Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Костянтин Затулін і Сергій Марков про рішення Держдепу не визнавати результати виборів в НКР

Коментуючи заяву офіційного представника Держдепартаменту США Джона Кірбі про те, що «США визнають роль населення Нагірного Карабаху у визначенні власного майбутнього, але не визнають впливу підсумків виборів 13 вересня на правовий статус території», політолог Сергій Марков підкреслив, що США, як і інші країни -сопредседателі Мінської групи ОБСЄ, дотримуються принципу нейтральності щодо Вірменії і Азербайджану Коментуючи заяву офіційного представника Держдепартаменту США Джона Кірбі про те, що «США визнають роль населення Нагірного Карабаху у визначенні власного майбутнього, але не визнають впливу підсумків виборів 13 вересня на правовий статус території», політолог Сергій Марков підкреслив, що США, як і інші країни -сопредседателі Мінської групи ОБСЄ, дотримуються принципу нейтральності щодо Вірменії і Азербайджану.

Порівнюючи вибори в Нагірному Карабасі з кримським референдумом, Сергій Марков відзначає, що якщо в Порівнюючи вибори в Нагірному Карабасі з кримським референдумом, Сергій Марков відзначає, що якщо в   Карабасі США визнають право місцевого населення у визначенні свого майбутнього, то в питанні Криму вони виключають таку можливість Карабасі США визнають право місцевого населення у визначенні свого майбутнього, то в питанні Криму вони виключають таку можливість.


«США намагаються бути ввічливими з Вірменією і Азербайджаном, але в суперечці між Росією і Україною з приводу Криму Америка є стороною конфлікту, а не посередником», - в інтерв'ю RUSARMINFO сказав Сергій Марков.


Треба менше реагувати на подібного роду заяви, оскільки вони носять черговий характер, - вважає директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін Треба менше реагувати на подібного роду заяви, оскільки вони носять черговий характер, - вважає директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін.
«Сам неодноразово брав участь у моніторингу виборів в Карабасі, і можу сказати, що насправді люди, які приїжджають спостерігати за виборами, як правило, зацікавлені упевнитися в тому, що це дійсно вибори і що вони чесні. Інша справа, що Азербайджан нервово і ображено реагує на ці відвідування, цілими списками, пачками оголошуючи спостерігачів з інших країн небажаними персонами в Азербайджані », - сказав Костянтин Затулін в інтерв'ю кореспонденту RUSARMINFO.


Сам факт проведення виборів в Нагірному Карабасі оптимістичний і є об'єктивною обставиною, впевнений експерт.


«Не дивлячись на те, що республіка залишається невизнаною, вона не є якоюсь чорною дірою, в якій відсутні права людини і демократичні механізми оновлення влади «Не дивлячись на те, що республіка залишається невизнаною, вона не є якоюсь чорною дірою, в якій відсутні права людини і демократичні механізми оновлення влади. А що було б краще, якби в Нагірному-Карабасі був диктаторський режим і ніякі вибори не проводилися? "


Нагадаємо, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії Нагірно-Карабахської Республіки, намічені на неділю вибори в органи місцевої влади пройдуть в 207 населених пунктах республіки.


скачати dle 11.0 фільми безкоштовно

А що було б краще, якби в Нагірному-Карабасі був диктаторський режим і ніякі вибори не проводилися?

Новости