Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трансфер Генуя аеропорт, Італія

Аеропорт Генуя знаходиться в 6 км від центру міста Генуя

Аеропорт Генуя знаходиться в 6 км від центру міста Генуя. Як дістатися з / в аеропорт Генуя: на машині, на автобусі; на таксі.

Краще подбати про поїздку заздалегідь, замовивши трансфер. Інти пропонує вам швидке і зручне подорож: бронювання трансферу з аеропорту Генуя в 16 різних напрямках: Сан-Ремо , Сестрі Леванте , фіналі Лігуре , Центр міста Генуя , Монако / Монте Карло , Монегліа , Монтероссо . Ви зможете вибрати підходящий для вас автомобіль, замовити груповий або індивідуальний трансфер, дізнатися точну вартість поїздки. Бронювання трансферу через Інти займе не більше декількох хвилин. Приємної подорожі!


___
аеропорт Генуя розташовується в 7 км від Genoa. У ньому трафік 1268650 пасажирів на рік. Для поїздки з аеропорту до Genoa існує можливість скористатися автобус, таксі або громадський транспорт, але ви зустрінете несподівані труднощі. Не забувайте, що дуже часто в автобусі немає місць, вибравши для поїздки автобус. Використовуючи для поїздки таксі, ви ніколи не знаєте на скільки хорошим буде водій. Не забувайте, що у вас піде багато часу, щоб дійти від зупинки до готелю, якщо ви збираєтеся використовувати громадський транспорт. Intui пропонує вам швидке і зручне бронювання: для індивідуального типу трансферу - водій зустріне вас з табличкою і ваучер можна буде роздрукувати або зберегти на ваш планшет / телефон, і тоді вся інформація і інструкції будуть у вас заздалегідь і під рукою, вам не будуть потрібні інтернет роумінг . За допомогою сервісу Intui вам доступні для бронювання більше 3 напрямків трансферу: Рапалло , Генуя порт і Генуя Центр . Приємної подорожі!
###

Новости