Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зворушливе до сліз привітання молодятам від батьків: на весілля, напутня мова матері і батька

  1. Поздоровлення від батьків
  2. Від мами нареченої
  3. Від тата улюбленої дочки
  4. Приємні слова обом молодятам
  5. Поздоровлення від матері і батька

Весілля - дуже важлива подія не тільки для нареченого і нареченої, а й для батьків Весілля - дуже важлива подія не тільки для нареченого і нареченої, а й для батьків. В цей день зазвичай влаштовують бенкет на весь світ і запрошують на нього всіх близьких родичів і друзів, щоб розділити з ними радість народження нової сім'ї.

Новоспечене подружжя весь день чують на свою адресу теплі слова, привітання та побажання. Щоб привітати молодих, можна приготувати стихії або сказати побажання в прозі.

Поздоровлення від батьків

Ось приклади прекрасних привітань молодятам від батьків в день весілля. Їх можна розділити на кілька груп:

  • Напуття матері дочки на весіллі;
  • Побажання від батька;
  • Поздоровлення від обох батьків.

Від мами нареченої

Улюблена моя донечка Улюблена моя донечка! Сьогодні ти стала дружиною, і ви разом створили нову сім'ю. У ній будуть свої правила і традиції. Ви будете передавати свій життєвий досвід свої діткам, яких, я сподіваюся, у вас будемо багато! Я хочу, щоб ти намагалася бути і була справжньою господинею, берегинею сімейного вогнища і турботливою матусею. Будь мудріше і уступай чоловікові, хоча б іноді, адже компроміс - це дуже мудре рішення. Ось побачиш, через якийсь час ти навчишся Він мудрий і все обов'язково вийде. Завжди пам'ятай, що я поруч і завжди чекаю вас в гості!

* * *

Дорога дочка! Сьогодні настав дуже бажаний для тебе день-день твого весілля! Я знаю як ти довго цього чекала і як ти сильно любиш (ім'я чоловіка). Головне - знай, що весілля - це початок шляху. Це початок вашої любові, а не юнацька пристрасть! І для того щоб в сім'ї і далі панували чарівні почуття, ти, донька, повинна стати терплячою, люблячої і мудрої. На тобі тримається ця нова сім'я і нехай вона буде щасливою і дружною! Бажаємо вам якомога швидше збільшити чисельність сім'ї, адже дітки - це справжнє щастя, сенс життя!

* * *

Донька, сонечко моє Донька, сонечко моє! Пам'ятаєш як ти, будучи маленькою дівчинкою, мріяла вийти заміж за прекрасного принца ... Представляла себе в шлюбній сукні і робила з тюлю фату ... Ось і настав день здійснення твоєї дитячої мрії! Ви обоє повинні постаратися перетворити цю казку на дійсність і при цьому не розгубити ніжності, чарівності і любові. У сімейному житті будуть і неприємні моменти: сварки, образи, хвилювання. Що б не трапилося, ви повинні йти завжди вперед, взявшись за руки. Разом ви подолаєте будь-яку перешкоду.

Завжди пам'ятайте про те, що ви - дві половинки! Якщо в однієї щось станеться, то друга ніколи не залишиться осторонь. Ви найрідніші один для одного люди! Ви тепер сім'я! Нехай в цій сім'ї народяться прекрасні діти, на радість усім! Дочка, бережи домівку! У жінки є якісь обов'язки, які вона повинна виконувати для збереження домашньої ідилії. Тому:

  • піклуйся про чоловіка;
  • будь зразковою господинею;
  • стань терплячою і люблячою мамою.

Я люблю вас! Гірко!

* * *

Мила моя дівчинка Мила моя дівчинка! Ти так швидко виросла ... Ти - дружина! Я вірю, що сімейне життя для тебе не буде трудністю. Ти станеш турботливою господинею, ласкавою мамою і ніжною дружиною. Якщо раптом тобі буде потрібен мій материнський рада, то пам'ятай - я поруч! Ніколи не «рубай з плеча», не поспішай приймати рішення. Завжди прислухайся до свого серця.

Ти вибрала в чоловіки прекрасного чоловіка і я впевнена, що він буде робити все для того, щоб ти кожен день була щаслива і посміхалася! Любіть з кожним днем ​​сильніше і завжди будьте поруч незважаючи ні на що! Гірко!

***

Донечко! Рідна моя! Ми з татом намагалися ростити тебе в ніжності, турботи і любові. Ми робили все, щоб ти виросла хорошим і цікавим людиною і прекрасною господинею. Без зайвої скромності можемо визнати, що у нас це вийшло! Ми виховали тебе ідеальною дружиною для твого чоловіка! Тепер ваша черга виховувати прекрасних людей, берегти для них свою сім'ю і свою любов! Будьте щасливі! Гірко!

***

Дорога наша донька! Сьогодні той самий день, про який мріють усі дівчата! Красиве весільне плаття, струмлива фата, золоті кільця і ​​коханий чоловік! Нехай ваша нова сім'я буде дружною, міцною й багатою! Будь завжди впевнена в правильності свого вибору! Я за тебе спокійна, ти віддана в дружини прекрасній людині! Будьте найщасливішими!

Від тата улюбленої дочки

Сьогодні самий хвилюючий день в моєму житті - весілля улюбленої дочки Сьогодні самий хвилюючий день в моєму житті - весілля улюбленої дочки! Я як батько, прошу мене зрозуміти і приділити трішки своєї уваги. Сьогодні ви встали на новий життєвий шлях і вже зробили перший крок. Все ще попереду. Яким буде цей нехай, повністю залежить від вас обох! Ви повинні кожен день працювати над збереженням благополуччя своєї сім'ї. Наберіться терпіння і ви зможете переступити через будь-яку перешкоду на вашому шляху. Я піднімаю цей келих за виконання мого побажання!

***

Улюблені мої дітки! Я від щирого серця вітаю вас з народженням вашої нової сім'ї! Нехай ваш будинок буде теплим, світлим і затишним! Нехай в ньому панує любов і злагода. Нехай нова сім'я росте і радує нас! Живіть мов лебеді: будьте вірні, любите і довіряйте своєму чоловікові! Всього вам самого прекрасного! Гірко!

***

Дозвольте сказати вам кілька напутніх слів в цей чудовий день! Будуйте разом свій маленький світ, про який ви мріяли! Нехай в сім'ї будуть всі здорові, щасливі і кохані! Достатку вам і успіхів у всьому! Постарайтеся вибрати правильний шлях і йдіть нею разом, рука об руку!

***

Сьогодні було багато сказано про любов і сімейне щастя Сьогодні було багато сказано про любов і сімейне щастя. Я виділятися не буду і скажу тільки одне - щастя сім'ї полягає у виключній здатності один одного виходити за свої принципи. Бажаю вам довіри, підтримки і розуміння! Якщо кожен намагатиметься бути трошки краще, то відносини від цього тільки виграють.

***

Любі наші діти! Живіть щасливо, дружно і згуртовано! Бажаємо вам самовідданої любові, богатирського здоров'я та найвірніших друзів поруч! Нехай у вашому домі скоріше зазвучить дитячий сміх! Сьогодні п'ємо тільки за вас! Гірко!

***

Ми, ваші батьки, благословляємо вас на цей прекрасний шлюб! Побудуйте разом своє щастя! Допомагайте один одному в усьому, створюйте дружну сім'ю! Бажаємо вам разом дожити до щасливого дня весілля ваших дітей. А зараз, наповнимо свої келихи і вип'ємо за прекрасну пару! За наших дорогих і улюблених (імена молодят)! Нехай з вами завжди буде любов, віра і надія!

***

Я скажу цей   весільний тост   як напутні слова молодим Я скажу цей весільний тост як напутні слова молодим! Живіть в мирі та злагоді! Любіть всім серцем і вмійте поступатися! У сімейному житті дуже важливо знаходити компроміс, інакше бути не може! Подружжя - це найближчі один одному люди, які повинні завжди і в усьому бути разом! Разом ділити радощі і проблеми! Збережіть свої юнацькі вогняні почуття протягом усього життєвого шляху! Чи не розгубіть того, що є зараз! Ми завжди поруч!

Приємні слова обом молодятам

Улюблений зять! Доню! Вітаю з першим сімейним святом! Хочу побажати, щоб ця прекрасна дата стала для вас значущою подією, яке ви будете відзначати з року в рік! Нехай ваша любов з часом все міцнішає. Нехай ваші очі сяють любов'ю і ніжністю, коли дивитеся один на одного! Щастя вам, добра і здоров'я! Я дуже вас люблю!

***

Сьогодні дочка подарувала мені синочка Сьогодні дочка подарувала мені синочка! Так! Так! Вона полюбила (ім'я чоловіка дочки), і він став мені рідним! Я люблю його як власну дитину і завжди буду вважати його сином!

Діти! перед вами довгий життєвий шлях, який ви повинні пройти разом. На ньому будуть і гори і рівнини і водоспади. Будуть навіть обриви, але ви повинні триматися один за одного не дивлячись ні на що. Саме так ви зможете подолати будь-які перешкоди на своєму шляху! Завжди пам'ятайте це, якщо вже вам судилося стати сім'єю, то потрібно бути в одній упряжці! Бажаю, щоб ваша сім'я була дружною, міцною і надійною! Щастя вам, мої улюблені!

Поздоровлення від матері і батька

Дорогі діти! Ось і настав той хвилюючий день, коли ви разом йдете з рідної домівки в свою нову сім'ю і нове життя! З цього моменту ви будете завжди разом! Ви найрідніші у світі люди! Не сваріться і не ображайтеся на свою половинку, адже сварки не призводять ні до чого хорошого. Потрібно завжди шукати вихід і компроміс. Якщо раптом стане важко - обійміть свою кохану людину, і все тут же пройде! Нехай у вас все буде добре! Для нас це найголовніше!

***

Синок і донечка! Сьогодні ви обидва стали для нас дітьми! Хочеться побажати вам у цей прекрасний день всього найкращого! Бережіть свою сім'ю і постійно працюйте над своїми відносинами! Це дуже важливо для обох! У добру путь, улюблені діти! Нехай він буде світлим і легким! Любові вам, добра і удачі!

***

Всі без винятку батьки в день весілля їхніх дітей щиро радіють і плачуть від щастя Всі без винятку батьки в день весілля їхніх дітей щиро радіють і плачуть від щастя! Ви повинні зробити все, щоб ваша нова сім'я стала радістю і втіхою для обох! Обходьте стороною конфлікти, недомовки і недовіра! Поважайте один одного і прислухайтеся! Разом переступаєте через темні смуги, які, на жаль, неминуче будуть сімейного життя! Нехай в вашому спільному домі задзвенить дитячий сміх і завжди буде багато гостей! Щастя вам, наш дорогі! Гірко!

***

Дорогі діти! Все вже сказано і побажати вам чогось нового дуже важко! Не будемо повторюватися і скажемо лише одне - нехай у вашому сімейному житті буде все, чого ви хочете! Будуть і сварки і образи, без цього ніяк! Сприймайте це як норму і сильно не переживайте, ваша любов витримає все!

***

Що побажати вам у цей прекрасний день? Не хочу говорити банальні речі. Скажу тільки те, що ви завжди повинні пам'ятати про те, що своє щастя ви будете будувати самі. Побудуйте його таким чином, щоб ми всі раділи, бачачи любов, відданість і дружну сім'ю! Рада і любов!

***

Ну що сказати вам, молоді! Хвилюємося ми зараз не менше, ніж ви! Вітаємо вас з одруженням! Відтепер чоловік повинен взяти кермо влади в свої руки, а дружина дбайливо зберігати сімейне вогнище! Єдності вам, радості і красиве кохання!

* * *

Рідненькі мої (імена)! У цей хвилюючий день хочемо побажати вам море любові, океан радості і річки здоров'я! Якщо станеться так, що море обміліє, океан зникне і річка стане струмочком, нехай залишиться прозоре озеро надії! Нехай з вами по життю завжди йдуть:

  • мудрість;
  • віра;
  • любов, кохання;
  • надія.

Вони допоможуть вам не допустить того, щоб сім'я стала болотом буденності. Щастя вам і успіхів в сімейному запливі! Нехай кораблик вашої нескінченної любові ніколи не збивається з наміченого курсу!

***

Ми виховали прекрасних людей і в цей урочистий день не можемо стримати сліз Ми виховали прекрасних людей і в цей урочистий день не можемо стримати сліз! Емоції переповнюють наші серця! Рідні, бажаємо вам, щоб щастя не затьмарювали ніякі негаразди і проблеми! Завжди і всюди будьте поруч! З днем ​​народження вашої сім'ї!

***

Рідні і улюблені діти! Сьогодні ви створили новий осередок суспільства! Сім'я, подібно до корабля повинна бути міцною! Ця міцність безпосередньо залежить від того, як подружжя будуть ставитися один до одного. Довіряйте, поважайте і цінуйте свою другу половину і тоді вашому сімейному кораблю не страшні ніякі бурі! Звичайно, на вашому шляху можуть зустрітися айсберги, але якщо ваш корабель буде міцним - то разом ви подолаєте цю перешкоду! Бажаємо сімейного коробля (Прізвище) попутного вітру і спокійного моря!

***

Рідні наші (імена пари)! Сьогодні особливий день! Він наповнений торжеством і щастям! Сьогодні наша (ім'я нареченої) і (ім'я нареченого) стали чоловіком і дружиною! Вони піднялися на чергову та дуже важливу щабель свого життя! Хочемо побажати молодим море радісних днів! Зростайте красивих і здорових дітей і пишаєтеся ними! Беріть від життя все! Але найголовніше - не розгубіть свої чарівні почуття на цьому довгому шляху! Любимо вас і завжди чекаємо!

***

Як же прекрасно, що ваша пара все-таки возз'єдналася сьогодні в шлюбному союзі! Тепер поруч з вами завжди є улюблений, розуміє і всім серцем любить людина, яка буде опорою в подальшому житті! Ми піднімаємо ці кришталеві келихи за вас, мої дорогі! За ваш союз! За ваше здоров'я! За вашу щиру любов! Гірко!

Що побажати вам у цей прекрасний день?

Новости