Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві квитки на літак Москва

  1. Корисна інформація для пасажирів
  2. відстань
  3. Час польоту
  4. Авіакомпанії і літаки здійснюють переліт Москва - Геленджик
  5. онлайн табло
  6. Детальніше про рейс і місті Геленджик

Чи використовуєте зручний пошук. Ми знаходимо всі пропозиції від авіакомпаній і квиткових кас, а у кого купувати - вирішувати вам.

Для пошуку квитків в зворотному напрямку Геленджик - Москва, натисніть на «стрілки» в формі пошуку.

Ми зібрали список питань, які найчастіше цікавлять пасажирів: пошук, бронювання, покупка авіаквитків, правила провезення багажу і т.д. Знайти їх ви зможете в розділі FAQ .

Залишилися питання? Задайте їх нам
Аліса Єкимова, служба підтримки

Задайте їх нам   Аліса Єкимова, служба підтримки

Ви тут: квитки / Квитки з Москви / Москва - Геленджик

Всі збори включені у вартість квитка

Ви купуєте безпосередньо у авіакомпанії

Ми працюємо тільки з перевіреними квитковими касами

Безпека всіх ваших платежів

Корисна інформація для пасажирів

різниця

У Геленджику час московське. Вам не потрібно буде переводити годинник під час польоту.

відстань

Відстань від Москви до міста Геленджик близько 1240 кілометрів.

Час польоту

Час перельоту - 2 години 10 хвилин.

Авіакомпанії і літаки здійснюють переліт Москва - Геленджик

Прямі рейси за маршрутом «Москва - Геленджик» виконують 4 вітчизняних авіа-перевізника. Перельоти виконуються щодня, проте їх графік варіюється в залежності від туристичного сезону.

Рейс Аерофлоту SU-1150 вилітає з терміналу D столичного аеропорту Шереметьєво Рейс Аерофлоту SU-1150 вилітає з терміналу D столичного аеропорту Шереметьєво. На маршруті використовуються повітряні судна типу Airbus A320 .

«Уральські авіалінії» виконують прямий рейс U6-115 з Домодєдово «Уральські авіалінії» виконують прямий рейс U6-115 з Домодєдово. Перевезення здійснюють літаки Airbus A320 . Заявлений компанією час в дорозі - 2 години 10 хвилин.

«Ютейр» здійснює безпересадочний авіарейс UT397 з вильотом з московського аеропорту Внуково «Ютейр» здійснює безпересадочний авіарейс UT397 з вильотом з московського аеропорту Внуково. По маршруту курсують літаки Boeing 737-800 , Які доставляють пасажирів в Геленджик за 2 години 25 хвилин.

Авіакомпанія «ВІМ-Авіа» обслуговує прямий рейс NN127 з вильотом з аеропорту Домодєдово Авіакомпанія «ВІМ-Авіа» обслуговує прямий рейс NN127 з вильотом з аеропорту Домодєдово. По маршруту літають Боїнги 757-200. Схема салону Boeing 757-200 Vim-Avia . Заявлений час в дорозі - 2 години 10 хвилин.

онлайн табло

Онлайн табло прильотів

Прильоти в Геленджик

[/ One_half]

Детальніше про рейс і місті Геленджик

Геленджик - один з найвідоміших краснодарських курортів на Чорному морі, тому авіалінії Москва - Геленджик завжди користуються популярністю у наших співвітчизників Геленджик - один з найвідоміших краснодарських курортів на Чорному морі, тому авіалінії Москва - Геленджик завжди користуються популярністю у наших співвітчизників. Влітку - сонячні пляжі і ласкаве море, взимку - мінеральні води та оздоровлення, ось що з року в рік так вабить сюди туристів. Так як в літній час попит на авіаперевезення більше, то з травня по жовтень компанії зазвичай збільшують кількість рейсів, але багато перевізників обслуговують цей напрямок цілий рік.

Добиратися до міста можна на авто, по залізниці, але так як відстань до Москви більше тисячі кілометрів, то комфортніше і простіше за все летіти на літаку. Це займе всього два з гаком години. Вітчизняні компанії пропонують туристам кілька варіантів прямих польотів до Геленджика. Середня ціна одного дорослого квитка в економ-класі варіюється в межах 160-190 доларів.

Влітку курортний сезон починається з середини червня і триває до вересня. В цей час в Геленджику практично не випадають опади, море прогрівається до 24 градусів. На початку вересня температура води рідко опускається нижче 21 градуса, в жовтні - до 18 С˚, тому в так званий «оксамитовий сезон» на узбережжі так само людно як і в літні місяці. Пляжі в Геленджику галькові, повністю обладнані для купання. Також в місті є штучний піщаний пляж довжиною майже в кілометр.

Взимку потік туристів значно зменшується. В основному - це люди, які приїжджають до місцевих здравниці на оздоровлення, грязе- і водолікування. У Геленджику зареєстровано близько 20 родовищ мінеральних вод, серед яких гідрокарбонатні, хлоридні натрієві, йодисті і ін.

Лайнери приймає аеропорт Геленджика, розташований всього в десятці кілометрів від центру міста. Він був повністю реконструйований кілька років тому. Зараз аеропорт може пропускати близько 140 пасажирів на годину, і приймати такі повітряні лайнери як Airbus A320, Boeing 757, Boeing 737 і аналогічні їм. У подальших планах адміністрації - зведення цілого аеровокзального комплексу.

Дістатися до міста від аеропорту можна на таксі, рейсових автобусах і маршрутних таксі №5 і №12. Інтервал руху - близько 15-20 хвилин. До курортів, розташованих недалеко від міста, можна доїхати на місцевій електричці.

comments powered by HyperComments

Залишилися питання?

Новости