Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

| Геленджик. Пансіонат Примор'я, відгуки

  1. ми в соціальних мережах
  2. Інформація для закачування
  3. Контакти пансіонату Примор'я
  4. Відгук про пансіонаті Примор'я №1
  5. Відгук про пансіонаті Примор'я №2
  6. Правила додавання відгуків
  7. випадкові відгуки

Всі фото   Додати фото   ми в соціальних мережах пансіонат з лікуваннямПансіонат Примор'я це один з найшикарніших пансіонатів Геленджика


Всі фото   Додати фото
Всі фото Додати фото

ми в соціальних мережах





пансіонат з лікуванням
Пансіонат Примор'я

це один з найшикарніших пансіонатів Геленджика. Розташований він у самому центрі набережної, на березі моря. Примор'ї володіє найбільшою гамою доп. послуг. У Примор'ї є свій ресторан, боулінг, тренажерний зал, басейни відкриті і закриті і багато іншого. це один з найшикарніших пансіонатів Геленджика 100 метрів У пансіонаті "Примор'я" відпочиваючі розміщуються в чотирьох нових корпусах підвищеної комфортності (котеджного типу). * Двомісні стандартні номери являють собою одну кімнату з великою французьким ліжком або двома роздільними ліжками. Для комфорту гостей тут є автономна система кондиціонування, телевізор, телефон з міжміським зв'язком, міні-бар, міні-сейф, санвузол - ванна або душова кабіна, балкон. * Номер "студія" - це великий однокімнатний номер з французьким ліжком, частина номера відведена під вітальню з м'якими меблями. Щоб зробити перебування в пансіонаті "Примор'я" максимально зручним номер оснащений автономною системою кондиціонування, телевізором, телефоном з міжміським зв'язком, міні-баром, міні-сейфом, санвузлом. Також є балкон. * Однокімнатний "напівлюкс" представляє собою невелику вітальню з м'якими меблями, автономною системою кондиціювання, телевізором, телефоном з міжміським зв'язком, міні-баром, міні-сейфом, санвузлом, балконом. Якщо ви вважаєте за краще відпочивати з шиком, для вас: * двокімнатні "люкси", де є спальня з великим ліжком і вітальня, автономна система кондиціонування, телевізор, телефон з міжміським зв'язком, міні-бар, міні-сейф, 2 санвузли - один гостьовий, інший для проживаючих з великою кутовою ванною, біде, вихід на терасу. 3х разове в їдальні пансіонату. Власний пляж, обладнаний атракціонами. Ресторан трофей, каток цілорічний, басейн відкриті і криті, SPA центр, тренажерний зал, боулінг, екскурсійні програми, турецький хамам, екскурсійні програми, річка, водойма, більярд, тенісний корд Профіль лікування: захворювання органів дихання нетуберкульозного характеру, периферичної системи, опорно-рухового апарату. з 4 років Інформація відсутня

Інформація для закачування

Інформація відсутня Інформація відсутня

Контакти пансіонату Примор'я
Адреса

Геленджик, вул. Миру 21 Номери телефонів: т. (86141) 7-21-23, факс 3-38-71 Розташування пансіонату Примор'я: Подивитися розміщення пансіонату Примор'я на загальній карті Адреса в Інтернеті: Інформація відсутня Email: Інформація відсутня Координати GPS: 44.5666251809,38.076539605

На карті можна скористатися лінійкою для виміру відстаней, а також подивитися вид з космосу (використовуйте відповідні кнопки на карті)


Прохання адміністрації сайту: "При зверненні до власників, посилайтеся, будь ласка, на сайт KURORTA.NET. Ця інформація, донесённая до власників, допомагає нам зробити сервіс якісніше. Дякую за розуміння."
Відгук про пансіонаті Примор'я №1
Ольга

13.04.2011 10:16:01 Відпочивали 10 днів в "Примор'я" в 2010 році. У порівнянні зі старими пансіонатами, рівень проживання, звичайно, істотно вище.
Дуже порадували екскурсії, тому що були практично приватними і нечисленними. Погано тільки, що саме тому вони систематично скасовувалися.
Неприємний осад залишили самі собою зрозумілі дрібниці. Покоївка систематично забувала вішати туалетний папір :), доводилося вночі, наприклад, дзвонити і просити принести цей предмет першої необхідності.
Номер до заселення вчасно готовий не був. Я приїхала на ранковому поїзді, тому крім двогодинного очікування розрахункової години мені довелося чекати деякий час після його настання.
Пізній виїзд також не відбувся, не дивлячись на те, що в день заїзду і на прохання адміністрації в середині терміну все було обумовлено. В день виїзду нам повідомили, що номер потрібно звільнити і крапка. Довелося кілька годин "бовтатися" по місту, оскільки поїзд назад був вечірнім.
Не дивлячись на всі очевидні переваги, відпочинок вийшов трохи напруженим, через необхідність вирішення всіх перерахованих "дрібних" проблем.

Відгук про пансіонаті Примор'я №2
Володимир

20.10.2012 00:19:16 Відпочивали в "Примор'я" по путівці з сім'єю. Заїзд 11.09.2012, приїхали в 8-00, гуляли до 15-10 так як номер не був готовий. Заїхали в номер 408 4-корпус, і що ви думаєте, Бордаков цілковитий біля лоджії Воля риб'ячі кістки, c стелі звисає павутиння, на лоджії розбита сушарка, бруд і жіночі труси валяются.ручка на дверцятах шафи сломана.І це я заїхав з дитиною 4 зірковий санаторій.Моему обуренню не було меж, разів зо два дзвонив адміністратору щоб навели порядок, не чого подібного, поки сам не сходив і пообурюватися, до 18-30 навели порядок поки ми вечеряти ходілі.НАДО було все зняти і в інет викласти щоб пару зірок снялі.О хорошому писати не буду, тому що перше вп чатленіе пило зіпсовано.
Сподіваюся до адміністрації дійде і вони наведуть порядок в стандартних номерах.

Правила додавання відгуків

Заповнивши форму знизу, Ви зможете додати відгук на дане місце розміщення. На цій сторінці будуть опубліковані відгуки, які стосуються ТІЛЬКИ до даного місця розміщення. Якщо Ви хочете написати відгук про відпочинок в Геленджику або його селищах, перейдіть у відповідний розділ на форумі.
При написанні відгуку, прохання утримуватися від вживання в своїх відгуках різних слів-жаргонізмів, слів ненормативної лексики і т.п. Відгуки, що містять велику кількість подібних слів, які не будуть опубліковані. Намагайтеся писати простими і зрозумілими для всіх словами.
Не пишіть тут питання до власників місць розміщення, вони їх не прочитають, зв'язуйтеся з ними за телефонами, вказаними в контактних даних.
Якщо вказані телефони не відповідають, або якась інша інформація не відповідає дійсності, не полінуйтеся, напишіть тут. Ми її виправимо. Нехай інші відпочивальники скористаються правдивою інформацією.
Будь ласка, вказуйте реально існуючий зворотний email (email не буде опублікований).
Без email відгук також не буде доданий. При додаванні відкликання перевірте, чи не з'явилися повідомлення про помилку.
Дякую за розуміння.


Додати відгук

Додати відгук




Ви можете безкоштовно додати свою інформацію.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4

випадкові відгуки

24.12.2009

наступного літа знову поїду один на море.снова голим буду засмагати і купатися і може познайомлюсь з якою-небудь дамою люблячої кунілінгус і балдеющей коли її пестять язичком.а на рахунок дрочунов, нехай собі дрочать, вони ж ні кого не чіпають

владимир

27.02.2011

Красиво жити не заборониш!!! Та й хто заборонить якщо він всім керує? Тому і виходить, що Президент Медведєв Д.А. знімає начальника УВС по Краснодарському краю, за бездіяльність міліції в краї, а Міністр МВС Нургалієв його нагороджує медаллю. І хто тоді буде когось контролювати, а тим більше ...

24.06.2009

Лаго-наки -Це найкраще місце на Кавказі. Були на вихідних з 9-м класом. Восхещени красою природи, чуйними людьми. Краса не реальна в будь-який час року. Відвідайте обов'язково, будете в захваті !!!

Таня

18.06.2010

Привіт! Ціни на екстрим джипінг 1100 с людини (це 5-ти годинна поїздка, саме "екстрим") Є ще просто екскурсія по горах, вона дешевше.

21.06.2010

Планую відвідати Дивноморське числа 22 серпня на пару тижнів. Якщо є бажаючі приєднатися, ласкаво просимо.))) Особливо дівчата)))

Crimson

Та й хто заборонить якщо він всім керує?

Новости