Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Парк «Олімп» (Геленджик): відгуки, ціни, сайт, фото, адреса, опис

  1. Де знаходиться парк в Геленджику?
  2. Історія розвитку і становлення
  3. Невелика прогулянка по «Олімпу»
  4. Нижній парк
  5. верхній парк
  6. Як дістатися (доїхати)?
  7. Ціни, контакти, графік роботи

Всесезонний парк розваг «Олімп» в Геленджику відгуки збирає виключно позитивні, являючи собою чудове містечко для відпочинку всією сім'єю. Тут є все, щоб максимально весело провести час, у всьому Причорномор'ї годі й шукати другого такого паркового об'єкта.

Тут є все, щоб максимально весело провести час, у всьому Причорномор'ї годі й шукати другого такого паркового об'єкта

ЗМІСТ

Де знаходиться парк в Геленджику?

Його зручне розташування сприяє затребуваності. Ще б пак, від нього зовсім недалеко до автовокзалу, куди прибувають автобуси з усією Кубані і Росії - всього-то 700 м, які навіть пішим ходом можна подолати за кілька хвилин.

На карті Геленджика парк «Олімп» розташований так:

Історія розвитку і становлення

Геленджик по праву вважається перлиною Краснодарського краю, щорічно сюди з'їжджаються тисячі туристів з усіх куточків світу, не кажучи вже про Росію. Щоб продовжувати залишатися бажаним місцем для відпочинку, одного моря давно вже не досить. Необхідно покращувати розважальну інфраструктуру, будувати нові цікаві пам'ятки.

З цією благородною метою в 2005 р влада міста ухвалила рішення про будівництво комплексу на схилі Маркотхского хребта. Через прагне до хмар канатної дороги його назвали «Олімп» - за віруваннями стародавніх греків, на горі з такою назвою проживали всі місцеві боги.

Через прагне до хмар канатної дороги його назвали «Олімп» - за віруваннями стародавніх греків, на горі з такою назвою проживали всі місцеві боги

Сьогодні він доступний і простим смертним: в розпал сезону відвідати його можна практично цілодобово. З 2005 р парк значно розцвів і розширився: у 2006 році тут був побудований боулінг-центр, а в 2011 р на території відкрився контактний зоопарк, створений для всіх бажаючих доторкнутися до прекрасного в прямому сенсі слова. Щорічно інфраструктура збільшується і обростає все новими, більш сучасними атракціонами.

Невелика прогулянка по «Олімпу»

Курортники р Геленджик парк «Олімп» виділяють як одну з найбільш цікавих для відвідування визначних пам'яток. По внутрішній структурі його можна поділити на дві підзони - верхню і нижню. У кожній з них є, на що подивитися. На перебування тут краще відвести цілий день, популярність у об'єкта розваг чимала, а черзі відповідні.

Нижній парк

Пам'яток тут чимало, але виділити можна найцікавіші:

  1. Екзотаріум. Царство стародавніх рептилій і комах порадує любителів незвичайних видів тварин. У чистих вольєрах ви зустрінете навіть крокодилів. Відвідування є безкоштовним для купили квиток на канатну дорогу.
  2. Озеро Айя. Провести час з користю допоможуть екскурсійні програми до унікальному природному озерця. Загадкові дольмени - брати єгипетських пірамід - займають уми вчених протягом тисячоліть. Що ж стосується водойми, то він наповнений казковими водами: перша частина його складається з води живої, підлікуватися якої зможе кожен відвідав екскурсію, а друга - мертвої, тут прийнято купатися, віддаючи вологи всі свої хвороби.
  3. Ринок сувенірів. Ідеальне місце, щоб набрати невеликі подаруночки для всіх рідних і знайомих. Всупереч існуючій думці, що в парках все в рази дорожче, «Олімп» веде справи зовсім по-іншому. Ціни на сувенірну продукцію тут більш ніж прийнятні.
  4. Зоопарк «Поклик джунглів». Контактний міні-звіринець, де крім курочок і кізок можна потримати в руках екзотичних птахів, ризикнути погладити страуса, подивитися в очі Красивенная плямистого оленя. Тварин тут містять в чистоті і порядку, а до гостей виявляють даний південне гостинність. Для звірів продається спеціальний корм: утриматися від покупки неможливо.
  5. Боулінг-центр. Чудове місце для великих компаній. Тут сподобається будь-кому: будь-то дитина, строгий вчитель або серйозний бізнесмен - море позитивних емоцій гарантовано. Щодня адміністрація пропонує взяти участь в акції і спецпропозиції, а приємний музичний фон і спортивні трансляції створюють атмосферу справжнього свята життя.
  6. Дегустаційний зал. Краснодарський край знаменитий не тільки ласкавим морем і яскравим сонцем, вина Кубані - еталон смаку і запаху цього міцного напою. Спробувати і вибрати улюблений сорт, дізнатися про ремесло виноробів неважко в дегустаційному залі. Придбати вподобаний напій легко у винній крамниці неподалік.

Придбати вподобаний напій легко у винній крамниці неподалік

У нижній зоні починається і головне пригода парку «Олімп»: саме тут розташовано початок канатної дороги, тільки заради якої багато і приїжджають. 750 пасажирів за 1 годину вона переправляє від підніжжя хребта до самої його вершині. Цілих 20 хвилин захоплюючого насолоди оточуючими видами подарують масу адреналіну і позитивних емоцій. Нещасних випадків з часу відкриття тут не відбувалося, тому всі побоювання марні. Цікаво, що це друга канатка в Геленджику, першу прихистив «Сафарі-Парк», але багато хто віддає перевагу відвідуванню «Олімпу» - через більш низьку вартість.

верхній парк

Потрапивши на вершину скелі, мандрівники можуть піднятися ще вище: колесо огляду підніме відважних чи не до самих хмар. На найвищій точці - на рівні 650 метрів - автоматична камера робить знімки катаються, які потім можна придбати за додаткову оплату.

Тривалий підйом незмінно викликає почуття голоду: перекусити можна в місцевому закладі під назвою «Орлине гніздо» - прекрасна кавказька кухня порадує гостей якістю і величиною порцій.

Вдосталь намилувавшись видами з оглядових майданчиків, можна продовжити відпочинок, взявши напрокат конячку або джип. Для малюків продуманий цілий ігровий комплекс зі складною системою гірок і драбинок. якщо дітям захочеться додатково полоскотати нерви, варто відвести їх на запаморочливі атракціони.

Розважальний парк «Олімп» також пропонує:

  • безкоштовну автостоянку;
  • упорядковані вбиральні кімнати;
  • банний будинок;
  • трактири і кафе, рівномірно розташовані по периметру;
  • оснащені паркові зони зі скульптурними експозиціями;
  • рибальське приладдя, а спійману рибку за невелику оплату приготують прямо в місцевому кафе;
  • прокат квадроциклів.

Для дорослих парк «Олімп» проводить щотижневі вечірки з пінним солодовим напоєм, влаштовує концерти із зірками російської естради, провідними і конкурсами.

Як дістатися (доїхати)?

Дістатися до парку «Олімп» досить просто. Крім міського транспорту, наступного до автовокзалу - №2, №6, №6а, №185, №13 та №23, сюди від вулиці Кірова ходять безкоштовні фірмові автобуси, подвозящіе відпускників до нижньої станції канатки.

На машині самостійно доїхати до парку розваг ви зможете так:

Ціни, контакти, графік роботи

  • Адреса: Купріянова щілину, 1, Геленджик, Краснодарський край, Росія.
  • Координати: 44.577558, 38.092673.
  • Телефон: + 7-928-443-07-70.
  • Офіційний сайт: http://park-olimp.ru/
  • Режим роботи: з жовтня по березень - з 10:00 до 18:00, решту часу - з 10:00 до 1:00.
  • Ціни на квитки: для дорослих - 800, для дітей до 11 років - 400 р., До 5 років - безкоштовно.

Кожен відпочиваючий в місті Геленджик парк «Олімп» повинен відвідати обов'язково: за порівняно невисоку вартість тут потрапляєш в справжній розважальний комплекс. Сучасний, що динамічно розвивається, він точно не залишить вас байдужими. Щоб остаточно в цьому переконатися, дивіться цікаве відео про нього, приємного перегляду!

Де знаходиться парк в Геленджику?
Як дістатися (доїхати)?

Новости