Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Перекладач з голландського

  1. Переклад з голландського (нідераландского) Голландська - мова нідерландців і фламандців, відноситься...
  2. Переклад на голландську мову
  3. Переклад c голландського на англійську

Переклад з голландського (нідераландского)

Голландська - мова нідерландців і фламандців, відноситься до западногерманским індоєвропейської сім'ї. Загальноприйнята його назва - нідерландський, так як Голландія є одним з регіонів Нідерландів. Найближчий до нього - африкаанс, який до 1925 року вважався діалектом. Голландський є офіційним в Нідерландах, Бельгії, в Сурінамі, на Нідерландських Антильських островах і на Арубі.

Читайте рекомендації наших клієнтів:

писемність

Писемність заснована на латинському алфавіті, що складається з 26 букв. Крім них використовуються діакритичні знаки: діерезіс і акут. У запозичених словах можуть зустрічатися і інші.

Голландський має велику кількість діалектів (це є однією з особливостей, яку варто враховувати). В якості державного використовується «загальний нідерландська мова». Багато людей вважають його штучним, так як звикли використовувати в повсякденному спілкуванні діалекти.

Замовити безкоштовну консультацію

Переклад на голландську мову

У двадцятому столітті на формування мови вплинули англійська, французька, німецька. У наш час голландський зберігає свої позиції і не виходить з обігу, що робить переклади з цієї мови затребуваними по всьому світу

Наші фахівці виконають замовлення будь-якої складності в найкоротші терміни. Тому, якщо Вам потрібен професійний переклад з голландського на російський, звертайтеся в сертифіковане бюро «Мартін».

Переклад c голландського на англійську

Багато з наших лінгвістів - носії мови. Це є одним з головних переваг агентства, так як в цьому випадку переклади з голландського на російський мають максимально високу точність.

Це є одним з головних переваг агентства, так як в цьому випадку переклади з голландського на російський мають максимально високу точність

У число наших клієнтів входять найбільші компанії міжнародного та регіонального масштабу. Деякі з них вже оцінили компетентність виконання перекладів з голландського. Ознайомитися з їх відгуками Ви можете прямо зараз - вони представлені на нашому сайті.

На всі додаткові питання дадуть відповідь консультанти компанії. Телефонуйте за номером 8-800-777-012-7 і дізнавайтеся всі подробиці виконання замовлень на переклад з голландського на російську.

Надіслати документи на розрахунок

рекомендації клієнтів

Новости