Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Звіт про поїздку в Італію

Місце: Рим, Флоренція, Генуя, Венеція, Мілан
Час: 12.12.12 - 19.12.12

Рим
Флоренція
Генуя
Венеція
Мілан

Доброго часу доби, шановні гості нашого сайту! Хочу поділитися з вами враженнями про свою поїздку в дивовижну і неповторну країну - Італію !

Італія - ​​це унікальна країна з багатою історією і культурою, культурою в усьому: в їжі, напоях, концепції одягу ... Всі італійські міста дуже різні, їх неможливо порівнювати між собою, в кожному є своя індивідуальність. Та й турів пропонується безліч, адже це цілорічне напрямок. В Італії можна відпочивати біля моря, поєднувати сонячні ванни з екскурсійною програмою, можна взяти екскурсійний тур з переїздами, а ще кататися на лижах і т.д і т.п., загалом, підібрати програму на будь-який смак!

Тур, за яким їздила я, називається «Італія: від Риму до Мілана» і належить до числа екскурсійних. Ми проїхали близько 3000 кілометрів, подивилися практично всю Італію і відвідали Рим, Ватикан, Флоренцію, Геную, Венецію і Мілан. Отже, розповім вам про кожен з цих унікальних міст більш детально і по порядку!

Отже, розповім вам про кожен з цих унікальних міст більш детально і по порядку

Рим

Рим убив мене наповал. Саме він став першим пунктом в нашій програмі. Рим - це книга, яку не можна прочитати до кінця. Скільки б Ви не бували в Римі, кожен раз він буде відкривати Вам свою зовнішність заново. Рим стоїть того, щоб відкривати завісу його таємниць одну за одною, не поспішаючи і уважно вивчаючи, тому навіть не намагайтеся оглянути його весь за пару днів. Здається, що все, створене в цьому місті, стоїть і стоятиме тут вічно, немов час не владний над ним: настільки гармонійно стародавні споруди уживаються з сучасністю. Я навіть не в силах передати всі свої почуття і те, настільки вразив мене це місто!

Оглядова екскурсія по Риму входить в екскурсійні програми, але це лише мала дещиця того, що можна тут побачити, тому раджу відвідати додаткові екскурсії: «Нічний Рим», «Древній Рим», «Римські замки» і оглянути такі визначні пам'ятки як: Площа Венеції, Площа Іспанії, Собор Святого Петра, Фонтан Треві, Арка Костянтина, Базиліка Сан Джованні ін Латерано і багато іншого. Обов'язково потрібно відвідати Ватикан! Це окреме маленьке держава прямо в Римі, яке можна без зусиль обійти за день, однак при цьому Ватикан - це колосальний за масштабами архітектурний комплекс різноманітних і унікальних історичних пам'яток, а також найбільше світове зібрання кращих творів образотворчого мистецтва і архітектури найбільших майстрів усіх епох. Паломники і туристи, охочі помилуватися унікальними пам'ятками, з'їжджаються звідусіль. Ось і я увійшла в їх число і нарешті побачила чудові пам'ятки: Собор і Площа Святого Петра, Скульптуру Діви Марії, Колонаду Берніні, Сикстинську Капелу. Так само раджу відвідати ювелірний магазин у Ватикані: тут Ви зможете знайти безліч розп'ять, хрестиків, медальйонів, оберегів, ікон і багато інших пам'ятних речей для близьких, коханих і рідних, які не зможуть залишитися байдужими і обов'язково оцінять Ваш подарунок.

Так само раджу відвідати ювелірний магазин у Ватикані: тут Ви зможете знайти безліч розп'ять, хрестиків, медальйонів, оберегів, ікон і багато інших пам'ятних речей для близьких, коханих і рідних, які не зможуть залишитися байдужими і обов'язково оцінять Ваш подарунок

Флоренція

Далі в нашій програмі було відправлення в місто центральної Італії - Флоренцію . Флоренція - колишня столиця Італійської Республіки і нинішня - Тоскани. Її площі, музеї, храми і палаци прикрашають безсмертні творіння Джотто, Брунеллески, Мікеланджело і Челліні. Тут я побачила: Собор Санта-Марія-дель-Фіоре, дзвіницю Джотто, знаменитий Баптистерій (восьмикутна хрестинна капела), палаццо Веккьо і церква Санта Кроче, де поховані багато знаменитих італійці: Мікеланджело, Макіавеллі, Галілей, Россіні, і багато, багато інших .

За додаткову плату можна, вірніше, неодмінно потрібно подивитися картинну галерею Уффіцці, де зберігаються полотна видатних італійських, фламандських і німецьких майстрів. У розкішних залах палаццо Пітті розміщуються багатющі колекції музею карет, музею срібла, музею сучасного мистецтва і знамените зібрання живопису Медічі.
Протягом усього туру ми проживали в околицях міст, які ми і оглядали протягом дня - у нас був час погуляти по італійським провінціям, що ще раз нагадувало нам про те, де ми знаходимося.

Протягом усього туру ми проживали в околицях міст, які ми і оглядали протягом дня - у нас був час погуляти по італійським провінціям, що ще раз нагадувало нам про те, де ми знаходимося

Генуя

Коли нас привезли в Геную - портове місто, я була вражена її красою. Мене захопило в ній все: середньовічні квартали, вузькі вулиці і чудові палаци періоду Відродження, що поєднуються з сучасними готелями і будинками. Неповторну атмосферу Генуї, міста з багатовіковою історією, треба відчути самому: побродити по вузьких середньовічних вуличках старого району, оглянути пам'ятник Христофору Колумбу - самому знаменитому з Генуї, відвідати розкішні мармурові палаци і собори з розписами знаменитих художників, посидіти в тінистих садах, помилуватися панорамою Середземного моря. А так само не забудьте відвідати найбільший, цікавий і просто найвідоміший у всьому світі і Європі акваріум - акваріум Генуї.
Наступним пунктом в шляху стала Венеція.

Венеція

Венеція , Місто на воді, прекрасний і загадковий. Кого не спитай, всі, навіть ті, хто жодного разу там не був, знають або чули про те, як гарний і чудовий цей місто. Сюди приїжджають закохані пари з усіх куточків світу. Венеція - це місто каналів і дивовижної архітектури. Місто прославлений своїми водними вулицями і химерними містками. Так що тут можна ще сказати? Про Венецію стільки складено віршів, проспівано пісень і знято фільмів, що додати просто нічого. Венеція - самий казковий і гарне місто!

Мілан

Ну і, нарешті, останнім містом, в якому я побувала, став Мілан . Мілан - самий жвавий, марного і сучасне місто Італії. Це центр моди, шопінгу і краси. Тут, як, втім, і у всіх містах Італії, є безліч пам'яток, гідних того, щоб на них подивитися: Міланський собор в готичному стилі; Галерея Віктора Еммануїла II, найстаріший пасаж в світі; оперний театр Ла-Скала, по праву вважається одним з кращих; пам'ятник Леонардо да Вінчі і багато, багато іншого.

Тут, як, втім, і у всіх містах Італії, є безліч пам'яток, гідних того, щоб на них подивитися: Міланський собор в готичному стилі;  Галерея Віктора Еммануїла II, найстаріший пасаж в світі;  оперний театр Ла-Скала, по праву вважається одним з кращих;  пам'ятник Леонардо да Вінчі і багато, багато іншого

Ось такий у мене вийшов насичений і цікавий тур!

Італія справила на мене величезне враження, це неосяжна країна з багатовіковою історією, з чудовою архітектурою, приголомшливою кухнею, з чудовими курортами і, незмінно, вдалим шопінгом.
Відпочивайте в Італії так, як вам подобається!

Ну а тур зможу підібрати вам я, Корешева Оксана, менеджер офісу компанії «1001 Тур», розташованого в районі станції метро «Курська». Телефонуйте, приходьте, запитуйте! Я завжди рада Вам допомогти!

Так що тут можна ще сказати?

Новости