Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сценарій фарфорового весілля

  1. Підготовка до святкування
  2. Прикраса місця проведення торжества
  3. Музичний супровід для ювілею
  4. Сценарій проведення фарфорового весілля
  5. Конкурси на 20 років подружнього життя

20 ювілей весілля прийнято називати порцеляновим. У цей день важливо подарувати своїй половинці любов, турботу. Свою назву свято отримало завдяки характеристикам цього матеріалу: тонкий, тендітний, вишуканий, робиться вручну і коштує дорого, а місцеве населення Китаю прозвало його «білим золотом». Відносини подібно порцеляні проходять перевірку часом, чоловік і жінка вкладають в шлюб багато зусиль, терпіння, любові, але він ще крихкий, його потрібно берегти. до змісту ↑

Підготовка до святкування

Відзначати 20 річницю весілля прийнято за сімейним столом тісним колом рідних, близьких людей. Але це Нечитка правило, турбота про меню торжества, підготовка «гніздечка» до свята, можуть втомити подружжя. До цієї події краще виділити кошти на ресторан або затишне кафе, де ви з гостями зможете спокійно насолоджуватися святом любові.

до змісту ↑

Прикраса місця проведення торжества

Місце проведення торжества необхідно прикрашати в дусі китайського фарфору: синьо-блакитні кольори інтер'єру, порцелянові вази, статуетки. На столі можуть стояти свічки, прикрашені тонким мереживом. Стільці варто прикрасити подушечками з синьої тканини з білим візерунком. Білі троянди додадуть свята затишок, а приємний аромат наповнить весь зал. Родзинкою вечора стане нова порцеляновий посуд, яка встигла стати традицією і символом 20-літнього весілля. Кожен гість неодмінно оцінить ваші зусилля.

до змісту ↑

Музичний супровід для ювілею

Важливе місце займає музичний супровід. Список мелодій потрібно складати, враховуючи вік гостей, сценарій весілля. Добірка «золотих хітів» юності подружжя дозволить зануритися в спогади про юнацьке кохання, надають свята душевності. Спокійна музика буде доречна на першому етапі торжества, коли гості оглядаються, на конкурси варто підібрати ритмічні прикольні мелодії, танцювальну частину програми необхідно завершити романтичними піснями.

до змісту ↑

Сценарій проведення фарфорового весілля

Сценарій річниці весілля 20 років допоможе зробити фарфорове торжество незабутнім. Розглянемо один із прикладів сценарію.

Коли гості зібралися, провідний роздає всім невеликі листівки зі стрічками, на яких кожен із запрошених пише свої поздоровлення подружжю. Починається вечір привітанням-тостом:

- Фарфор - матеріал вишуканий, добре зберігає тепло, дарує радість. Він схожий на сім'ю, яка береже теплоту почуттів, любов один до одного. Тільки цей матеріал не відразу набуває свою форму і красу. Копіткою працею, любов'ю, його створюють руки чоловіка і дружини, перетворюючи шматок глини в шедевр мистецтва. Таким способом створювала пара своє творіння - родину! Віримо, що ваша любов перетворить цей крихкий матеріал в золото!

Ведучий пропонує гостям і подружжю слідувати за ним в довгу подорож по океану любові. На першому острові гості знаходять Дерево кохання (квіткова композиція, гілки). На нього гості прив'язують листівки з побажаннями, які лунали на початку вечора. Подружжя розглядають дерево, дякують гостей:

- Дякуємо вам, дорогі гості! Нехай це чудове дерево буде символом нашої вічної любові. Приємно бачити в цей день рідних і близьких за одним столом. Дякуємо, що ви прийшли розділити з нами це свято. Сподіваємося відзначити ще не одне свято разом, аж до золотого весілля.

Ведучий оголошує «гірко», разом з гостями вважає до «двадцяти»:

- Так просто подружжя не випиває, свою любов вони поцілунком скріплюють, так що гірко, панове, до двадцяти з гостями вважаю я!

Гості дякують подружжя, кожен по черзі постає і вимовляє своє привітання:

- Дорогі (Ім'я дружини) і (Ім'я чоловіка)! Вітаємо вас з річницею весілля. Протягом двадцяти років ви підтримуєте вогонь любові сімейного вогнища. Дружина - приклад жіночої мудрості, а чоловік - чоловічого терпіння! Бажаємо вам в радості прожити року! Нехай в очах завжди горить любов!

Ведучий запрошує почати танцювальну частину вечора, яку відкриває фарфоровий танець подружжя. Після танцю дружина вимовляє привітання чоловікові:

Від Дружини в віршах:

Потім чоловік дякує дружину в віршах:

У залі з'являються діти, переодягнені купідонами, з «пальмовими гілками». Діти вітають гостей, а подружжю пропонують встати під «гілки любові» і загадати бажання. Дитина вимовляє тост:

- Мама і тато, ви чудова пара! У ваш прекрасний день річниці весілля, бажаю зберегти почуття щастя, радості, яке ви відчуваєте зараз і любити один одного вічно. Нехай кожен день вашого спільного життя буде зігрітий взаємною любов'ю, турботою.

Ведучий пропонує тост:

- Мені хочеться побажати вам, щоб до столітньої річниці ви плакали тільки від щастя, живіт у вас хворів від сміху, а безмежний океан любові ніколи не відпускав вас зі своїх мереж.

Дивіться відео, яке підготували діти батькам на 20 річницю весілля:

до змісту ↑

Конкурси на 20 років подружнього життя

В день весілля подружжя може дозволити собі веселитися на повну котушку. Актуальними будуть конкурси-спогади. Все залежить від смаків пари і їх гостей. Нижче пропонуємо вам прикольні конкурси.

  1. «Любов, що пройшла через роки». Конкурс для перевірки спогадів чоловіка / дружини. Чоловік на деякий час залишає зал. А дружина відповідає на питання ведучого:
  • Як ви зустрілися?
  • Де чоловік відкрив вам свої почуття?
  • Які подарунки підносив чоловік?
  • Кількість гостей на весіллі?
  • За яких обставин чоловік познайомився з батьками?
  • Глава сім'ї - чоловік або дружина?

Чоловік повертається в зал і відповідає на ті ж питання.

  1. «Яблуко любові». Виходять кілька гостей. Учасники стають один навпроти одного, їм зав'язують очі, вручають по яблуку. Переможе пара, яка перша з'їсть своє яблуко, але не стосуватиметься його руками.

Переможе пара, яка перша з'їсть своє яблуко, але не стосуватиметься його руками

  1. «Ласуни». На широкий посуд потрібно насипати дрібних цукерок. Гостям дають японські палички, якими вони повинні виловлювати солодощі. Переможе той, чия посуд перша виявиться порожньою. Число учасників може бути необмеженим.
  2. «Сповідь». Необхідно підготувати два підноси: один піднос з картками-питаннями, а інший - з картками-відповідями. Ведучий підходить до гостя, запитує, кому він хоче адресувати питання, потім гість тягне картку. Той, кого назвав гість, тягне картку з відповіддю.

Приклади питань:

  • Хто головний в сім'ї?
  • Ви знайшли любов через інтернет?
  • Ваш чоловік під каблуком?
  • Чоловік (дружина) готує вам сніданки?
  • Ваш чоловік (дружина) агент ФБР?

Приклади відповідей:

  • Так, і від цього страждаю.
  • Коли немає коштів.
  • Коли чоловік (дружина) відсутній вдома.
  • Коли прийдуть з податкової.
  • Тільки вночі.

Подарунками для учасників конкурсів можуть бути будь-які пам'ятні речі: статуетки, магніти, підставки, календарі.

Цей прикольний сценарій річниці весілля допоможе зробити ваше свято незабутнім. Тости, конкурси, побажання подарують радість кожному гостю. Запальна музика розвеселить найскромніших, а неповторний декор, тепла атмосфера любові надовго запам'ятається гостям, близьким.

Де чоловік відкрив вам свої почуття?
Які подарунки підносив чоловік?
Кількість гостей на весіллі?
За яких обставин чоловік познайомився з батьками?
Глава сім'ї - чоловік або дружина?
Ви знайшли любов через інтернет?
Ваш чоловік під каблуком?
Чоловік (дружина) готує вам сніданки?
Ваш чоловік (дружина) агент ФБР?

Новости