Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Геленджику в серпні

  1. Ціни на відпочинок в серпні
  2. Погода в Геленджику в серпні
  3. Чим зайнятися в Геленджику в серпні?

Серпень - найдорожчий місяць для відпочинку в Геленджику . Однак, високі ціни не відлякують любителів теплого моря і місцевої екзотики, і в кінці літа чорноморський курорт переповнений туристами.

Ціни на відпочинок в серпні

Серпневі ціни в Геленджику побивають усі рекорди. Зазвичай вони в 2-2,3 рази вище, ніж на початку червня. Щоб хоч трохи заощадити і оселитися в сподобався місці, варто бронювати номери в готелях і гостьових будинках завчасно, найкраще за 2-3 місяці до поїздки.

Геленджик відрізняє великий вибір житла в приватному секторі. Місцеві жителі із задоволенням здають туристам кімнати, квартири і будинки під ключ. Однак, в серпні попит на них великий, тому й у приватників, по можливості, житло коштує бронювати заздалегідь.

Однак, в серпні попит на них великий, тому й у приватників, по можливості, житло коштує бронювати заздалегідь

Погода в Геленджику в серпні

У серпні на Чорноморському узбережжі не кінець, а розпал літа. У Геленджику дуже тепло, рівень інсоляції високий, а температура морської води не опускається нижче + 23 + 25 ° С. Останній літній місяць самий сухий на рік - у серпні випадає всього 35 мм опадів. Певну проблему створює надмірна вологість, яка сягає 69%. Тому астматики, а також люди, які страждають захворюваннями серцево-судинної та ендокринної систем, в цю пору року можуть відчувати себе гірше.

Чим зайнятися в Геленджику в серпні?

На курорті надзвичайно затребуваний пляжний відпочинок. Літо проходить, у школярів скоро починається навчальний рік, і всі поспішають погрітися на спекотному сонці і вдосталь накупатися. У туристів дуже популярні водні розваги - катання на гідроциклі, банані, водних лижах і на парашуті за швидкохідних катером. Крім того, в серпні багато хто прагне покататися на яхті або гідролітаку, зайнятися серфінгом або дайвінгом, а також відправитися на морську рибалку.

Оскільки в центрі міста, і особливо на піщаному пляжі, народу багато, відпочиваючі намагаються вибратися в Блакитну бухту або на інші пляжі, які омиваються водами відкритого моря. Дуже багато хто відвідує геленджикские аквапарки «Золота бухта» , «Дельфін» і «Бегемот» .

У другу суботу серпня в місті проходить щорічний заплив «Морська миля». Його учасники долають відстань 1,8 км, що з'єднує Товстий і Тонкий мис. А в третю суботу на курорті традиційно відзначають День міста, під час якого в Геленджику проходять ярмарки народних ремесел, вулична торгівля, виставки, барвисті ходи, концерти та святковий салют.

Чим зайнятися в Геленджику в серпні?

Новости