Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого

  1. Восени на море
  2. Краснодарський край, Чорноморські курорти
  3. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  4. Скільки коштує житло?
  5. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  6. Скільки коштує житло?
  7. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  8. Де жити?
  9. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  10. Вартість житла в регіоні?
  11. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  12. Севастополь
  13. Де жити в Севастополі?
  14. Відпочинок в Ялті
  15. Де жити в Ялті?
  16. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:
  17. Єйськ
  18. Житло в Єйську
  19. Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Оксамитовий сезон морських курортів Росії запрошує провести пару теплих днів у солоних хвилях. Подивимося, який є відпочинок на морі у вересні в Росії куди поїхати недорого і щоб холодно не було.

Восени на море

Південні регіони України запрошують на морський відпочинок. Актуальними, як поїздки на вихідні, так і повноцінну відпустку. Кінець курортного сезону - варіант бюджетного подорожі. Ціни падають, відпочиваючі масово від'їжджають додому, повно фруктів і овочів.

Риба, морепродукти, вільні пляжі, дешеве житло, доступні екскурсії - тільки частина переваг відпочинку в оксамитовий сезон. Куди поїхати до моря, не виїжджаючи зі країни?

Авіаманія теж практикувала недорогий відпочинок у вересні, звичайно ж, поєднуючи його зі зйомками) Рекомендую підписатися на ютуб канал Авіаманія !

Краснодарський край, Чорноморські курорти

Чорноморські курорти Краснодарського краю - один з варіантів морського осіннього повітря. Вологість повітря поступово приходить в норму, пахне рослинами і листям.

Температура повітря вдень 26 градусів, вода в морі тепла (23 градуси), немає вітру. Вночі ртутний стовпчик падає до 15 градусів тепла, що не критично. На початку вересня можуть бути дощі, але за пару днів зазвичай проходять. У Краснодарському краї є кілька місць, де провести час відносно недорого.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Поїздка в Сочі

Поїздка в Сочі

З настанням осені Сочі стає практично безлюдними. Курортники поїхали додому, більшість кафе і атракціонів закрилися, ціни впали. Під час прогулянки по вулицях можна почути співу птахів. З'явилися фрукти, овочі, зелень, деякі види ягід.

Температура повітря тримається в районі 25 градусів тепла, хоча ранковий вітер вже віє прохолодою. На перший план виходить загар, південне осіннє сонце не обпалює шкіру.

Користується популярністю активний відпочинок, рибалка, піші та кінні походи, огляд визначних пам'яток. За ті ж самі гроші можна відпочити в рази краще, ніж влітку.

Скільки коштує житло?

Ціни на оренду житла в Сочі падають. Зняти квартиру подобово, номер в готелі реально за 1000 рублів на добу. При цьому ви там розміщується всією компанією.

В цілому, відпочинок в Сочі восени варто на 20-40% дешевше, ніж в курортний сезон.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Тихий відпочинок в Анапі

Тихий відпочинок в Анапі

Оксамитовий сезон в Анапі проходить спокійно, більшість туристів вже виїхало. Знаходяться можливості активного відпочинку, споглядання пейзажів, активні піші походи. На прилавках ринків з'являються фрукти, морепродукти.

Актуальні морські прогулянки на яхтах, пароплавах, човнах і морська рибалка. Працює аквапарк, дельфінарій, кінні школи. Восени в Анапі проходить фестиваль кіно і мистецтва Кіношок, цікаво сюди зазирнути.

Пляжний відпочинок йде, як доповнення до активної програмі екскурсій. Популярний оздоровчий відпочинок, здравниці і санаторії відкривають свої двері гостям. Ціни нижче, ніж влітку, економиться до 40% бюджету на житло.

Скільки коштує житло?

Найбільша стаття витрат на подорож - житло і квитки. Ціни на проживання в Анапі восени знижуються. Зняти квартиру в місті реально від 1000 рублів на добу. На компанію або сім'ю це більш ніж дешево.

Можна розміститися в санаторії, поєднавши пляжний відпочинок з лікувальними процедурами. Вартість номера від 1200 рублів на добу зі сніданком. Наметове містечко Дикуни запрошує любителів природи і романтики.

Проживання в кемпінгу коштує копійки, а запам'ятається на все життя. Осіння Анапа обіцяє гарний настрій, тепле море і безліч цікавих зустрічей.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Туапсе

Туапсе

Ще один регіон, де купуєтеся в море, позасмагати і активно відпочинете в вересні. Регіон щодо тихий, великий інфраструктури немає. З настанням осені тут проходить ряд фестивалів та майстер-класів.

Люксові готелі залишаються такими ж дорогими, як і влітку. Приємно радує ціна на екзотичні фрукти. Тут поласувати хурмою, мандаринами, виноградом, яблуками, бананами і іншим.

Температура повітря досягає 27 градусів тепла, але літньої спеки вже немає. Море все ще добре прогріте, розважальна річна інфраструктура працює в штатному режимі.

Де жити?

Однокімнатна квартира в Туапсе обійдеться від 800 рублів на добу. Є варіант зняти спальне місце в приватному будинку за ціною від 300 рублів з людини, з урахуванням умов.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Геленджик

Оксамитовий сезон в Геленджику характеризується відтоком туристів, падінням цін і приємним теплом. Море тепле, ціни на нерухомість падають до 50% в порівнянні з серпнем.

Людей на пляжах і вулицях стає менше, але інфраструктура продовжує працювати в штатному режимі. Серед розваг популярний пляжний відпочинок, гастрономічні задоволення, екскурсії та активний відпочинок.

Вартість житла в регіоні?

Ціна однокімнатної квартири на добу від 800 рублів, з урахуванням віддаленості від моря і умов проживання. Кімната, або спальне місце в приватному будинку обійдуться в 300-600 рублів.

Рекомендуємо вам почитати нашу статтю про курорт Архипо-Йосипівка Альбатрос , Де ми відпочивали в 2019 році.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

територія Криму

територія Криму

Кримський півострів - можливість активно провести час і купуватися в море восени. У порівнянні з Краснодарським краєм в Криму набагато більше можливостей для екстремального відпочинку, подорожей і знайомств з культурою різних народів.

Любіть тепло? Вибирайте для відпочинку Севастополь, Форос, Ялту або Алупку. Ці регіони, та й весь ПБК вважається найтеплішим місцем в Криму. Нічна температура повітря тримається в районі 17 градусів.

Море прогрівається до 23 градусів. Температура повітря до 24 градусів тепла. Перебувати на пляжі можна весь світловий день, незважаючи на тепло сонце, не обпалює шкіру.

Інфраструктура в містах та курортних селищах продовжує працювати до кінця вересня. Ви користуєтеся тими ж благами, що і літні відпочиваючі, але при цьому платите за них дешевше.

Осінь - сезон фруктів і риби. У Криму дегустуйте виноград, персики. Кавуни, дині, груші і т.д. Не упускайте можливості спробувати справжнє кримське вино, як заводське, так і домашнього виробництва.

Кримські пам'ятки ваблять гостей регіону можливістю активно провести час, подивитися світ. Вас чекають кінні прогулянки, піші походи по горах, екскурсії до водоспадів і долинах.

Серфінг по хвилях, сходження на вершини гірських масивів, скелелазіння і десятки інших розваг до ваших послуг. Розмірковуючи, який вибрати відпочинок на морі у вересні в Росії, куди поїхати недорого, не втрачайте можливості познайомитися з Кримом ближче.

Севастополь

Севастополь

Севастополь називають місто-герой. На його території збереглися численні пам'ятки ВВВ. І якщо ви хочете познайомитися з природою, історією Севастополя ближче, вирушайте відпочивати сюди.

Восени потік туристів стає менше. Комфортно гуляти по місту, відпочивати на пляжі, знайомиться з визначними пам'ятками. Популярні прогулянки по морю, кінний туризм. Пішохідні екскурсії.

Саме в Севастополі восени проходять музичні та кінофестивалі. У дні заходів багатолюдно, але цікаво.

Де жити в Севастополі?

З огляду на, що місто великий, очікувати великих знижок на житло не варто. І все ж у порівнянні з літом ціни падають мінімум на 20%. Однокімнатну квартиру знімете за ціною від 1300 рублів на добу.

Номер в готелі обійдеться приблизно в 1500-2000 рублів на добу. Трохи дешевше коштує приватний сектор, кімнати або спальне місце. відпочинок в Севастополі залишається таким же дорогим, як влітку, але проводити тут час комфортніше.

Відпочинок в Ялті

Відпочинок в Ялті

Ялта - кримський курорт, який порівнюють з італійською Равенной. Вони знаходяться на одній широті, мають багато спільних особливостей. До території Ялти відноситься Алушта і численні селища області.

Ціни в місті значно вище, ніж в регіонах. У порівнянні з піком курортного сезону восени відпочивати тут дешевше. Осінній відпочинок в Ялті рекомендують тим, хто хоче оздоровитися і привести свій організм в порядок.

Регіони, які знаходяться ближче до води, мають середземноморський клімат. У гірських регіонах повітря помітно суші. Температура повітря в Ялті днем ​​тримається на рівні 22 градуси тепла, вода прогрівається до 24 градусів тепла.

Вночі можуть випадати дощі, але до ранку або обіду погода нормалізується. Вся інфраструктура продовжує працювати так само, як і в літній період. Принадність осіннього відпустки у моря в тому, що можна не обмежуватися тільки пляжем.

Знайомство з історією, активний туризм, огляд визначних пам'яток складають левову частку розпорядку дня. Влітку в Ялті багато курортників, вони створюють черги в музеї, а про фото без сторонніх людей в кадрі залишається тільки мріяти.

Восени ця проблема стає не настільки актуальною. До того ж вартість більшості екскурсій, заходів падає мінімум на 30%. За ті ж гроші, що могли витратити влітку, отримуєте на порядок більше розваг.

Де жити в Ялті?

Вартість житла в Ялті мало змінюється з настанням осені. Вартість однокімнатної квартири на добу обійдеться приблизно в 1300 рублів. Остаточна ціна нерухомості залежить від періоду відпочинку, комфортності умов, розташування по відношенню до моря, інфраструктурі.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

Відпустка на Азовському узбережжі

Відпустка на Азовському узбережжі

Любителям полежати на пляжі і довго купатися простіше, відправитися в Крим або Краснодарський край. Азовський регіон радує штормовим морем і непередбачуваною погодою.

Азовське море з настанням літа прогрівається швидко, а й восени остигає вже до кінця вересня. Вода стає каламутною, хвилі часто штормові.

Середня температура повітря 24 градуси, вода в морі має температуру в 22 градуси. За рахунок поривчастого вітру може бути прохолодно. У той же момент зустрічаються непогані дні для пляжного відпочинку.

Більшість туристів воліє їхати в Єйськ . Вибираючи, де краще відпочинок на морі у вересні в Росії, куди поїхати недорого, складайте собі запасну програму розваг.

Передбачити точно, якою буде погода складно. Для повноцінної відпустки складіть кілька варіантів, як би вам хотілося провести час. У разі якщо з пляжем і купанням в морі не складеться, ви будете знати, чим заповнити вільний час.

Єйськ

Єйськ

Відпочинок в Єйську можна поєднати з оздоровленням організму, активними екскурсіями. Сподіватися на те, що ви весь час будете купатися в морі, не варто.

Восени погода непередбачувана, температура коливається від 25 до 20 градусів тепла. Море прогрівається до 23 градусів, можливий вітер. На прилавках магазинів і ринків з'являються горіхи, кубанські фрукти і овочі.

Одна з переваг осіннього відпочинку - насичення організму вітамінами, ласощі натуральними продуктами. У місті у вас буде час пройти курс профілактичних, оздоровчих процедур. І якщо влітку в санаторіях високі ціни, практично немає вільних номерів, то восени можливостей більше.

Осінній відпустку біля моря в Єйську супроводжується вільними атракціонами, низькими цінами на екскурсії і походи. Вартість оренди житла нижче, ніж в пік курортного сезону. Приємно, коли можна знімати квартиру за цінами травня, червня, а погода помітно краще.

Житло в Єйську

Вартість оренди житла в місті від 1200 рублів за однокімнатну квартиру або номер в готелі. Кімната в приватному секторі, спальне місце обходиться дешевше.

Відпочинок на морі в вересні в Росії куди поїхати недорого:

резюме

У Росії є можливість відпочити восени у моря. Плануйте не тільки пляжний відпочинок, підбирайте варіанти розваг і визначних пам'яток.

Беріть з собою теплий одяг і зручне взуття. Осіння поїздка до моря принесе не менше задоволення, ніж літню відпустку, якщо до неї грунтовно підготуватися.

Куди поїхати до моря, не виїжджаючи зі країни?
Скільки коштує житло?
Скільки коштує житло?
Де жити?
Вартість житла в регіоні?
Любіть тепло?
Де жити в Севастополі?
Де жити в Ялті?

Новости