Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жителі села Вічко прославили свою батьківщину в інтернеті

  1. Пам'ятник полеглим воїнам

У соцмережах набирає популярність сайт, який створили жителі невеликого села Вічко Тамбовської області. У соцмережах набирає популярність сайт, який створили жителі невеликого села Вічко Тамбовської області

Жителі села, яке налічує півтори тисячі осіб, розповіли про історію краю, своїх хобі, про те, як тут проводять час.

Мабуть, найцікавіший розділ на сайті - «Люди».

У кожного своє господарство: розводять поросят, биків, курей. У вільний час мешканці села їздять на полювання і риболовлю. Полюють на кабана, на зайця-русака. Рибалять у річці Лісовий Воронеж, Глазочек і в ставках: Калінінський, Курган і ін. В місцевих водоймах водяться короп, сазан, ротан, краснопірка, піскар ... У селі не вистачає робочих місць. Багато хто працює в Мічурінськ, Тамбові, Воронежі, Липецьку і Москві ... Багато дітей говорять, що не хотіли б виїжджати з Глазков назавжди, тому що "тут природа, річка, тут друзі і свобода".

Легенда свідчить, що незвичайна назва села в 1637 році дав один з жителів.

«Жили-були три брати: красивий, Гололобов і без ока. Вони разом подорожували, а потім розійшлися. Один заснував село Красиве, другий - Гололобовка, а третій - село Очко », - йдеться на сторінці населеного пункту.

Чи не відмовиш розробникам сайту і в самоіронії. «Як виживати, якщо ви опинилися в очі" - один з розділів веб-сторінки. Там детально розповідається, як дістатися до села, в які магазини ходити, на який асортимент розраховувати і чим розплачуватися.

Охочих приїхати і оселитися в Глазков зорієнтували за цінами на орендоване житло.

«Орендувати будинок в Глазков на місяць коштує в районі 5000 рублів. Не поспішайте заходити на Airbnb: знайти кого-то, хто здавав би тут будинок, досить складно », - йдеться на сайті .

Будівля місцевої школи є своєрідною пам'яткою. Вона була відкрита в кінці 90-х років XVIII століття. Тоді в церковно-приходську школу ходило 84 людини.

Зараз в селі проживає не так багато дітей. У минулому році з 11-го класу випустилася лише одна учениця - Заноріна Юля.

Ну і яке ж село без Будинку культури, де кожні вихідні проходять дискотеки? У місцевому клубі «грає старий добрий російське диско, що створює неперевершену атмосферу сільської дискотеки. Всі важливі для села заходи відбуваються в ДК. Будь то День села або установчі збори, ювілей школи, семінар з духовно-морального виховання або Новий рік ».

Будь то День села або установчі збори, ювілей школи, семінар з духовно-морального виховання або Новий рік »

Пам'ятник полеглим воїнам

ФОТО: ОКСАНА ЮШКА

ФОТО: ОКСАНА ЮШКА

Багато користувачів Мережі, дізнавшись про побут жителів оченята, зізналися, що захотіли відвідати глибинку.

Ну і яке ж село без Будинку культури, де кожні вихідні проходять дискотеки?

Новости