Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Архипо-Осиповский дельфінарій - шоу дельфінів і морських котиків. Офіційний сайт. Геленджик, селище Архипо-Йосипівка, Архіпка. Дельфінарій на чорноморському узбережжі. довідки за тел. +7 918 00 93 999

Дельфінарій - це яскрава перлина літнього відпочинку, що відкриває для дітей і дорослих двері в чарівний світ морського царства. Дивовижні мешканці водної стихії - дельфіни і морські котики - круглий рік радують глядачів захоплюючим і видовищним шоу, надовго заряджаючи позитивом і незабутніми яскравими враженнями. «Театр морських тварин» був відкритий в 2006 році і відразу став популярним місцем відпочинку на території розвивається курорту в межах Великого Геленджика і чорноморського узбережжя Краснодарського краю. Дельфінарій розташований в курортному селищі Архипо-Йосипівка в гирлах річок Вула і Тешебс. Це місце має помірно теплим кліматом, близьким до середземноморським курортам у французькій Ніцці - з великим кількістю сонячних днів, ласкавим морем і чистим повітрям. Архипо-Йосипівка - це чудовий курорт для відпочинку, оздоровлення та лікування. Ті, хто вже знайомий з курортом називають його просто - Архіпка. Дельфінарій в Архіпке стане і вашим улюбленим місцем.

Літній дитячий відпочинок сьогодні радує своїм різноманіттям. На радість маленьким відпочиваючим чорноморське узбережжя пропонує великий вибір розваг на будь-який смак - аквапарк і океанаріум, музичний театр іігровие комплекси, а також безліч інших місць традиційного відпочинку, де діти і дорослі можуть весело відпочити і цікаво провести час. Одним з кращих видів сімейного відпочинку вважається відпочинок у дельфінарії. Дельфіни - не просто добродушні і високорозвинені істоти. При спілкуванні вони передають свою життєву енергію людині, лікують від багатьох важких недуг і депресії. Саме тому, так популярно сьогодні оздоровче плавання з дельфінами. Приязна гра і уважне ласкаве спілкування з морськими ссавцями не тільки надасть помітний позитивний ефект на ваше здоров'я, але і назавжди залишить незабутні враження про цю дивовижну святі на воді під відкритим небом!

Унікальне шоу дельфінів і морських котиків - це не тільки веселе дійство. Це захоплююча освітня програма для дітей, яка допомагає маленьким глядачам наочно вивчити природну поведінку тварин, дізнатися їх природні інстинкти і здібності. Наші артисти - не просто великі майстри і досвідчені дресирувальники, а насправді - справжні друзі морських мешканців. Вони не прихильники жорстокої дресирування, а лише талановиті вчителі, які допомагають своїм вихованцям розвиватися - цікаво спостерігати за спілкуванням між тренерами та їх вихованцями. Дельфіни самі пропонують гри і трюки, які потім перетворюються в чарівні уявлення. І дорослим і дітям буде цікаво дізнатися, що ці ссавці живуть у воді, але зовсім не можуть жити без повітря. А новонароджений дельфінятко, з'являючись на світ, насамперед виштовхується в повітряний простір над водою, щоб вдихнути повітря.

Після представлення кожен бажаючий, за окремою домовленістю, може доторкнутися до дельфіна - до його гладкою і одночасно щільною шкірі і своїми очима побачити, як блискучий морський артист один вистрибне з води і тицьне мокрим носом вашу долоню Після представлення кожен бажаючий, за окремою домовленістю, може доторкнутися до дельфіна - до його гладкою і одночасно щільною шкірі і своїми очима побачити, як блискучий морський артист один вистрибне з води і тицьне мокрим носом вашу долоню. Діти і дорослі зможуть поплавати разом з дельфінами і зробити унікальні фотографії купання з морськими тваринами. Дельфіни на своєму прикладі виховують в дітях відданість, ніжність, вміння піклуватися про власне здоров'я і здоров'я інших. Граціозні, тямущі і добрі, витончено вигинаючись, цікаві і ласкаві дельфіни дуже люблять позувати - фото дельфінарію щорічно вивозять тисячі відпочиваючих в різні кінці країни.

Пізнавальний і оздоровчий відпочинок сьогодні неймовірно популярний - квитки в дельфінарій не затримуються в касах надовго. Ціна квитка в дельфінарій не висока, і це набагато менше, ніж море задоволення і щастя, яке отримує кожен глядач від чарівного уявлення. І якщо аква парк - це завжди доступний відпочинок в перебігу дня, то розклад дельфінарію складається всього з трьох сеансів в день, на які завжди поспішають потрапити безліч відпочиваючих. Вартість дельфінарію в Архипо-Йосипівка є однією з найдоступніших, серед дельфінаріїв чорноморського узбережжя, а саме дельфінарій в Анапі або в Геленджику. Крім того, ви можете провести на представлення своїх дітей віком до 3-х років - безкоштовно. Дельфінарій відкритий для всіх бажаючих з пізньої весни до осені: з травневих свят і до оксамитового сезону.

Наш дельфінарій, сайт якого був створений для інформування глядачів про нові шоу-програмах, розміщення анонсів та фотографій, працює сезонно з травня по вересень під відкритим небом. У зимову пору року артисти продовжують радувати глядачів на циркових майданчиках країни, виступаючи в збірному басейні. За минулий рік з великим успіхом пройшли гастролі «Шоу дельфінів і морських котиків» в цирках: Воронежа, Самари, Саратова, Тули, Ярославля, Краснодара, Астрахані, Твері, Новосибірська, Омська, Уфи, Тюмені і багатьох інших містах Росії і зарубіжжя.

Ми запрошуємо всіх любителів живої природи відвідати наш дельфінарій. Офіційний сайт Архипо-Осиповського дельфінарію розповість Вам про дивовижний світ дельфінів і морських котиків!

У нас також шукають: дельфінарій адреса , дельфінарій телефон , Фото дельфінарію 2019 , Дельфінарій Архіпка

Новости