Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що подарувати чоловікові на річницю: дотримуємося традиції

  1. Від марлі до скла - символічний сенс подарунка на річницю
  2. Яким подарунком може здивувати дружина чоловіка в річницю - кілька простих порад

Річниця весілля - значуща дата для кожної сім'ї і люблячої пари. Святкувати її можна щороку, не чекаючи круглого числа. З величезною увагою до цього дня відносяться жінки - вони готуються заздалегідь, обмірковують ідеї, придумують сценарії і вибирають подарунки.

Одним з головних питань для дружин - що подарувати чоловікові на річницю. Без подарунків в такий теплий свято ніяк не можна, адже хто ж не мріє про приємні несподіванки? Бути оригінальною при виборі подарунка досить просто - достатньо всього лише дотримуватися традиції.

Від марлі до скла - символічний сенс подарунка на річницю

Кожна річниця носить своє ім'я - наприклад, марлева весілля, чавунна, олов'яна, скляна. Незважаючи на настільки прозові назви, кожна дата має свій глибокий і мудрий сенс. Отже, які бувають річниці весілля і що прийнято на них дарувати:

  • 1 рік - ситцеве весілля. Як правило, ситцеві тканини досить легкі і строкаті, як і відносини молодят. За традицією, в цей день подружжя дарують один одному хустки, які пов'язують між собою, що уособлює силу їхню любов і союзу.
  • 2 роки - паперове весілля. На цю річницю можна дарувати гроші або ж оригінальні паперові вироби - наприклад, орігамі.
  • 3 роки - шкіряне весілля. На третю річницю прийнято дарувати коханому будь-який предмет з шкіри (гаманці, ключниці , Блокноти, пояси).
  • 4 роки - лляне весілля. На 4 рік, як правило, дарують постільну білизну.
  • 5 років - дерев'яне весілля. Найчастіше на цю дату дарують речі, які знадобляться в побуті. Чудовим подарунком в цей день будуть служити дерев'яна рамка для сімейного фото, столові прилади, різні обереги. Дерево, з якого зроблений подарунок, є символом міцних і вже усталених відносин.
  • 6, 7, 8 років - чавунна, мідна і бляшана річниця. На ці дати дружина може піднести чоловікові подарунок, виготовлений з відповідних металів. наприклад, свічник , Талісман-підкову, різні побутові прилади.
  • 10 років - Оловяний весілля. Олово є символом десяти років шлюбу, тому на цю річницю прийнято дарувати предмети з цього металу. Можна пройтися по магазинах декоративного литва - Оловяний подарунком може стати що завгодно (торшер, попільничка, свічник).
  • 15 років - скляне весілля. На дану річницю зазвичай дарують посуд або ж інші вироби з кришталю або скла. наприклад, вази , Шкатулки, набір келихів .

наприклад,   вази   , Шкатулки,   набір келихів

Яким подарунком може здивувати дружина чоловіка в річницю - кілька простих порад

Можна також не сприймати назви річниць буквально. В такому випадку не варто дарувати чоловікові предмети, відповідають назві, а звернути увагу на загальний символізм свята. Наприклад, перші кілька років шлюбу - час, коли молодим хочеться романтики і пригод. Романтичний вечір або кінна прогулянка стануть ідеальним вибором. Коли пара разом вже кілька років, має дітей і стала справжньою родиною, чудовим подарунком послужить сімейна фотосесія в студії або день в аквапарку, де зможе розважитися вся сім'я. Ви не знаєте, який подарунок вибрати на річницю весілля? Слушні поради представлені в наступній статті .

Без подарунків в такий теплий свято ніяк не можна, адже хто ж не мріє про приємні несподіванки?
Ви не знаєте, який подарунок вибрати на річницю весілля?

Новости