Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Патріоти» в Барнаулі звинуватили «п'яту колону» в закритті лікарень і зростанні тарифів

У День народної єдності 4 листопада на бульварі захисників Сталінграда біля кінотеатру «Мир» в Барнаулі пройшла масова акція активістів «Національно-визвольного руху» (НОД) і «Партії Велике Отечество» (ППО). «Патріоти» зажадали розширити повноваження президента Росії, а також звинуватили «адептів Заходу» в зниженні рівня життя, крах рубля та інших бідах країни. Інформація розміщена в офіційних спільнотах в соціальних мережах.

Як спочатку заявлялося в агітації НСД, на мітинг 4 листопада запрошували всіх, хто помітив зниження рівня життя і курсу рубля, підвищення пенсійного віку, скорочення в поліції і закриття лікарень, дорогу іпотеку і виросли комунальні тарифи. Активісти точно знають, що причина цих явищ - діяльність «п'ятої колони» і «адептів Заходу». Єдиний спосіб вирішити проблеми - підтримати національного лідера Володимира Путіна.

Як видно з фотозвіту в офіційному співтоваристві ППО «ВКонтакте», на захід, який все ж проводилося в формі пікету, а не мітингу, в результаті прийшли близько двох десятків активістів. Вони демонстрували символіку своїх об'єднань і плакати: «В єдності і колективізм наша сила», «Поки ми єдині, ми непереможні» і т.п. При цьому акцент змістився від політики до святкування Дня народної єдності.

На думку партійців, свято молодий, але важливий і актуальний в нинішніх складних геополітичних умовах. «Він співзвучний з нашим менталітетом і багатовіковими традиціями. У Росії царської і радянської завжди мав місце пріоритет загального над приватним. Так історично склалося і в цьому сила Росії. Російська людина це «соборна особистість», колективіст », - озвучили лейтмотив заходу активісти ППО.

Нагадаємо, НОД є політичним активом одіозного депутата Держдуми Євгена Федорова (ЕР) і тісно пов'язане з конспірологічних вченням «Концепція громадської безпеки» (КОБ). ППО відома тим, що увійшла в «Координаційна рада по боротьбі з« п'ятою колоною »(« Антимайдан »). Партія допомагала Андрію Маевич, який брав участь у відправці російських добровольців на Донбас, боротися з підступами Заходу на Алтаї.

Фото: спільнота «ППО-Алтай» «ВКонтакте»

Новости