Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

| Геленджик. Санаторій Червона Талка, відгуки

  1. ми в соціальних мережах
  2. Інформація для закачування
  3. Відгук про санаторії Червона Талка №1
  4. Відгук про санаторії Червона Талка №2
  5. Відгук про санаторії Червона Талка №3
  6. Відгук про санаторії Червона Талка №4
  7. Відгук про санаторії Червона Талка №5
  8. Правила додавання відгуків
  9. випадкові відгуки

Всі фото   Додати фото   ми в соціальних мережах санаторійСанаторій Червона Талка - один з елітних санаторіїв   курорту Геленджик


Всі фото   Додати фото
Всі фото Додати фото

ми в соціальних мережах





санаторій
Санаторій "Червона Талка"

- один з елітних санаторіїв курорту Геленджик . Санаторій розташований в центрі міста-курорту Геленджик, на березі мальовничої бухти, біля підніжжя Маркхотского Хребта. З балкона номерів санаторію Червона Талка відкривається прекрасний вид на Геленджікскую бухту, гори і набережну міста курорту Геленджик. - один з елітних санаторіїв   курорту Геленджик 100 метрів До послуг відпочиваючих комфортабельні готельні номери, розраховані на 650 місць. Всі номери оснащені сучасними меблями, телефонним зв'язком, телевізорами, холодильниками, системами кондиціонування повітря. У санаторії Червона Талка є кілька банкетних залів, в яких організовано посилене триразове харчування по системі "шведський стіл", Власний, чудово обладнаний пляж. На якому знайдеться все для чудового відпочинку: Санаторій Червона Талка має два басейни з морською водою (відкритий і закритий), сауну, тренажерний зал, відкриті майданчики для гри в бадмінтон, баскетбол, великий теніс. Санаторій має власний лікувально-оздоровчий центр, основною медичний профіль якого: захворювання органів дихання, нетурбекулезной етіології, захворювання нервової системи функціонального характеру, серцево-судинні захворювання, хвороби кістково-м'язової системи. Додатково медичний профіль: урологічні і гінекологічні захворювання. До ваших послуг: водо-грязелікування, спелеокамера, мониторная очищення кишечника, фізіотерапія, загальна магнітотерапія на апараті «АЛМА», озонотерапія, іглорефлектотерапія, комп'ютерна діагностика, масаж, аквааеробіка, тренажерний зал, лікування та протезування зубів, сурдологічний центр, дослідження гормонів щитовидної залози , гіпофіза, надниркових залоз, статевих гормонів, маркерів кісткового метаболізму, цукрового діабету, гепатиту, онкомаркерів. Діти приймаються з 4 років. Інформація відсутня

Інформація для закачування

Інформація відсутня Інформація відсутня

На карті можна скористатися лінійкою для виміру відстаней, а також подивитися вид з космосу (використовуйте відповідні кнопки на карті)


Прохання адміністрації сайту: "При зверненні до власників, посилайтеся, будь ласка, на сайт KURORTA.NET. Ця інформація, донесённая до власників, допомагає нам зробити сервіс якісніше. Дякую за розуміння."
Відгук про санаторії Червона Талка №1
Валерія

28.05.2009 14:04:17 Санаторій "Червона талка" дуже классний..била там 2 рази і ний туди дуже хочу))

Відгук про санаторії Червона Талка №2
Олексій

17.01.2010 11:29:02 Прошу вислати прайс на відпочинок 07.10-08.10.

Відгук про санаторії Червона Талка №3
Ірина

07.09.2010 8:19:00 Відпочивала в Червоній Талка в серпні 2010 р Просто жах. Обслуговування потворне. Номер двомісний за розміром як одномісний. Постільна білизна міняли раз в тиждень. Прибирання в номері так собі, на болконе за три тижні забралися рази два. Харчування огидне. Шведський стіл, але є практично нічого. Готують потворно. Медичний корпус теж залишає бажати кращого. Для тих хто їде за туристичними путівками може бути і нічого, але за свої гроші туди їхати не варто.

Відгук про санаторії Червона Талка №4
Відпочиваючі

23.09.2011 15:35:36 Огидний санаторій.
1. Проживання в крихітному номері, під вікнами цілодобова будівництво, навіть по-сле звернення до зам директора по будівництву нічні роботи в критому бас-Сейн з гуркотом будили щоночі. Меблі давно потребує заміни, дірка в підлозі замість душа це просто утопія.
2. Столовка вибору страв немає, за два тижні сир дали всього два рази, постійно брудний посуд, неприбрані столи. Якість їжі не відповідає жодним нор-мам.
3. Територія санаторію повністю відсутня, а є тільки стежка між-ду корпусами.
4. Пляж першої категорії, та за нього можна поставити тільки кол, величезні ва-місяця під водою, відсутність питної води.
5. Ресепшен повне не володіння елементарною інформацією службовців прийому і розміщення.
6. Обман з цінами на проживання невідповідність заявлених цін на сайті і дей-ціалу. Бажання тільки вичавити побільше грошей з мешканців.
7. Клініка величезні черги до лікарів.

Відгук про санаторії Червона Талка №5
юрій

19.08.2016 18:09:54 Відпочивав в санаторії Червона Талка в Серпень 2014 У номері щодня прибиралися, пляжний рушник можна міняти хоч кілька разів на день до 7 вечора, шведський стіл з 8 до 8 практично без перерви, харчування хороше і різноманітне , фрукти і соки постійно, вибір страв великий, салати і зелень близько 10 варіантів. Не завжди встигали прибирати столи, але це вирішувалося буквально за 5 хвилин при зверненні до персоналу Відмінна працювала команда аніматорів, діти весь день бігали і розважалися, ввечері мами не могли загнати спать.Пляж чистий, вхід тільки для проживаючих в санаторії по гостьовій карті, на території безкоштовне кафе з кавою, водою, млинчики. Все сподобалося, спасибі персоналу санаторію, хотілося б ще там відпочити.

Правила додавання відгуків

Заповнивши форму знизу, Ви зможете додати відгук на дане місце розміщення. На цій сторінці будуть опубліковані відгуки, які стосуються ТІЛЬКИ до даного місця розміщення. Якщо Ви хочете написати відгук про відпочинок в Геленджику або його селищах, перейдіть у відповідний розділ на форумі.
При написанні відгуку, прохання утримуватися від вживання в своїх відгуках різних слів-жаргонізмів, слів ненормативної лексики і т.п. Відгуки, що містять велику кількість подібних слів, які не будуть опубліковані. Намагайтеся писати простими і зрозумілими для всіх словами.
Не пишіть тут питання до власників місць розміщення, вони їх не прочитають, зв'язуйтеся з ними за телефонами, вказаними в контактних даних.
Якщо вказані телефони не відповідають, або якась інша інформація не відповідає дійсності, не полінуйтеся, напишіть тут. Ми її виправимо. Нехай інші відпочивальники скористаються правдивою інформацією.
Будь ласка, вказуйте реально існуючий зворотний email (email не буде опублікований).
Без email відгук також не буде доданий. При додаванні відкликання перевірте, чи не з'явилися повідомлення про помилку.
Дякую за розуміння.


Додати відгук

Додати відгук




Ви можете безкоштовно додати свою інформацію.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4

випадкові відгуки

24.12.2009

наступного літа знову поїду один на море.снова голим буду засмагати і купатися і може познайомлюсь з якою-небудь дамою люблячої кунілінгус і балдеющей коли її пестять язичком.а на рахунок дрочунов, нехай собі дрочать, вони ж ні кого не чіпають

владимир

27.02.2011

Красиво жити не заборониш!!! Та й хто заборонить якщо він всім керує? Тому і виходить, що Президент Медведєв Д.А. знімає начальника УВС по Краснодарському краю, за бездіяльність міліції в краї, а Міністр МВС Нургалієв його нагороджує медаллю. І хто тоді буде когось контролювати, а тим більше ...

24.06.2009

Лаго-наки -Це найкраще місце на Кавказі. Були на вихідних з 9-м класом. Восхещени красою природи, чуйними людьми. Краса не реальна в будь-який час року. Відвідайте обов'язково, будете в захваті !!!

Таня

18.06.2010

Привіт! Ціни на екстрим джипінг 1100 с людини (це 5-ти годинна поїздка, саме "екстрим") Є ще просто екскурсія по горах, вона дешевше.

21.06.2010

Планую відвідати Дивноморське числа 22 серпня на пару тижнів. Якщо є бажаючі приєднатися, ласкаво просимо.))) Особливо дівчата)))

Crimson

Та й хто заборонить якщо він всім керує?

Новости