Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ООН звинуватили М'янму в геноциді рохінджа

  1. Орфографічна помилка в тексті:

27 серпня 2018, 15:22 Переглядів: 27 серпня 2018, 15:22 Переглядів:   Фото: AFP

Фото: AFP.

Експерти ООН дійшли висновку, що влада М'янми вчинили масове вбивство мусульманського народності рохінджа, і це був геноцид. Про це повідомляє Reuters.

Уряд країни також опустило пропаганду ненависті до мусульманської народності, знищувало документи про порушення прав людини та військових злочинах, а також не змогло захистити права меншин.

В ООН закликали ввести санкції у відношенні тих, хто влаштовував "зачистки" рохінджа, а саме: п'яти генералам армії М'янми. Їм пропонується заморозити їх активи і заборонити подорожувати.

Також, після публікації доповіді Facebook заблокував 18 облікових записів, один обліковий запис в Instagram і 52 сторінки, передплатниками яких були 12 млн осіб, які пов'язані з військовою владою Мьями. Доступ в Facbook заборонили 20 особам і організаціям, які називалися в доповіді ООН.

раніше Представники "Армії порятунку Аркан рохінджа" почали організовану атаку на поліцейські пости і армійські бази , Відреагувавши таким чином на переслідування представників етнічної меншини.

Також нещодавно в результаті нападу бойовиків "Талібану" на військові бази в західній афганській провінції Фарах загинули понад 30 поліцейських. Фарах це віддалена і малонаселена провінція між Іраном на заході і провінцією Хелманд, яка є "серцем" "Талібану". В останні місяці провінція Фарах стала полем бою з талібами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ООН звинуватила М'янму в геноциді мусульман". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости