Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати до Ялти з Казані

На цікавить наших читачів питання «Як доїхати до Ялти з Казані» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Підкажіть, як з Казані дістатися до Ялти швидше і дешевше?

19.08.2018 Roxana


На цікавить наших читачів питання «Як доїхати до Ялти з Казані» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Як виграти в ціні і часу на поїздку з Казані в Ялту ? Це не реально. Доїхати до Криму можна на поїзді і автобусі - повільно і дешево або на літаку - дуже швидко, але дорого.

Якщо віддати перевагу літак, то в Ялті можна опинитися через 6 годин 20 хвилин після вильоту. Літаки прибувають в Сімферополь через 2 години 50 хвилин. 1 година 40 хвилин відводиться на дорогу від аеропорту до автостанції Курортна і очікування потрібного автобусного рейсу. 1 година 50 хвилин автобус йде від Сімферополя до Ялти.

Вартість перельоту починається від 3500 рублів і може досягати 11500 рублів. В основному, квитки обійдуться приблизно в 6-8 тисяч рублів. Прямі перельоти з Казані до Сімферополя пропонують авіакомпанії «Red Wings», «Nordwind Airlines», «Aeroflot», «JSCUVT Aero», «Ural Airlines».

Варіант маршруту по суші наступний. На поїзді слід доїхати до Краснодара або Анапи , Де пересісти на автобус, що йде в Ялту. Така подорож затягнеться на 2 дня і 3 години мінімум. До Краснодара їхати 1 день 15 годин, від Краснодара до Ялти автобус йде 11 годин 11 хвилин. Пересадка не займає багато часу - всього лише півгодини.

Прямих автобусів Казань - Ялта немає, так як вони йдуть дуже довго. Можна їхати на автобусі з 1 пересадкою в Москві . Дорога займає 1 день 22 години.

Новости