Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Олександрія, Геленджик

  1. Відпочинок в Геленджику з харчуванням
  2. Переваги і умови відпочинку в готелі з харчуванням
  3. Інфраструктура відпочинку в готелі Геленджика

Адреса: вул. Шмідта, буд. 1, Геленджик, Росія

Показати ціни

Недорогий відпочинок в Геленджику готель з харчуванням Олександрія категорії 3 *. Розташований на центральній набережній Геленджика, в тихому мальовничому місці, в 20 метрах від моря і має вихід на пляж. До послуг гостей готелю автостоянка, відкритий басейн, літній бар. Для безпеки гостей, територія готелю обладнана камерами відеоспостереження.

У вартість проживання входить сніданок, за бажанням гостей, кухаря готелю приготують комплексний обід і вечерю в нашому ресторані. Адміністратор ресторану допоможе організувати банкет з улюбленими стравами і напоями. Офіціант обслужить в номері.

Для гостей готелю спеціальна пропозиція в нашому ресторані. Також працює сауна з басейном, цілодобовий замовлення автомобілів, послуги трансферту. Адміністратор готелю допоможе організувати екскурсії.

Відпочинок в Геленджику з харчуванням

У Геленджику відпочиваючих приваблюють лояльні, чесні ціни і прекрасний сервіс. Грамотно організована інфраструктура курорту може запропонувати туристу, крім традиційного пляжного відпочинку, змістовні екскурсії, розважальні заходи з елементами карнавального дійства і феєричних шоу, а також спокійне відновлює лікування в санаторії.

Переваги і умови відпочинку в готелі з харчуванням

Геленджик розташувався над рівнем моря на висоті від 350 до 550 метрів. Загальна площа курортної зони перевищує 1200кв.км. Тут мешкає близько 85 тисяч чоловік, включаючи населення курортних селищ і місцеве. У сезон кількість новоприбулих відпочиваючих наближається до показника в 170 тисяч.

Місцеві люблять називати себе геленджічанамі і геленджікцамі. З сфер, що приносять прибуток, тут, як і скрізь в зоні туристичного відпочинку, в честі високий сервіс і різного роду пропозиції прямих продажів: ринки і магазини. Цими видами діяльності зайнято більшість жителів.

Мережа готелів і ресторанів, орієнтованих на найрізноманітніші категорії відпочиваючих, пропонують своїм постояльцям набори, необхідні для отримання задоволення від відпочинку, від недорогих - до найвимогливіших. Чудово виконані архітектурні будови радують око.

Найдовша набережна в світі, розкішні готелі європейського рівня, розвинена інфраструктура всілякого роду розваг, - усіма цими скарбами володіє Геленджик. Саме в цьому місті розташовуються Сафарі-парк, цілих три аквапарку і дві канатні дороги.

Саме в цьому місті розташовуються Сафарі-парк, цілих три аквапарку і дві канатні дороги

Море в Геленджику чисте, пляжі - впорядковані. Ресторани шикарні, кафе доступні, нічні клуби відповідають високому стилю. Для мандрівників існує можливість оглянути природні та історичні пам'ятки культури.

Тут прекрасна природа, переплетена з історією. Для туристів-романтиків, які цінують тишу і гармонію, призначені курортні селища. Їх тут кілька: відомі Кабардинка, Архипо-Йосипівка, романтичний селище Блакитна бухта і інші.

Кавказькі гори і гостинність місцевих жителів залишають в пам'яті найкращі, сонячні спогади. У Геленджику проходить і традиційний Геленджикский Карнавал на честь відкриття сезону. Костюмовані бали, велика кількість фестивалів, чудові гала-концерти з масштабним феєрверком на закуску, - все це поруч, все це Геленджик.

Інфраструктура відпочинку в готелі Геленджика

Інфраструктура міста продумана так, щоб відпочивати там було комфортно не тільки дорослим, але й дітям. Аквапарки «Бегемот» і «Дельфін», акваріуми з найбільшими мешканцями незвіданих глибин, а також одна з найбільших в Європі «Золота бухта».

Для дорослих, яким полюбився екстремальний туризм, передбачені польоти на параплані, гонки на позашляховиках, сплав по гірських річках, а також яхтинг, каньонинг і дайвінг.

Для дорослих, яким полюбився екстремальний туризм, передбачені польоти на параплані, гонки на позашляховиках, сплав по гірських річках, а також яхтинг, каньонинг і дайвінг

Показати ціни

Новости