відвар - курорт в Мурманської області

У Заполяр'ї, недалеко від Кіровська, розташований найбільший долгосезонний курорт Росії - Великий Відвар. Кататися тут можна чи не цілий рік - схили вкриті густим шаром снігу, початківця танути тільки влітку. Спускаючись по тутешнім схилах, лижники можуть насолодитися справжнім полярним пейзажем без дерев та іншої рослинності. Це, в свою чергу, істотно збільшує ширину трас, дозволяючи розгулятися природженим фрірайдера. На території центру діють відразу 6 підйомників, що відповідають за оперативну доставку екстремалів до вершини.


Новости