Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Повінь в Генуї скасував футбольні матчі

В італійській Генуї припинено рух транспорту і закриті школи: місто з працею приходить до тями після сильної повені, повідомляють "Аргументи.ру" . Жертвами стихії стали шість чоловік, в тому числі двоє дітей. Вулиці Генуї покриті шаром рідкого бруду, там розкидані уламки і знесений водою сміття. У місті оголошено надзвичайний стан, і влада закликає мешканців не виходити на вулиці і не залишатися на перших поверхах будівель. В італійській Генуї припинено рух транспорту і закриті школи: місто з працею приходить до тями після сильної повені, повідомляють   Аргументи

Читайте: Повінь в Італії: вода пішла, бруд залишилася (+ фото)

"Російська служба новин" передає, що сьогодні була скасована гра національного футбольного чемпіонату між місцевою командою "Дженоа" і міланським "Інтером". Стадіон генуезького клубу сильно постраждав від стихії. На яке число перенесений матч, поки невідомо. як пишуть "Вести.ру" , В більшості районів Генуї відключені газ і електрику. Рятувальники і місцеві жителі укріплюють мости і дороги, а також розміщують постраждалих в кризових центрах.

Читайте також: Вода в Бангкоку пішла на спад

"Росбалт" нагадує, що зливи, що викликали сильні повені і зсуви, обрушилися на північні і центральні регіони країни в середині тижня. Як повідомлялося раніше, в найбільшою мірою постраждала область Лігурія, де випало понад 400 мілілітрів опадів. У портовому місті Ла Спеція вийшла з берегів річка Магра затопила лікарню Св. Андрія. Грязьові потоки і зсуви зруйнували акведуки, знищені знамениті виноградники Лігурії. Загальний матеріальний збиток оцінюється в сотні тисяч євро.

Новости