Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Чорному морі

  1. курорт Скадовськ Скадовськ запрошує всіх на відпочинок до берега Чорного моря. З 2011 року Скадовськ...
  2. Скадовськ
  3. Історія Скадовська

курорт Скадовськ

Скадовськ запрошує всіх на відпочинок до берега Чорного моря. З 2011 року Скадовськ - визнаний державний курорт. Скадовськ - це районний центр, затишне містечко з розвиненою інфраструктурою, алеями і парковими зонами. Відпочивати в Скадовську з дітьми одне задоволення - дрібні води затоки добре прогріваються, цілюще повітря і південні фрукти зміцнюють імунітет. Красива набережна манить вечірніми вогнями, дискотеками, барами і атракціонами. Обов'язково подивіться на Скадовськ з колеса огляду - більш зелене місто важко собі уявити! Ласкаво просимо в Скадовськ!

Приватний будинок з басейном Лісовий
Приватний будинок з басейном Лісовий

Будинок 2 поверхи з басейном (3 * 5) знаходиться в г.Cкадовск пров. Лісовий 4.
- Зустріч (безкоштовний трансфер до місця проживання і вранці до пляжу) гостей на будь-якому вокзалі міста при проживанні від 5 діб. Поселення до 16 осіб. Спальних місць 2 + 1,2 + 1,2,2 + 2,2,2 + 2
- Море & Пляж: 25 хв. пішки (вранці безкоштовний трансфер при проживанні від 5 діб) На всі пляжі вхід безкоштовний. Всі пляжі піщані. На деяких пляжах є платні послуги прокату: - Шезлонги і парасольки - Водні види розваг. При необхідності можна під'їхати до самого пляжу на авто, є стоянка)
-У будинку: басейн (3 * 5), сауна (доп плата), свіжий ремонт, металопластикові вікна, москітна сітка, двоспальне ліжко, двоспальні розкладні дивани з додатковими матрацами, комоди, столи, стільці, телевізор, WI FI далі Приватне домоволодіння М'ята і Солоний вітер
Будинок 2 поверхи з басейном (3 * 5) знаходиться в г
Третій сезон відкриває двері міні-готель М'ята і Солоний вітер. Гарне місцезнаходження: в центрі міста на тихій вуличці, недалеко від всієї розважальної інфраструктури курорту. Море і супермаркет в 5-ти хвилинах ходьби, до ринку йти 3 хв В готелі всього 5 затишних номерів на 3 людини. Один номер студіо-люкс на 1-му поверсі і 4 номера на 2-му поверсі з усіма зручностями. Поруч простора загальна кухня, де у кожного номера свої шафки і посуд. Кухня укомплектована газплита, мікрохвильовкою і електрочайниками. Кухня з виходом на терасу, де стоять столики. Можна замовити їжу з доставкою. У номерах є WI-FI, LED телевізори із супутниковим телебаченням, кондиціонери, місткі холодильники, в номері двоспальне і односпальне дерев'яні ліжка, шафа-купе, тумбочки. Всі меблі нові. для далі

останні відгуки

Олександр 24.07.2019

Добрий день. Можна замовити номер на 3х з 5 серпня по 11 серпня.

Світлана 23.07.2019

Дуже дякую! Завжди раді зустрічі з Вами! Всіх благ!

Мар'ян и Іванка липень 2019 23.07.2019

Квартирою Цілком задоволені. Є всі необхідні умови и прилади для комфортного проживання сім'ї з 4 осіб. Тихий район и дружелюбні сусіди. Прийнятною ціна. Оголошення відповідає реальності.

Антоніна 23.07.2019

Юлія, Тетяна Вікторівна! Дякуємо вам за хороший відпочинок. Відпочивали в червні втрьох. До морю- дуже близько. Поруч-АТБ. Можна купити все необхідне. У квартирі було добре прибрано. Постільна білизна чиста, оттутюженное. Вночі-не шумно. Можна спати. Є все необхідне для приготування їжі. Нам не вистачало тільки мікрохвильовки. Господарі -гостепріімние і доброзичливі. Плануємо ... далі

Анастасія. 23.07.2019

Відпочивали в квартирі яка по вул. Гагаріна. залишилися дуже задоволені. У наступний приїзд в Скадовськ плануємо зупинятися тільки в цій квартирі. Величезне спасибі!!!!!! ????

Ольга 22.07.2019

У Скадовську відпочивали перший раз. Зупинилися в приватному домоволодінні "Для Вас" і вгадали. Спасибі Валентині Іванівні за теплий прийом, затишок і комфорт і чистоту. За її рекомендації відвідали Рожеве озеро і о. Джарилгач. Після активного відпочинку приємно повертатися в обстановку близьку до домашньої. Всі фото відповідають дійсності. Але відпочинок підходить до завершення і ми говоримо не ... далі

Марина 22.07.2019

Тільки приїхали з моря. Гості чи в Ірис, були перший раз, отримали масу задоволення. Господиня просто чудо, уважна, турботлива. Кімната чиста і простора. Двір - красотища, дитина в захваті був, в кімнату не заженеш))) Кухня зручна, чиста. Взагалі ми залишилися задоволені. Спасибо большое Антоніна Микитівна за відмінний відпочинок, Дай вам Бог здоров'я. Будемо їздити до вас ????????????????

Яна 22.07.2019

Відпочіваємо в ГД "Сакура" Вже три роки з 2017 року. Всі фотографии відповідають дійсності, номера чисті та охайні. Украшением "Сакура" є ее прівітні Господарі! Ірочка та Сірьожа, щиро дякуємо вам за комфорт и розуміння, у вас почуваєш себе як вдома! )

Олена Орлова 22.07.2019

Добридень! Відпочивали тиждень з 15 по 21 липня. Ось їмо додому, а душею ще в цьому прекрасному місці, житлом дуже задоволені, ну дуже. Ці 7днец пройшли наче вдома, така приємна обстановка, всюди чисто, гарний двір в зелені, скільки старань для нас відпочиваючих вложіжілі господарі, велике їм спасибі за гостинність !!!! Раджу всім, приїжджайте, не пошкодуєте ... Спасибі Олена Вам, ми ... далі

Вікторія 22.07.2019

Відпочивали з подругами і дітьми, дуже сподобалося, всюди чисто, затишно, найбільший плюс це звичайно ж басейн! Гарне місце, все поруч, відпочили суперрр, діти задоволені, приїдемо ще! Всім раджу, приїжджайте не пошкодуєте!

Ольга 21.07.2019

Перший раз відпочивали в Скадовську. Зупинилися в приватному домоволодінні "Для Вас" і вгадали. Величезне спасибі, Валентині Іванівні, за теплий прийом, затишок, чистоту і турботу. Завдяки її рекомендації відвідали Рожеве озеро, о. Джарилгач (точно українські Мальдіви). Після активного відпочинку приємно повертатися в обстановку близьку до домашнього затишку і комфорту. Фото відповідають ... далі

Оленка 21.07.2019

Зазвичай я коментарі не полишаю, але тут захотілося. Відпочивали тиждень з компанією, дуже сподобалося, все дуже мило і затишно і головне адекватні ціни. Якщо наступного разу буду в Скадовську - тільки тут буду жити)) Рекомендую!

Маргарита 21.07.2019

Зараз перебуваємо у Ірини Євгенівни. Почули про те, що тут відбувається. Насправді пишу лише для того, щоб люди не велися на погані коментарі. Умови такі ж, як і на фото. А конкуренти можуть обмовляти скільки хочуть

Олена 21.07.2019

Відпочивали у Ірини Євгенівни 10 днів, дуже сподобалося! Умови як в приватному сектори, нічого незвичайного! Не знаю, звідки люди взяли такі звірячі умови. Євгенівна мила жінка і дуже доброзичлива господиня

Гриша 21.07.2019

Хочемо висловити подяку за відпочинок, все сподобалося особливо крита парковка для машин, що не менш важливо. Та й дітлахам було де розгулятися дитячий майданчик просто супер. Всім удачі.

Фотографії відпочиваючих Додати свої фотографії ви можете в відгуках про пансіонат в якому відпочивали.
Всі фотографії

Скадовськ

В даний час Скадовськ - один з найзеленіших міст. Помилуйтеся його площами і затишними вулицями, обсадженими вічнозеленими туями, стрункими тополями, акацією, бузком. Пройдіться по головній алеї: тут і в найспекотніші дні варто прохолода, навіяна віковими деревами. Ви можете подивитися на Набережну - одну з перших вулиць дореволюційного Скадовська - тут вас чекають розваги на будь-який смак і фінансові можливості.

Скадовськ - один з кращих дитячих курортів. Тільки тут ви можете спокійно відпустити свого малюка плескатися в Чорному морі. А багаті йодисто-бромисті з'єднання і сірководень сприяє лікуванню багатьох захворювань, в основному верхніх дихальних шляхів.

Скадовськ - місце, де будуть задоволені не тільки діти, а й дорослі. Вийдіть на центральний пляж, і ви будете приємно здивовані: умови кращих курортних зон, кафе, водні атракціони. А ввечері на Набережній вас чекають бари, ресторани, нічні клуби.

Скадовськ - це місце поруч з унікальним островом Джарилгач. Острів протягнувся на 40 км. Прекрасні піщані пляжі, солоні озера, чисте прозоре повітря - все це створює умови для відпочинку і лікування. Для допитливих - поїздка-екскурсія по острову. Дістатися на Джарилгач просто: пароплав ходить щогодини, вартість поїздки - 30 грн. (Дитячий - 15 грн.).

Пам'ятники: Пам'ятний знак на честь героїв-льотчиків Скадовської авіагрупи (при в'їзді в місто), пам'ятник місцевим жителям, загиблим в роки Великої Вітчизняної (центр міста), величний монумент відважним чорноморським морякам (острів Джарилгач), пам'ятник воїнам 88-го стрілецького полку ( набережна).

Розваги: ​​стрибки з парашутом (на аеродромі, поруч з вокзалом), водні атракціони (пляжі), кафе, бари, ресторани, нічний клуб (центральний пляж), луна-парк, нічні дискотеки на пароплаві.

Історія Скадовська

На території, де зараз розташований Скадовськ, люди жили ще в давні часи. Під час археологічних розкопок в урочищах Морські Кошари і Цукури було розрито кілька курганів з похованнями епохи бронзи, скіфськими, сарматськими і кочівницькими IX - XIII століть.

Саме місто засноване в 1894 році на місці невеликого рибальського селища Алі - Агок (газета "Юг", 5 серпня 1903 г.). У Скадовськ прибували переселенці з Очакова, Олешок, Херсона. У 1899 році поміщик продав поселенцям 900 присадибних ділянок з виплатою на 24 роки. І в кінці Х_х століття в ньому проживало близько 2 тисяч жителів. Населення займалося торгівлею, ремеслом і частково землеробством. Але містечко розвивався в першу чергу як морський порт. У його причалів ще в позаминулому столітті швартувалися кораблі з Англії, Греції, Швеції, Німеччини. В трюми іноземних кораблів відвантажувалися мішки з зерном, шерстю, каракулем, іншою сільськогосподарською продукцією.

Скадовськ ще з часу свого заснування став відомий як кліматологічний курорт. Спочатку сюди приїжджало кілька десятків дачників, в основному з Херсона. Незабаром слава про цілющі властивості морських купань в Джарилгацькій затоці рознеслася далеко. У 1902 році в містечку відпочивало вже 500 осіб. На той час уже були споруджені морські ванни і, відпочивати в Скадовську могли тільки заможні люди - квартира за сезон коштувала 100 - 250 рублів.

З 1921 року Скадовськ починає розвиватися як дитяча оздоровниця: перші відпочивальники - 1100 дітей з Донбасу і Миколаєва. До 1936 року працював санаторій матері і дитини, пізніше реорганізований в дитячий протитуберкульозний санаторій.

Громадянська, Велика Вітчизняна війни руйнували містечко, але жителі з незмінним завзятістю і любов'ю відбудовували його. У 60-ті - 80-ті роки минулого століття Скадовськ активно розвивається. Щорічно на відпочинок приїжджає 50 тисяч чоловік. У західній частині виростає справжній піонерський містечко, де щоліта оздоровлюються діти з усього Радянського Союзу. У проекті цих років Скадовськ замислювався, як друга Ялта на березі Чорного моря.

Будемо їздити до вас ?

Новости