Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Учасникам «Дому-2» на Сейшелах платять набагато більше

(Казань, 11 вересня, «Татар-інформ»). Рік тому стало відомо про нову задумом організаторів "Дому-2". Третя майданчик з'явився на Сейшельських островах. Хлопцям, як в «Останньому герої» довелося будувати собі бунгало, готувати їжу на вогні. Жучков-павучків, сороканожек і комарів, яких так завжди бояться дівчинки, було видимо-невидимо, І в туалет доводилося бігати в кущі, а до цього учасники «Дому-2» були зовсім не готові.

Однак, як виявилося, хлопці їхали на Сейшели не тільки через гарний клімату, нових вражень і любові, але і в гонитві за великими грошима.

«В залежності від цінності учасника, проект піднімає зарплату в середньому на 30 тисяч. Більшість там отримують 80 тисяч рублів. Крім тих, хто вже стільки отримував на галявині ». Отже виявитися на Сейшелах учасники хочуть не тільки через жаркого клімату.

До слова, в минулому ж році стала відома правда, скільки ж отримують організатори "Дому-2" за життя свого "дітища". Як виявилося, хвилина ефірного часу ввечері коштує 130 тисяч рублів. Тобто за один вечірній випуск організатори заробляють приблизно 2 млн. Рублів. Прихована реклама шампунів, таблеток, кремів і іншого - 500 тисяч рублів. Не варто забувати, що є ще нічний ефір, смс-чат і реклама на сайті «Дому-2» . При цьому однойменний журнал приносить близько 45 мільйонів. В місяць загальний прибуток становить приблизно 134 мільйони рублів на місяць. Тепер стає зрозумілим, чому продюсери так яро б'ються за життя проекту і ніяк не хочуть його закривати всупереч всім, навіть судовим доводам.

Інформація про заробітні плати учасників російських реаліті-шоу зазвичай ховається за сімома печатками і є секретною для сторонніх. Однак журналістам вдалося дізнатися, скільки ж платять організатори за участь в подібних проектах.

Як стало відомо, зарплата учасника шоу залежить від особистого вкладу в його розвиток, а суми гонорарів іноді перевищують кілька десятків тисяч доларів на місяць
Як стало відомо, зарплата учасника шоу залежить від особистого вкладу в його розвиток, а суми гонорарів іноді перевищують кілька десятків тисяч доларів на місяць. Ті учасники, яким не вдалося завоювати глядацьку любов, задовольнялися скромною зарплатою в 22 тисячі рублів і лише недавно їх гонорари підняли до 34 тисяч на місяць. Як повідомила прес-служба телеканалу ТНТ, доходи учасникам приносять гастролі "Дому-2" і окремі проекти деяких "домочадців".

Наприклад, все та ж Ольга Бузова випустила кілька книг, як і її соведущая Ксенія Бородіна , Розкривши секрети свого схуднення. Фотосесії для журналів, проекти на радіо і ТБ теж приносять чималий дохід в кишені зірок «Дому-2» . Ольга Миколаєва, відома під псевдонімом Сонце, працює зараз ді-джеєм в модних клубах, Степан Менщіков і Рустам Калганов билм провідними передачу «Ху із ху», суперниці Вікторія Боня і Олена Водонаєва також стали відомими телеведучими і встигли знятися в кліпах і серіалах.

Чоловік подарував Кеті Топурії Mercedes за 9 млн.рублів (фото)

Поліна Гагаріна отримала титул «Жінка року» (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости