Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Перекладач з нідерландського на російську мову в бюро перекладів

  1. Переклад з нідерландської на російський Нідерландський поширений на території Нідерландів, Бельгії,...
  2. перекладач нідерландського

Переклад з нідерландської на російський

Нідерландський поширений на території Нідерландів, Бельгії, Сурінаму, Нідерландських Антильських островах, в Арубі, при цьому він всюди має статус офіційного. Його називають також голландською або фламандською, але це всього лише варіанти нідерландського, по-голландськи розмовляють на заході Нідерландів, а по-фламандські - в Бельгії. Крім того, мова послужив основою для африкаанс - мови шести мільйонів громадян ПАР. Нідерландський є рідною для 16 мільйонів голландців і 6 мільйонів бельгійців. Переклад з нідерландської мови на російську затребуваний при імпорті обладнання та інших торгових операціях.

Читайте рекомендації наших клієнтів:

Переклад на нідерландську мову

Менталітет голландців такий, що вони більше люблять вивчати іноземні мови, ніж нав'язувати комусь свій. Це стало причиною того, що в лексиці присутня дуже багато запозичень з різних мов, в основному з англійської та французької.

Замовити безкоштовну консультацію

Замовити безкоштовну консультацію

В основі писемності лежить латинський алфавіт практично без змін. Відмінною особливістю є хіба що диграф «ij». За статистикою найбільш часто зустрічається в словах буква - це «е», а самі рідкісні - «q» і «х».

перекладач нідерландського

Існує досить велика різниця між розмовною мовою і літературним. Дорослий голландець з вищою освітою має словниковим запасом майже в п'ятдесят тисяч слів. Для повсякденного спілкування достатньо всього п'яти тисяч. Цікаво, що в російській понад шість сотень слів, запозичених з нідерландського. Кваліфікованим перекладачам нідерландського легко адаптуватися під будь-який тип мови.

Кваліфікованим перекладачам нідерландського легко адаптуватися під будь-який тип мови

Надіслати документи на розрахунок

рекомендації клієнтів

Новости