Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дніпро (Дніпропетровськ) - Генічеськ ⋆ Відпочинок на морі

  1. Розваги в Генічеську
  2. Автобуси на Арабатську стрілку

маршрут

Ціна Час відправлення Туди Зворотно Дніпро - Генічеськ від 320 грн 6-00 14-00

Виїзд щодня. Автобуси Мерседес Спринтер 18-19 місць. Забираємо з Вашого району - привеземо до Вашої базі відпочинку. Автобус слід по Арабаткской косі через Счаслевцев, Генічеської Гірку, Стрілецьке. Замовлення квитків за телефоном. Оплата при посадці. Знижки дітям. Виїзд щодня

Кожен курорт чимось відрізняється від інших, можна сказати, має свій характер. У Генічеська він спокійний, розмірений. Тут і клімат такий - без різких перепадів - стабільний. Сонячного годинника більше 2300. Шторми і дощі рідкісні і короткочасні. Хоча багато з задоволення купаються на мілководді в високих хвилях і під дощем. Це якщо пощастить. Більшість їдуть додому так і не побачивши штормового Азова.

Розваги в Генічеську

Центр розваг Генічеська - в міському парку. Якщо вдома Вам не до атракціонів, каруселей та гойдалок, то саме час повеселитися. Вечорами концертні програми, дискотеки.

Любителі боулінгу, більярду можуть «відвести душу» в спортивно-розважальному центрі. Городок не великий, і Ви його легко знайдете. Тут же і спорт-бар. Крім «перекусити», запропонують подивитися спортивний передачі. Любителі футболу проводять вечори саме тут.

Любителі футболу проводять вечори саме тут

Нічне життя курорту «поселяється» в клубах і дискотеках. На Арабатській стрілці

  • Генгорка,
  • Щасливцеве,
  • Стрілецьке

трохи спокійніше. Але це не означає - нудно - понад сто пансіонатів, баз відпочинку, готелів, турбаз, і розважитися на дискотеці, вечорі відпочинку або відпочити в кафе - не проблема. Щоранку центр розваг переміщається на морське узбережжя. Всілякі надувні «банани», «шайби», водні гірки, польоти над мілководдям. Загалом, ні дорослим, ні дітям нудьгувати ніколи.

До речі про малечі До речі про малечі. Крім чудового теплого мілководдя і моря піску, в обідню пору вони із задоволення сховаються від сонця на дитячих майданчиках. тут можна
пограти і відпочити в тіні.

Інфраструктура на Арабатській стрілці зосереджена в основному в місцях організованого відпочинку. Номери на вибір від котеджів або апартаментів VIP з басейнами до затишних приватний будиночків на узбережжі.
Номери з кондиціонерами, ауді і відеосистемами, інтернетом, холодильниками, басейнами. Якщо дорогувато - легко знайдете простіше. Ціни на проживання щадні. У порівняння з іншими курортами тут дешевше. Свіжі фрукти та овочі продають на базарах, магазини працюють практично безвихідних.

Автобуси на Арабатську стрілку

Приїхати на Арабатську косу можна нашим автобусом Дніпропетровськ - Генічеськ. Незважаючи на назву маршруту, автобус йде через місто до кінцевої на косі - села Стрілецьке. Не шукайте цей маршрут в розкладі автовокзалів. Там рейси тільки до Генічеська. І вартість, до речі, така ж, як і у нас з заїздом в курортну зону Арабатської стрілки (40 км).

Наші автобуси забирають пасажирів з районів проживання. Місце посадки, броньований, при бажанні «туди / назад», - безкоштовні. Замовлення приймає оператор по телефону . Перед виїздом - за добу, ми телефонуємо пасажирам, щоб дізнатися підтверджуєте Ви поїзду на море або передумали. У будь-якому випадку ніяких неустойок немає. Все це входить в безкоштовний сервіс компанії. Як і те що заберуть Вас в поїздку на море в умовленому місці.

Поїздки в Генічеськ за часом коротше традиційних рейсів. Без заїздів на автостанції та стоянок. Перевозимо ми пасажирів мікроавтобусами Mercedes Sprinter (18 місць). М'які сидіння, мікроклімат салону, DVD і TV. Поїздки в Генічеськ в таких машинах не стомлюючі.
Відправлення рейсів Днепропетровс - Геніченск нашої компанії щодня в 6-00. Оплата - в салоні мікроавтобуса перед відправкою. Є у нас і система знижок. Наприклад, на проїзд дітей.

Поїздки на море нашими автобусами не закінчуються автовокзалом. Ми доставляємо пасажирів до воріт турбази і звідти ж забираємо додому.

Подорожуємо разом!

Читайте також на нашому сайті:

Новости