Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Геленджику в вересні

  1. Ціни на відпочинок у вересні
  2. Погода в Геленджику в вересні
  3. Чим зайнятися в Геленджику в вересні?

На початку осені в Геленджику настає довгоочікуваний оксамитовий сезон. У цю пору року ще тепло. Можна щосили засмагати і купатися, але народу стає помітно менше. Тому у вересні на курорт прагнуть потрапити ті, хто любить більш відокремлений відпочинок.

Ціни на відпочинок у вересні

Ціни на відпочинок у вересні

Рівень цін у вересні можна порівнювати з червнем. Номери в готелях і гостьових будинках можна зняти на 30-50% дешевше, ніж в серпні. Зі зменшенням потоку туристів дешевшає і житло в приватному секторі.

На ринках міста з'являється багато фруктів нового врожаю, і коштують вони недорого. Вересень створює відмінні умови, щоб вдосталь запастися «живими вітамінами». Варто лише спробувати місцевий виноград і яблука, і які привозили з Кубані кавуни і дині.

Погода в Геленджику в вересні

Хоч і настала осінь, погоду на курорті не назвеш похмурої. На вересень припадає всього три дощові дні, під час яких випадає 40 мм опадів. Морська вода холодніше, ніж в серпні, але все ж цілком комфортна для купання.

Вирушаючи на відпочинок в Геленджик в вересні, варто захопити теплі речі. У цю пору року вечорами температура повітря опускається до + 14 ° С, а також бувають дні, коли з північного сходу дмуть пронизують осінні вітри.

Чим зайнятися в Геленджику в вересні?

Святкова програма в Геленджику починається з 1 вересня. До Дня знань в місті проходять ярмарки та концерти, а Архипо-Йосипівка в цей день відзначає День села.

Традиційно на початку місяця на курорті проводять видовищне гідро-авіашоу . Під час цього свята можна побачити цікаві літаки-амфібії і помилуватися майстерністю льотчиків, що пролітають прямо над Геленджікской бухтою. Крім того, щороку у вересні Геленджику проходять один-два музичні фестивалі.

Крім того, щороку у вересні Геленджику проходять один-два музичні фестивалі

На початку осені, як і раніше популярний пляжний відпочинок. На міських пляжах небагатолюдно, і морська вода стає помітно чистіше. У самій бухті зазвичай спокійно, а ось на Толстого і тонкому мису норд-ости цілком можуть підняти штормові хвилі.

У вересні варто піднятися над містом по канатній дорозі і помилуватися з відрогів Маркотхского хребта на бірюзові простори бухти і білосніжні квартали Геленджика. У цю пору року продовжують приймати гостей дельфінарій, сафарі-парк, міський парк атракціонів і розважальні комплекси «Империо» і «Веселка». Так що нудно на курорті не буває.

Чим зайнятися в Геленджику в вересні?

Новости