Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що подарувати на річницю весілля, сюрприз чоловікові

  1. Романтичний сюрприз чоловікові на річницю весілля
  2. Еротичний сюрприз на річницю весілля
  3. Що подарувати на річницю весілля чоловікові екстремальному
  4. Найпростіший сюрприз чоловікові на річницю весілля

Зміст статті:

  1. Романтичний сюрприз чоловікові на річницю весілля
  2. Еротичний сюрприз на річницю весілля
  3. Що подарувати на річницю весілля чоловікові екстремальному
  4. Найпростіший сюрприз чоловікові на річницю весілля

Романтичний сюрприз чоловікові на річницю весілля   Еротичний сюрприз на річницю весілля   Що подарувати на річницю весілля чоловікові екстремальному   Найпростіший сюрприз чоловікові на річницю весілля

Романтичний сюрприз чоловікові на річницю весілля

Що подарувати на річницю весілля чоловікові романтику? Звичайно, романтичний сюрприз, він його з гідністю оцінить. У цей день можна згадати, де і як ви познайомилися, з якими місцями в рідному місті пов'язані найяскравіші ваші враження. Замовте звичайне таксі або шикарний лімузин, заздалегідь продумайте маршрут і запросіть чоловіка на романтичну прогулянку. Почати її можна біля порога будинку, а закінчити в тому місці, де ви вперше зустрілися, таким чином відмотавши плівку часу назад.

У вас перша річниця весілля , Що подарувати в такому випадку? Кажуть, що це весілля ситцеве, зв'язок ще тонка між чоловіком і дружиною, але в той же час чиста, що не затьмарена великою кількістю проблем. Зміцнити зв'язок, зробити сюрприз чоловікові на річницю весілля, можна, відправившись в маленьке романтичну подорож. Не обов'язково купувати цілий тур, просто зніміть маленький будиночок в горах або навіть номер в заміському готелі і проведіть там романтичні вихідні. Вечеря біля каміна, квіти у вазі і чудова ніч, проведена разом, запам'ятатися вам на довгі роки.

Якщо в житті були вже багато річниці весіль, що дарувати чоловікові, з яким прожили не один рік? Любов до романтики не проходить з віком, вона або є, або її немає. Так що чоловік, який з молодості в душі поет, в зрілості не зміниться. Сюрпризом чоловікові на річницю весілля може стати поїздка, про яку він давно мріяв. Наприклад, екскурсія по старовинних замках, похід з наметом і співами біля ватри, відпочинок на березі лісового озера. Якщо немає часу, коштів або грошей кудись їхати, романтику можна влаштувати будинку. Вечеря при свічках , Вечір спогадів, а може похід в театр або маленький затишний ресторанчик. Головне, побільше почуттів і фантазії, адже це вже не перша річниця весілля, що подарувати таке, яке сподобатися чоловікові, не складно здогадатися.

Еротичний сюрприз на річницю весілля

Якщо не знаєте, що подарувати на річницю весілля чоловікові, подаруйте йому себе. Кожен чоловік любить фантазувати, і не завжди дружина знає про ці фантазіях. Постарайтеся напередодні свята розпитати чоловіка, про що він мріє, прислухайтеся до його побажанням під час сексу . Можливо, деяка консервативність, витрати виховання не давали вам розкріпачиться. Пошук еротичної ідеї подарунків на річницю весілля дозволять вам це зробити.

Напередодні свята варто продумати сценарій «гарячої ночі». Спробуйте перетвориться в східну красуню і станцювати перед чоловіком танець живота, щоб він відчув себе султаном. Або просто влаштуйте йому стриптиз. А чому б не зробити сюрприз на річницю весілля чоловікові і не подивитися разом з ним еротичний або не тільки еротичний фільм і спробувати повторити все там побачене? Або пограти в рольові ігри? Вирішуючи, що подарувати на річницю весілля чоловікові проявіть більше фантазії, відкиньте помилкову скромність і стереотипи і все у вас вийде.

Що подарувати на річницю весілля чоловікові екстремальному

Існує багато способів відзначати річниці весіль, що дарувати на них, куди їхати. А якщо ви молоді і любите пригоди, перед вами відкривається десятки можливостей. Ви ніколи не стрибали з парашутом? Знайдіть поблизу вашого міста авіаклуб, поцікавтеся, чи влаштовують там стрибки з парашутом і скільки це коштує. Замовте стрибок, як сюрприз чоловікові на річницю весілля і вручите йому запрошення вранці пам'ятного дня. Якщо немає можливості або страшнувато зважитися на стрибок з парашутом, його можна замінити джампінгу, теж досить екстремально.

Пригода може бути і не таким ризикованим. Звичайний похід в гори з альпіністським спорядженням теж запам'ятатися надовго. Якщо є можливість, можна разом попірнати з аквалангом, спробувати зайнятися паркуром або просто вибратися вдвох на найвищу будівлю в місті і там в черговий раз порозумітися один одному в любові, згадавши всі свої минулі і запланувавши майбутні річниці весіль. Що дарувати не так важливо, головне, щоб подарунок був від щирого серця.

Найпростіший сюрприз чоловікові на річницю весілля

Замислюючись над тим, що подарувати на річницю весілля особливого, жінки іноді відлітають своїми думками дуже далеко. Але ж насправді ідеї подарунків на річницю весілля можуть бути зовсім поруч, як кажуть «під рукою». Напевно, кожен чоловік має свою маленьку мрію, маленьке бажання. Воно може бути зовсім прозаїчним, наприклад, нова книга про футбол, мобільний телефон останньої моделі, звичайне крісло або диван в кімнату, або будь-яка інша дрібниця. Зробити сюрприз чоловікові на річницю весілля просто, треба лише уважно прислухатися до його бажанням. Особливо приємно буде отримати в подарунок ту річ, яку з тих чи інших причин чоловік не дозволяє собі купити.

Хорошим сюрпризом чоловікові на річницю весілля може стати щось, приготоване своїми руками . В першу чергу те, що раніше ви робити не вміли. Наприклад, ви не найкращий кондитер і ніколи не балували чоловіка домашніми солодощами. Можна знайти рецепт у кулінарній книги, в інтернеті або дізнатися у подруги. Спочатку поекспериментуйте, спробуйте спекти торт, печиво або булочки, коли чоловіка немає вдома. А потім повторіть свій шедевр на річницю весілля. Проблема, що подарувати на річницю весілля, буде вирішена.

Своїми руками можна творити не тільки на кухні. Чому б і ні зв'язати свою половинку теплий шарф, який він буде носити взимку і згадувати про вас. Зі старої сумочки можна змайструвати шкіряний чохол для телефону або планшета. Спробуйте освоїти техніку декупажу або просто розмалюйте пляшку з дорогим коньяком, яка буде зберігатися в будинку ще багато річниці весіль. Що дарувати і чим порадувати чоловіка завжди підкаже серце. А ідеї, викладені тут, можуть тільки зорієнтувати, в якому напрямку шукати.

Якщо в житті були вже багато річниці весіль, що дарувати чоловікові, з яким прожили не один рік?
А чому б не зробити сюрприз на річницю весілля чоловікові і не подивитися разом з ним еротичний або не тільки еротичний фільм і спробувати повторити все там побачене?
Або пограти в рольові ігри?
Ви ніколи не стрибали з парашутом?

Новости