Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

До чого стукає голуб у вікно (прикмета)

  1. Голуб вдарився об скло
  2. Голуб б'ється у вікно, після чого падає
  3. Голуб стукає у вікно, після чого влітає в будинок
  4. Голуб стукає у вікно, після чого розбиває його
  5. Ще кілька прикмет, пов'язаних з голубами

голуб

Цікаво дізнатися, до чого стукає голуб у вікно прикмета це, або просто птах втратила орієнтацію в просторі. Щодо голубів існує багато повір'їв і забобонів, адже голуб - птах миру і щастя.

Голуби здавна передавали інформацію, тому люди, коли бачать голуба біля свого будинку або на своєму вікні, вважають, що їх чекає нова звістка. А інші люди так і зовсім думають, що це до смерті або нещастя. Чи так це? І яке звістка чекає людини, до якого в вікно постукав голуб? В цьому ми зараз і розберемося. Я розповім тобі про найбільш правдивих прикмети, пов'язаних з голубами.

Знаєш, велике значення відіграє те, як голуб постукав у твоє вікно. Він може просто сісти на виступ біля вікна, може прямо врізатися в вікно і навіть померти після цього. А, можливо, голуб залетів через відкрите вікно до тебе в будинок. І так, кожен випадок варто розцінювати окремо.

Голуб вдарився об скло


Голуб стукає у вікно

Якщо голуб летів, вдарився об твоє вікно, але залишився після цього цілим і неушкодженим, то чекають тебе гарні звістки. Птах просто принесла благу звістку. Готуйся до незначних змін у своєму житті, але вони обов'язково будуть на краще. Можливо, ти отримаєш приємну новину з роботи, а, може, тебе чекає довгоочікувана зустріч з близькою подругою.

Голуб б'ється у вікно, після чого падає


Якщо голуб судорожно б'ється об скло твого вікна, а після численних спроб розбити скло падає на землю, то це віщує сильну хвороба когось із родичів. Ця людина, з яким може трапитися біда, живе в даному будинку.

Порада: постарайся максимально убезпечити себе і своїх рідних найближчим часом. Відмовтеся від відряджень і тривалих переїздів, які не літайте з рідними літаком і по можливості менше користуйтеся автомобілем.

Якщо ти сильно забобонна, і ця подія не дає тобі спокою, просто піди до церкви і замов службу за здравіє всіх своїх родичів. На серці у тебе стане легше, так ти убезпечити свою родину від усього лихого.

Голуб стукає у вікно, після чого влітає в будинок


Якщо голуб стукав у вікно і зміг влетіти в будинок, наприклад, в прочинене вікно, то розтлумачити цей знак можна по-різному.

Подивися, чи є у залетіла у вікно птиці щось в дзьобі, наприклад, гілочка або зернятко. Якщо є, то птах принесла тобі важливу звістку. Ця новина переверне незабаром все твоє життя. Зауваж, це буде не дріб'язкова новина, а щось, що дійсно для тебе важливо. Наприклад, ти отримаєш довгоочікуване пропозицію руки і серця. Можливо, твою кандидатуру схвалять на більш високу посаду.

Якщо в дзьобі у птаха нічого не виявилося, то ця подія означає, що скоро тобі зустрічати гостей в своєму будинку. Причому, гості будуть здалеку, ти їх будеш привітно зустрічати і чекати з нетерпінням.

Голуб стукає у вікно, після чого розбиває його


Коли голуб розбиває твоє вікно, але сам залишається цілий і неушкоджений - це, на жаль, не до гарних новин. Велика ймовірність, що хтось із мешканців будинку може сильно захворіти і навіть померти.

Не поспішай панікувати, піди до церкви, замов там службу за здравіє всіх твоїх родичів.

Ще кілька прикмет, пов'язаних з голубами


  • Коли голуб під твоїм вікном довго чистить пір'я, то це до дощу. Іноді таке дійство тлумачать, як ймовірність швидкої поїздки. Можливо, ти давно збираєшся кудись поїхати. Скоро твої плани здійсняться.
  • Прикмети про голубів
  • Якщо голуб оселився в твоєму дворі або під дахом твого будинку, то це на щастя. Зустрічай такого гостя частуваннями - зерном і водою. Повір, голуби у дворі - це до довгого і щасливого життя.
  • Якщо голуб напаскудив на тебе - це неприємно, але є гарне тлумачення такої прикмети. Кажуть, що голуби таким способом приносять гроші. Так що, не переймайся, одяг можна і випрати, а ось за можливість поліпшити своє матеріальне становище голуба можна і подякувати.
  • Коли в будинок прилетів чисто-білий голуб - чекайте сватів. Якщо ти незаміжня дівчина, незабаром приміряти тобі весільну сукню.
  • Якщо голуби в'ють своє гніздо у тебе у дворі, твоя задача - зробити все можливе, щоб їм там сподобалося. Підгодовуй їх, став поруч миску з чистою водою. Пам'ятай, що голуби у дворі - це на щастя.
  • Є повір'я на рахунок весільних голубів. В день весілля молоді часто відпускають двох білих голубів. Так ось, якщо ці два голуба полетіли в різні боки - молодята не будуть жити довго разом, шлюб молодих буде некрепок. Якщо ж голуби полетіли дружно вгору, а потім також разом приземлилися - це до довгого щасливого сімейного життя, в якій чоловік і дружина завжди будуть разом йти рука об руку.

Читай передбачення, але пам'ятай, що голуб - це всього лише птах. Вона може просто заблукати і переплутати дорогу. Не варто засмучуватися через поганий прикмети. Пам'ятай, що дуже багато залежить від тебе, твоєї цілеспрямованості.

Схожі статті

Популярні публікації

Уже прочитано: 8336

Чи так це?
І яке звістка чекає людини, до якого в вікно постукав голуб?

Новости