Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Засоби захисту від голубів. Що працює, а що ні ...

  1. Чим небезпечні голуби для людини
  2. Засоби від голубів і їх ефективність

Міські голуби - птахи, добровільно стали сусідами людини. Сьогодні важко уявити без них міську площу. Звиклі до людей, вони вільно бродять по доріжках в сквері, не боячись беруть крихти прямо з рук. Спостерігати за ними, звичайно, цікаво. Але сильно розплодившись, голуби стали для Ізраїлю справжнім лихом, позбутися якого дуже непросто.

Але сильно розплодившись, голуби стали для Ізраїлю справжнім лихом, позбутися якого дуже непросто

Чим небезпечні голуби для людини

Вважаючи голуба символом миру і любові, ми не завжди замислюємося про небезпеку, яку несуть ці витончені птиці.

Проте, шкода від голубів значно більший, ніж нам здається. І мова йде не тільки про загиджених ними пам'ятках, архітектурних пам'ятках, автомобілях або балконах будинків. Проблема куди серйозніше. Ручні птиці є переносниками голубиних бліх і кліщів, укуси яких викликають алергічні реакції, до того ж паразити можуть бути джерелами різних захворювань. Та й самі вони поширюють велика кількість небезпечних інфекцій. Спілкуючись з голубами, можна захворіти:

  • орнітозом;
  • сальмонельоз;
  • туляремією;
  • лістеріозом;
  • псевдотуберкульозу і мн. ін.

Тому, питання, як захистити будинок від голубів, все частіше турбує жителів Ізраїлю.

Засоби від голубів і їх ефективність

Прагнучи позбутися від голубів на даху, горищі, балконах будинків, жителі вдаються до найрізноманітніших засобів, вибираючи найбільш гуманні методи боротьби з птахами. Спостерігаючи за поведінкою голубів, можна помітити, що вони бояться різких звуків, відблисків, що рухаються об'єктів. Виходячи з даних спостережень, для відлякування голубів застосовують:

  • Розвішані компакт-диски або стрічки з фольги. Відблиски, утворені при відображенні сонячних променів на час відлякають птахів. Але з часом вони звикнуть і будуть окупувати балкон знову.
  • Звукові ефекти. Гучна музика може відлякувати птахів, але навряд чи важкий рок на балконі сподобається вашим сусідам, та й вам самим буде не дуже комфортно.
  • Опудало або іграшка з блискучими очима-гудзиками. Голуби будуть побоюватися сідати на балкон або підвіконня, якщо ви поставите на нього опудало хижого птаха значних розмірів. Але це засіб навряд чи довго буде дієвим. Виявивши, що «птах» постійно нерухома, голуби спочатку будуть з побоюванням опускатися на балкон, а потім - сміливо господарювати на ньому.
  • Більш ефективною є установка на балконі або підвіконні ультразвукового приладу, але слід врахувати, що ультразвук дієвий тільки на невеликих закритих просторах. Ще один істотний мінус ультразвуку - негативний його вплив на людину при постійному застосуванні.

Так які ж кошти від голубів в Ізраїлі є ефективними і позбавлять вас від небажаних сусідів?

Безпечним для голубів і, в той же час, ефективним вирішенням проблеми є фізичні засоби захисту від птахів, а саме:

  • Сітка від голубів . Пов'язана з міцних полімерних ниток, вона стане для птахів серйозною перешкодою. Через велику осередки не обмежиться огляд з вікна або балкона, а покриття від сонячного випромінювання зробить її не тільки естетичної, а й довговічною. За допомогою сітки можна також блокувати доступ птахів на горище.
  • Пружини. Можна використовувати пружини з нержавіючої сталі з великим діаметром. Кожну пружину слід розтягнути вздовж перил балкона або підвіконня так, щоб відстань між витками було не більше 4 см. Обтянув таким чином перила по периметру балкона, можна позбавити голубів від можливості сідати на них.
  • Шипи від голубів . Смуги з шипами встановлюють в місцях, які голуби часто вибирають для посадки (на підвіконня, краю дахів, виступи і ніші, передбачені архітектурою будівлі і т.д.). Спеціально призначені для відлякування птахів, стрічки оснащують шипами, виконаними з матеріалів, що володіють вібраційними властивостями. Нестійкість поверхні служить попередження посадки птахів.

Нестійкість поверхні служить попередження посадки птахів

Навіть, якщо ви знаєте, як позбутися від голубів на балконі, і готові зробити це самостійно, більш правильним і професійним рішенням буде прийняття колективних заходів по позбавленню від птахів всього будинку. Зазвичай, це вимагає проведення серйозних висотних робіт з використанням снеплінга або підйомників, але в даному випадку виконання колективної заявки обійдеться кожному мешканцю будинку набагато дешевше, ніж він оплачував би рішення своєї проблеми окремо.

Перш ніж встановлювати сітки або шипи проконсультуйтеся з нами. Ми не тільки підберемо оптимальне рішення для вашого будинку, але і зможемо встановити захист від птахів з відповідних і якісних матеріалів на будь-якій висоті.

Компанія Екосвіт є лецензірованной компанією щодо захисту від голубів в Ізраїлі. Працюємо на будь-якій висоті зі 100% вирішенням проблеми. Боротьба з голубами ведеться по всій країні: Ашдод, Ашкелон, Беер-Шева, Ейлат і Кір'ят-Гат, а також по всьому центру від Явне, Реховота до Рішон Ле Ціона, Бат Яма, Холона і Тель Авіва, включаючи північ Ізраїлю: Петах Тиква, Герцелия , Нетанія, Хайфа та Крайот.

Телефонуйте 058-5858-338

Так які ж кошти від голубів в Ізраїлі є ефективними і позбавлять вас від небажаних сусідів?

Новости