Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нефритовая весілля - 26 років спільного життя, двадцять шоста річниця весілля

  1. Що відбувається, коли настає нефритова весілля?
  2. Що за слово таке - нефрит?
  3. Як проводять нефритову весілля

Нефритовая весілля настає, коли термін Вашого шлюбу досяг 26 років. За ці роки союз двох люблячих сердець розвивається, загартовується, знаходить свою, несхожу на інші форму. З кожним днем ​​любов росте і міцнішає. Коли настає 26 річниця, шлюб стає практично ідеальним, але ще не зовсім передбачуваним.

Що відбувається, коли настає нефритова весілля?

Зазвичай до цього часу виростають і дорослішають діти, стають самостійними, заводять свої сім'ї. Батьки знову стають 'молодятами', вони більше часу присвячують один одному, розставання з дітьми зближує їх ще міцніше.

До цього моменту потрібно підготуватися психологічно. По-перше, заздалегідь заготовити один одному невеликі подарунки. Знаком уваги будуть щедрі і дорогі подарунки - їх можна підготувати за рік, адже подружжя вже дуже добре вивчили звички один одного. Для дружини - прикраси з нефриту, а для чоловіка - запонки і відмінно вироблені шпильки.

Гарні також шкатулки з нефритом. Особливо ручної роботи. Багато прикрашена скринька в такий урочистий день, як нефритова весілля, буде символом накопиченого досвіду, любові, краси відносин. Адже нефрит - напівдорогоцінне каміння, що символізує тепло і непорушність союзу.

Що приготують в подарунок гості

Що стосується гостей, то вони заздалегідь повинні дізнатися, що вважають за краще господарі будинку. Вони можуть подарувати їм подарунки з нефритовим відтінком або прикраси з нефриту. Гарні також сервізи та набори посуду нефритового кольору.

Дуже цінуються сувеніри з нефриту, тому що крім усього іншого цей мінерал ще вважається каменем-чеснот. Він має цілющі властивості і приносить удачу. Звичайно, це не дешевий дар. Тому, якщо поздоровлення чисто символічні, можна підібрати листівку з нефритовим відтінком. Це кольору від білого до всіх відтінків глибокого зеленого.

Що за слово таке - нефрит?

Назва 'нефрит' з давньогрецької означає 'нирка'. Цей мінерал неймовірно міцний: кислотами, ударами кувалди його зруйнувати практично неможливо. Так само міцний і 26-річний шлюб, якщо він зберіг до цього часу щирі почуття любові і взаємоповаги.

Як і будь-яка інша річниця весілля, ця дата теж має свої обряди і традиції. На 26-ту річницю подружжя, взявшись за руки, неодмінно повинні повторити один одному клятви любові, як би оновлюючи дані в день весілля обіцянки. А ще чоловік і дружина в цей день обмінюються нефритовими медальйонами, в знак взаємної любові. Є ще одна хороша традиція на будь-яку з річниць - дарувати дружині букет її улюблених квітів.

Є ще одна хороша традиція на будь-яку з річниць - дарувати дружині букет її улюблених квітів

Як проводять нефритову весілля

26 років - дата не кругла, тому зазвичай її проводять у вузькому сімейному колі. Запрошують тільки найближчих друзів, дітей, родичів. Якщо коло невеликий, романтична вечеря в гарному ресторані або затишному кафе стане відмінним святом для пари. Особливо з тієї точки зору, що нікому не доведеться готувати і відволікатися на те, щоб зустріти і проводити гостей з усіма почестями і гостинністю.

Двадцять шоста річниця сімейного життя - привід для того, щоб красиво одягнутися для торжества, з посмішкою приймати поздоровлення і приділяти час один одному, а не готуванні і миття посуду. З іншого боку, якщо в свій кращий свято пара хоче насолодитися тільки спілкуванням один з одним, вона цілком може собі дозволити не запрошувати взагалі нікого.

Вечеря при свічках, букет чудових квітів, улюблений романтичний фільм, прогулянка тільки удвох - що може показати більше згуртованість і бажання розчинитися один в одному через 26 років з дня весілля.

Що відбувається, коли настає нефритова весілля?
Що за слово таке - нефрит?
Що відбувається, коли настає нефритова весілля?
Що за слово таке - нефрит?

Новости