Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Падіння моста в Генуї - італійці стали продавати житло під шляхопроводами

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

17 серпня 2018, 12:22 Переглядів: 17 серпня 2018, 12:22 Переглядів:   Фото: twitter

Фото: twitter.com/farmaciaserrage.

Обвалення моста в Генуї 14 серпня призвів до того, що італійці стали боятися мостів. Про це розповіла в коментарі сайту "Сегодня" місцева жителька Катаріна родом з України.

За останній інформації, в результаті падіння 100-метрової секції моста Моранді загинуло близько 40 осіб , Ще 10-20 людей можуть перебувати під завалами. За її словами, після цієї трагедії італійці намагаються триматися подалі від шляхопроводів і масово продають житло під мостами.

"Я була на цьому мосту близько десяти років тому, ми з чоловіком їздили на море. Тоді це був нормальний міст. На вигляд міцний, нічого підозрілого я не помітила. Тепер, звичайно, страшно підходити до будь-якого мосту, які в Італії розташовані на кожному кроці. Чула, що багато хто після трагедії стали продавати свою житлоплощу, яка знаходиться під мостами або в районі мостів. Але, незважаючи на те що ціни на таку нерухомість різко впали, італійці не поспішають купувати таке житло. Швидше за все, тепер такі квартири і будинки зніматимуть орендарі ", - го ОРИТ Катаріна.

Крім того, місцеві жителі побоюються, що число загиблих і постраждалих може бути більше озвученого кількості, адже Лігурія - це популярний серед відпочиваючих регіон, і в серпні-вересні вона переповнена людьми.

"У літній сезон в Лігурії відпочиває багато італійців, багато туристів. Дороги завжди забиті, на кожному кроці пробки, в тому числі і на мостах", - додає жінка.

Крім того, за її словами, такі побоювання підтверджують і місцеві волонтерські організації, які неофіційно поширюють серед людей інформацію про більшу кількість загиблих і постраждалих.

Нагадаємо, в результаті падіння моста в Генуї постраждали двоє українців. подружжя Євген Бабин і Наталя Еліна в момент обвалення перебували в автомобілі на мосту .

Раніше повідомлялося, що італійські рятувальники продовжують розбирати завали на місці зруйнованого моста Моранді в Генуї. Міністерство внутрішніх справ Італії підтвердило дані про кількість жертв, яке вже досягло 39 . У числі загиблих виявилися восьмирічний хлопчик і два 12 і 13-річних підлітків.

За даними місцевого управління з цивільної оборони, під час обвалення моста на ньому і під ним знаходилися близько 30-35 легкових автомобілів з людьми і три важко навантажені фури.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Трагедія в Генуї: італійці бояться мостів і продають за безцінь житло під шляхопроводами". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Людмила Грубник

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости