Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Orchestra Horizont Gelendzhik Resort 2 *, Геленджик, Росія

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Корисні відео про околицях
  8. Підбір пакетного туру

Orchestra Horizont Gelendzhik Resort 2 * в Геленджику - те, що потрібно для цікавих канікул з дітьми .

Готель користується популярністю у сімей з малюками неспроста. У номера надають спеціальні спальні місця для дітлахів, в ресторані є стільчики для годування і меню, багате молочними продуктами, на території ціле море занять для меленьких гостей. Ну а, мабуть, один з головних плюсів, який неодмінно підкуповує, - це грамотна маркетингова політика.

Діти до 6 років без окремого спального місця в номері можуть проживати і харчуватися безкоштовно. Якщо ж ліжко необхідна, то батьки все одно отримують знижку. Вона поширюється на дітлахів до 12 років.

Нумерний фонд

Номери чисті і затишні, після ремонту. Оновлена ​​не тільки обробка, але і меблі, сантехніка, постіль, рушники. Забронювати можна приміщення будь-якої категорії з чотирьох запропонованих: є стандартні одномісні номери, дво- та тримісні, просторі двокімнатні, які сподобаються великим компаніям і сім'ям.

Є все, що необхідно для комфортного відпочинку:

  • холодильник;
  • ЖК телевізор;
  • безкоштовний доступ до інтернету;
  • Спліт-система;
  • душова кабіна у ванній;
  • ліжка або розкладачки для маленьких гостей;
  • набори особистої гігієни

Покоївки приходять на прибирання кожен день, працюють на совість, відзначають у відгуках туристи.

харчування

харчування

Головне достоїнство цього готелю в тому, що при невисокій вартості проживання діє система харчування «все включено». На море Росії подібних готелів дефіцит.

Сніданки, обіди і вечері в форматі шведського столу проходять в красивому, з оновленими інтер'єрами, скатертинами і посудом, ресторані. Можна їсти як в приміщенні, так і на відкритій терасі. Достаток і якість страв нетипово для такої кількості зірок. Дуже смачні супи, м'ясні і рибні страви, свіжі салати, фрукти - щедре меню оцінять гурмани. В обідній зоні стоять автомати з кавою різних сортів.

Для дітей завжди є молочні каші, омлети, фрукти, солодощі. Ресторан оснащений спеціальними стільчиками для годування.

Протягом дня в барі на території пропонують піцу, легкі закуски, випічку, а малюків пригощають попкорном і солодкою ватою.

З приходом літа відкривається гриль-ресторан, де за додаткову плату можна покуштувати кавказький шашлик, ароматний люля-кебаб, соковиті свинячі реберця.


персонал

Сервіс в Orchestra Horizont дозволяє відчувати себе як вдома. Ввічливе ставлення, доброзичливість, ввічливість і привітність - такими якостями володіють всі співробітники без винятку. Можна звернутися з будь-якого, навіть найскладнішого питання, завжди допоможуть.


Розваги і анімація

Розваг на відпочинку в 2019 році з лишком вистачить як дітям, так і дорослим.

Центром дозвільної інфраструктури є чудовий відкритий басейн, що складається з двох секторів - глибокого і дрібного для купання дітлахів.

Діти без діла не сидять. На території для них побудований ігрове містечко з будиночками, пісочницею, гойдалками. Виплеснути енергію можна на чудовому надувному батуті. Напрокат видають дитячі велосипеди.

У розпорядженні дорослих відпочиваючих футбольна і волейбольна площадка, тенісний корт, тренажерний зал, більярдна, бібліотека. Для бажаючих розслабитися відкритий масажний кабінет.

З раннього ранку в готелі починають роботу енергійні і веселі аніматори. Програма насичена - це різноманітні конкурси, творчі змагання, спортивні турніри з волейболу та водного поло, майстер-класи для всіх вікових груп. І, звичайно, традиційна зарядка і аквааеробіка.

Увечері не менш цікаво. Малюків запрошують на міні-дискотеку, а їх батьків на караоке, шоу і танці під відкритим небом. Доросла дискотека - це не просто гучна музика і світлові ефекти. Її веде професійний ді-джей.

Завершити черговий день приємно прогулянкою по пахучою території, яка засаджена південними деревами хвойних порід. Вдень тут можна влаштувати красиву фото і відео сесію.

пляж

Готель стоїть на другій берегової лінії, при цьому має власний пляж. Йти до нього не більше 10 хвилин.

Шезлонги ховаються від пекучого південного сонця під навісами, користуватися ними можна безкоштовно. Пляж і вхід в море складається з гальки, туристи заздалегідь набувають спеціальне взуття. На пляжі широко представлені водні види спорту.

Розташування та околиці

Оркестру Горизонт Резорт розташований в зручному місці курортної зони Геленджика. Поруч центральна набережна з безліччю розваг, барів і кафе. Кілька хвилин ходьби до найбільшого аквапарку Краснодарського краю - «Золота Бухта». Неподалік є великий продуктовий маркет.

Корисні відео про околицях


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: orchestra-horizont.ru Адреса: вул. Туристична, 4, Геленджик, Краснодарський край, Росія, 353470 Телефон: +7 495 150-37-32

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
привітний берег
Фаворит 3 *
Пансіонат Геленджикская Бухта

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Orchestra Horizont Gelendzhik Resort 2 * і діліться своєю думкою. Наші читачі, скажуть Вам спасибі за рекомендацію кращого готелю Геленджика для відпочинку з дітьми .

Новости