Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

санаторій Дружба Геленджик ціни путівки 2019, Дружба в Геленджику, Дружба Геленджика.

  1. До послуг відпочиваючих в санаторії «Дружба» в Геленджику:
  2. Лікувальні профілі санаторію «Дружба» в Геленджику:
  3. Лікувально-діагностична база санаторію «Дружба» (Геленджик):
  4. КОМЕНТАРІ ФАХІВЦІВ Про САНАТОРІЇ «ДРУЖБА» в Геленджику:

санаторій «Дружба» розташований в 20 метрах від моря в оточенні знаменитих пицундской сосен

санаторій «Дружба» розташований в 20 метрах від моря в оточенні знаменитих пицундской сосен. Навколо зосереджена вся курортна інфраструктура Геленджика - три аквапарки: «Дельфін», «Золота бухта» і «Бегемот», грандіозний парк розваг і атракціонів «Адмірал Врунгель», дельфінарій, концертні зали, музеї, безліч кафе і ресторанчиків, нічні дискотеки, сувенірні ряди , фруктові ринки і магазини.

Відпочиваючі санаторію «Дружба» в Геленджику розміщуються в 2-5 ти поверхових корпусах в номерах різних категорій:

  • 1-місний номер категорії економ. Однокімнатний номер: односпальне ліжко, тумбочка, телевізор, холодильник, вентилятор, настільна лампа. Санвузол суміщений (душ). Площа номера 10 кв.м.
  • 1-місний номер категорії стандарт +. Однокімнатний номер: односпальне ліжко, тумбочка, телевізор, холодильник, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 23 кв.м.
  • 2-місний номер категорії економ. Однокімнатний номер: два односпальні ліжка, приліжкові тумби, холодильник, телевізор, вентилятор, настільна лампа. Санвузол суміщений (душ). Площа номера 16 кв.м.
  • 2-місний категорії стандарт. Однокімнатний номер: два односпальні ліжка, приліжкові тумби, холодильник, телевізор, настільна лампа, вентилятор. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 22 кв.м.
  • 2-місний категорії стандарт +. Однокімнатний номер: два односпальні ліжка, приліжкові тумби, холодильник, телевізор, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол Сполучений (ванна). Площа номера 30 кв.м.
  • 3-місний номер категорії стандарт. Однокімнатний номер: три односпальні ліжка, приліжкові тумби, холодильник, телевізор, вентилятор, настільна лампа. Санвузол суміщений (душ). Площа номера 23 кв.м.
  • 2-місний номер категорії стандарт +. Двокімнатний номер: вітальня, спальня. У вітальні - м'які меблі (диван або крісла), телевізор, холодильник, шафа. У спальні - два односпальні ліжка, приліжкові тумби, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 25 кв.м.
  • 3-місний номер категорії економ. Двокімнатний номер: вітальня, спальня. У вітальні - м'які меблі, телевізор, холодильник шафа. У спальні - три односпальні ліжка, приліжкові тумби, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 30 кв.м.
  • 3-місний номер категорії стандарт +. Двокімнатний номер: вітальня, спальня. У вітальні - м'які меблі, телевізор, холодильник, шафа. У спальні - три односпальні ліжка, приліжкові тумби, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 30 кв.м.
  • 4-місний номер категорії стандарт. Трикімнатний номер: вітальня, дві спальні. У вітальні - м'які меблі (диван або крісла), телевізор, холодильник, шафа. У спальнях - по два односпальні ліжка, приліжкові тумби, настільна лампа. У номері спліт-система. Санвузол суміщений (ванна). Площа номера 40 кв.м.

Розрахунковий час: 12.00 (заїзд з 14.00).

У санаторії «Дружба» Геленджик організовано 3-х разове замовлене дієтичне харчування.

До послуг відпочиваючих в санаторії «Дружба» в Геленджику:

відкриті спортивні майданчики, прокат спортивного інвентарю, спортивний зал, кіноконцертний зал, тренажерний зал, сауна з басейном, косметологічний кабінет, перукарня, сейфи, бібліотека, дитячий центр "Помаранчеве дитинство", автостоянка, танцювальний майданчик, анімаційні програми, екскурсійне обслуговування.

Басейн: критий з морською водою.

Пляж: власний, гальковий, обладнаний, в 100 метрах від санаторію

Лікувальні профілі санаторію «Дружба» в Геленджику:

  • Захворювання органів дихання нетуберкульозної етіології
  • Функціональні захворювання нервової системи
  • Захворювання органів опори та руху
  • Серцево-судинні захворювання
  • гінекологічні захворювання
  • ЛОР-захворювання

санаторій «Дружба» є багатофункціональною здравницею, що приймає на лікування в т.ч. інвалідів по слуху. Спеціалізований «сурдологічне центр», оснащений сучасним лікувально-діагностичним обладнанням, дозволяє проводити діагностику і комплексне лікування хронічних захворювань вуха, горла, носа. У санаторії накопичений унікальний досвід роботи з глухими і слабочуючими пацієнтами, проводяться заняття з сурдопедагогом.

Лікувально-діагностична база санаторію «Дружба» (Геленджик):

  • Комп'ютерна діагностика організму (по Фолю)
  • Функціональна діагностика
  • УЗД - дослідження
  • Бальнеотерапія (контрастні ванни, душ Шарко, підводний душ масаж, морські ванни з натуральними екстрактами трав)
  • Мониторная очищення кишечника
  • Таласотерапія (морські купання)
  • Аеротерапія (повітряні ванни)
  • Гелеотерапія (сонячні ванни)
  • Лікувальна фізкультура
  • електросвітлолікування
  • інфрачервона сауна
  • озокеритолікування
  • рефлексотерапія
  • спелеокамера
  • інгаляції
  • масаж

Спеціалізований "сурдологічне центр", оснащений сучасним лікувально-діагностичним обладнанням, дозволяє проводити діагностику і комплексне лікування хронічних захворювань вуха, горла, носа.

У санаторії діє відділення озонотерапії, функціонує центр "Жінка".

У «Дружбі» розроблені і активно застосовуються оздоровчі програми «Очищення організму», «Краса і здоров'я», «Струнка фігура», «В світі живих звуків»

353470, Краснодарський край, м Геленджик, вул. Миру, д. 23

Від аеропорту м Геленджика, автобусом 3,14 до ост. "Палац Культури".

Від ж / д вокзалу м Новоросійськ рейсовим автобусом "Новоросійськ - Геленджик" до автовокзалу м Геленджик. Від автовокзалу м Геленджик автобусами до ост. "Автостанція" або "Палац Культури".

КОМЕНТАРІ ФАХІВЦІВ Про САНАТОРІЇ «ДРУЖБА» в Геленджику:

Санаторій «Дружба» знаходиться в парковій зоні центру набережній р Геленджик. Санаторій ДРУЖБА - багатопрофільна здравниця економ-класу для дорослих і дітей - знаходиться в курортній зоні Геленджика, поруч з центральною набережною, в 40 м від власного обладнаного галькового пляжу. У пішої доступності від ДРУЖБИ розташовується ринок, дельфінарій, а також музеї, кафе, ресторани, торгові центри і т.д. Санаторій профілюється на лікуванні захворювань органів дихання, ЛОР-органів, серця, судин, нервів, опорно-рухового апарату, гінекологічних та інших захворювань дорослих і дітей. Здравниця має великий досвід лікування глухих і слабочуючих людей. На базі ДРУЖБИ функціонує єдиний на Геленджікском узбережжі «сурдологічне центр».
Санаторій «Дружба» на 420 місць розташований в межах курорту Геленджик. Спальні корпуси розташовуються в парку пицундской сосни, це гарантує екологічну чистоту цього місця. Відстань до пляжу - 40 метрів. У крокової доступності знаходяться торгові центри, ринок, кафе, ресторани, музеї, концертні зали, дельфінарій. Крім відпочинку на морі санаторій надає можливість оздоровитися. «Дружба» має акредитацію для ведення 26 видів медичної діяльності, а тому в санаторії можна провести лікування захворювань опорно-рухового апарату та органів дихання, нервової, серцево-судинної системи, гінекологічних, урологічних захворювань, також в санаторії функціонує «сурдологічне центр». На території оздоровниці є комфортабельні конференц-зали, що в поєднанні з іншою інфраструктурою дозволяє використовуватися «Дружбу» в якості зручного місця для проведення конференцій, тренінгів, семінарів - для транспорту відвідувачів передбачена відкрита парковка. Оздоровниця працює цілий рік
У житлових корпусах гостям пропонуються номери класу «Стандарт», «Стандарт +» і «Економ». У кожному номері відведено місце під санвузол з душем, ліжка, приліжкові тумбочки, холодильник, телевізор, вентилятор, можлива наявність дзеркала. В якості додаткового спального місця в номерах є крісло-ліжко. Крім проживання та оздоровчих процедур гості санаторію отримують комплексне харчування, можуть користуватися фіто-баром, в якому подаються фіто-збори і кисневі коктейлі.
На території «Дружби» є ЛФК, тренажерний зал, сауна, майданчики для бадмінтону та настільного тенісу, в санаторії можна орендувати велосипеди та інший спортивний інвентар. Гості можуть скористатися послугами перукарні, екскурсійного бюро та бібліотеки, відвідати кіноконцертний зал. У санаторію є власний гальковий пляж, оснащений необхідним пляжним інвентарём.Комплекс розрахована на широку аудиторію і надає відпочинок і лікування навіть дітям з 4 років. Для маленьких гостей працюють аніматори, є ігрова кімната з вихователем.
Санаторій орієнтований на сімейний відпочинок і оздоровлення, а також конференц послуги. Досвідчений штат медичного персоналу, різноманітна інфраструктура і відмінна екологія в санаторії зробили здравницю популярною.

Санаторій «Дружба» в Геленджику знаходиться в центрі набережної курорту, на березі мальовничої бухти. Місцеві кліматичні умови дозволяють продовжити курортний сезон з травня по жовтень.
Першокласний медичний персонал докладе всі свої знання і сили і допоможе пацієнтам підвищити імунну систему, підтримати і зміцнити розхитані нерви, позбутися від перевтоми і стресів. На сучасному обладнанні проводиться діагностика і лікування серцево-судинних захворювань, недуг опорно-рухового апарату, гінекологічних та урологічних хвороб.
Ось уже 70 років гостинний санаторій «Дружба» радо приймає відпочиваючих. Мільйони пацієнтів і гостей курорту переконалися у високому професіоналізмі фахівців курорту і якості медичних і побутових послуг. Слабочуючих пацієнтам допомагають пройти лікування досвідчені сурдоперекладачі. Унікальні оздоровчі заходи і чудодійний клімат місцевості дозволяють санаторію приймати своїх гостей цілий рік.
У Геленджику в санаторії «Дружба» ціни Вас приємно здивують.

Санаторій «Дружба» в Геленджику вже більше 70 років приймає гостей для лікування і відпочинку.
Санаторій знаходиться в одному з найкрасивіших куточків Геленджика, поруч з чорноморським узбережжям, міській набережній і центром курорту, розташованому в декількох хвилинах ходьби від санаторію.
Спальні корпуси «Дружби» оточені прекрасним парком з реліктовими соснами. З номерів відкриваються мальовничі краєвиди морського узбережжя і парку, серед дерев якого в'ються прогулянкові алеї. У номерному фонді представлені більше 200 номерів. Після поновлення спальних корпусів санаторію пропонує різні категорії номерів з сучасним інтер'єром і меблями, якісною технікою.
Санаторій Дружба відомий не тільки лікувально-діагностичну базу, а й унікальним у своєму роді «сурдологічне центром». Тут досвідчені лікарі проводять діагностику, лікування, реабілітацію при різних захворюваннях вуха, горла, носа. У кабінетах фахівців використовується сучасне обладнання, застосовуються лікувальні властивості клімату курорту, бальнеологічні процедури. У санаторії гостей чекають різноманітні розважальні заходи, музичні вечори, якісне обслуговування. Ввічливий і уважний персонал санаторію завжди допоможе гостям в будь-якій ситуації. А в екскурсійному бюро для відпочиваючих представлений великий вибір пізнавальних екскурсій. Як одному з найважливіших факторів в санаторно-курортному лікуванні, харчуванню в санаторії «Дружба» приділяється особлива увага. Завдяки м'якому південному клімату курорту в меню санаторію майже цілий рік в достатку представлені свіжі овочі, фрукти, зелень. Настільки вітамінне меню буде корисно як дітям, так і дорослим і зарядить енергією і бадьорістю на весь день.
Просторий і затишний зал їдальні пансіонату розрахований на 400 місць. В їдальні організовано 3-разове харчування по системі «Рекомендований меню», а також спеціальне дієтичне меню згідно призначеного лікарем лікування.
Крім того, в санаторії працює фіто-бар і чудове літнє кафе. Шанувальники екзотики по достоїнству оцінять страви східної кухні, приготовані кращими узбецькими кухарями за традиційними рецептами.
Санаторій «Дружба» - це прекрасне місце для тих, хто бажає відпочити і душею, і тілом.
Санаторій пропонує не тільки якісне лікування із застосуванням новітніх медичних методик і сучасного обладнання, а й багату розважальну базу для всієї родини.
Всього кілька хвилин прогулянки по мальовничій території санаторію Дружба приведуть вас до прекрасного березі Чорного моря. Власний гальковий пляж санаторію після розширення пляжної смуги постав перед відпочиваючими оновленим і сучасним. Обладнана територія пляжу оснащена прокатом пляжного інвентарю - шезлонгів, пляжних парасольок, лежаків. Для прихильників активного пляжного відпочинку санаторій пропонує водні прогулянки на яхті, атракціони і риболовлю.
Також на території «Дружби» розташовані спортивні майданчики для гри в настільний теніс, бадмінтон, є більярд, тренажерний та ЛФК зали, сауна. У пансіонаті є бібліотека, кіноконцертний зал, регулярно проводяться виступи творчих колективів, музичні концерти та вечори танців, конкурси для дорослих і дітей.
У реліктовому парку санаторію Дружба в Геленджику розташоване дитяче містечко, ігрові та спортивні майданчики. Для юних гостей санаторію відкрито дитячий центр «Помаранчеве дитинство». Тут дітей чекають щоденні прогулянки, активні ігри та розвиваючі заняття, корисні для здоров'я, захоплюючі екскурсії під наглядом досвідчених, кваліфікованих вихователів та педагогів.
Дорослі також зможуть вибрати вподобану екскурсію. До послуг гостей екскурсійне бюро пропонує кінні прогулянки, відвідування визначних пам'яток міста - дельфінарію, музеїв, сафарі-парку, океанаріуму.

Новости