Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кайт-школа в Генічеську

Наша школа навчає кайтсерфінгу на південь від Генічеська на початку Арабатської стрілки

Наша школа навчає кайтсерфінгу на південь від Генічеська на початку Арабатської стрілки. Це дуже зручне місце на стику Утлюкського лиману і Азовського моря. Утлюкський лиман - це 400 кв. км мілководдя, відокремленого від моря Федотової косою і продовжує її косою Бирючий (Бірючий островом). Дрібна вода дуже добре прогрівається, а широкі простори дають вітру розгулятися. І берег тут хороший: піщаний, з твердим дном без мулу. У підсумку, тут флет, мілину, тепло і хороша вітрова статистика (в т.ч. за рахунок перетікання вітру з Азовського в Чорне море), де основні напрямки вітру - схід і північний схід.

Генічеськ - невелике курортне місто на березі Азовського моря, центр Генічеського району Херсонської області та відмінне місце для недорогого відпочинку. Тут буде легко оселитися і приємно жити: на вибір безліч житла від комфортабельних баз відпочинку до різноманітних варіантів приватного сектора - як в самому Генічеську, так і на Арабатській стрілці протягом 20 км по березі коси - за дуже привабливими цінами (адже пропозицій дійсно дуже багато). Тут і кліматичний курорт з чудовою природою і погодою, і сучасна цивілізація для комфорту і розваги відпочиваючих, і до відмінних кайт-спотів рукою подати.

Загалом, прекрасна природа, ідеальні умови для кайт-навчання (дрібна рівна вода, широкий піщаний берег, хороший вітер), розвинена інфраструктура і одні з найнижчих цін на житло в Україні роблять цю локацію дуже привабливим місцем для відпочинку і навчання кайтсерфінгу.

Так що приїжджайте до нас вчитися і відпочивати з травня і до кінця теплого сезону!

Так що приїжджайте до нас вчитися і відпочивати з травня і до кінця теплого сезону

Детальніше про кайт-школі Windrider на Арабатській стрілці.

Телефони для зв'язку:

(050) 933 40 80 - кайт-клуб Windrider
(097) 603 35 31 - кайт-школа Windrider в Генічеську
(067) 297 74 60 - Ольга, керівник кайт-школи

Новости