Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вимоги українців до відпочинку: дешеві номери без зручностей і безкоштовний мангал

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

12 апреля 2012, 9:38 Переглядів: 12 апреля 2012, 9:38 Переглядів:   Під Дніпродзержинському

Під Дніпродзержинському. Блакитні озера - мекка місцевих відпочиваючих. Фото: segodnya.ua.

Напередодні Великодня і майбутніх травневих свят українці кинулися бронювати місця на Азові. Виявилося, зарезервувати номер на 14-15 квітня вже практично неможливо.

"Все місця на Великдень заброньовані ще з початку квітня", - сказали "Сегодня" на турбазі "Барракуда" в селі Волоське і додали, що люди вже почали бронювати номери на травневі свята. "Двомісний номер коштує 250 грн. У номері всі зручності: душ, санвузол, холодильник, телевізор, кондиціонер, в вартість входить і користування мангалом. На території є сауна, правда платна - 250 грн за годину, і більярд - 25 грн на годину" , - розповіли в "Барракуда".

Тим часом, багато хто з відпочиваючих шукають турбази в Орловщині, де номери дешевше. "Не розумію, навіщо, відпочиваючи на природі, люди знімають номери з телевізором. Адже від нього на пару днів можна сміливо відмовитися, проводити час на свіжому повітрі перед багаттям. І відпочинок тоді обійшовся б дешевше", - говорить дніпропетровчанка Лариса Дьоміна.

Читайте також: Українці розкупили всі автобусні тури по Європі на травневі

До слова, недорогу турбазу ми знайшли в селищі Кіровське . Тут номера без зручностей і телевізора обійдуться в 60 грн за добу, а мангали дадуть безкоштовно. Однак вільних місць на найближчі вихідні там вже не було. "Людей не бентежить, що санвузол і душ знаходяться на вулиці. Дзвонили і бронювали номери за два тижні до приїзду", - кажуть на турбазі "Днек".

А ось любителів не тільки відпочити на природі, але і поплавати в басейні і погрітися в сауні запрошують на Блакитні озера на турбазу "Villa Материк". "Двомісний номер з усіма зручностями обійдеться в 500 грн на добу, у вартість також входить користування басейном і сауною. У нас є ще один вільний номер на 13-14 квітня. Решта - зарезервовані", - повідомили на турбазі і уточнили, що бронь на травневі найкраще робити вже зараз, так як за тиждень до свят потрапити на Блакитні озера вже буде не реально.

У той же час багато українців вважають, що ціни на турбазах області занадто завищені. "За 500 грн можна всією сім'єю відпочити на Азовському морі! Причому пропонований сервіс набагато якісніше", - говорить житель Дніпра Ігор Скоба.

Тим часом, турбази на Азові поки не готові прийняти відпочиваючих. У пансіонатах пояснюють, що опалення в номерах немає, а на вулиці ще досить прохолодно.

"Сезон морських курортів ми відкриваємо з 1 травня. Ціни у нас досить розумні - 60 грн з людини. У номерах є санвузол, телевізор, холодильник, кондиціонер. На території зведуть баскетбольний майданчик, так що у вільний від моря час можна буде і в баскетбол пограти ", - розповіли нам на турбазі" Азовушка ".

На території зведуть баскетбольний майданчик, так що у вільний від моря час можна буде і в баскетбол пограти , - розповіли нам на турбазі Азовушка

З 1 травня турбази на Азовському морі чекають напливу туристів. Власники пансіонатів кажуть, вартість номера зросла поки в середньому на 5 грн. Однак відпочити дешево можна лише в травні і в кінці серпня.

"Ціни ми підняли, так як подорожчали комунальні послуги . З 1 травня по 15 червня вартість номера в економ-класі - 68 грн, а з триразовим харчуванням - 180 грн. Але з 16 червня по 7 липня вартість номера підніметься до 88 грн, з харчуванням - 198 грн. Найдорожчий відпочинок для туристів намічається з 8 липня до середини серпня: звичайний номер коштуватиме 114 грн, а з харчуванням - 214 грн ", - розповіли" Сегодня "на турбазі" Приморська "і додали, що з 16 серпня ціни знову стануть нижче.

На турбазах Азова. Постійним клієнтам - знижкова карта. Фото: tour.uainter.net

Тим часом, на багатьох турбазах Азовського моря для постійних клієнтів діє дисконтна карта. Однак отримати її можна після того, як ви відпочинете в пансіонаті мінімум на 4 тис. Грн. "Дисконтні карти накопичувальні. Перша знижка - 3%", - повідомили на турбазі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вимоги українців до відпочинку: дешеві номери без зручностей і безкоштовний мангал". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Бондарчук Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости