Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує зустріти Новий рік-2019 в Єгипті: бюджетні і дорогі пропозиції

10 грудня 2018, понеділок, 8:16 1086

2018-12-10T08: 16: 00 + 02: 00 Суспільство 2019-06-15T04: 25: 35 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Скільки коштує зустріти Новий рік-2019 в Єгипті: бюджетні і дорогі пропозиції Українські Новини Скільки коштує зустріти Новий рік-2019 в Єгипті: бюджетні і дорогі пропозиції

Зустріти Новий рік-2019 в Єгипті можна за бюджетною ціною. Фото: pixabay.com

Ціна

В Єгипті є пропозиції для бюджетних туристів. Найдешевший номер на двох на три ночі, наприклад, з 29 грудня 2018 року по 1 січня 2019 року, вже сьогодні можна забронювати в найпростішому готелі від 3 000 гривень. За таку ціну гостям пропонують кімнату з кондиціонером, балконом, телевізором, власними душем і туалетом. Безкоштовний Інтернет доступний лише в громадських місцях, є ресторан, бар, в яких можна поїсти або замовити напій за додаткову плату, невеликий басейн. А ось зіграти і плавати в морі доведеться на громадському пляжі.

Відпочинок в двозіркових та тризіркових готелях за три ночі на ці дати стартує від 3 500 гривень за двох, а найдорожчі номери будуть коштувати близько 5 500 гривень. Вони доповнені міні-барами, сейфами, телефонами, шафами або гардеробами, безкоштовними рушниками і білизною. Проживаючи в таких готелях, туристам також доведеться відпочивати на приватних пляжах і доплачувати за їжу.

У деяких тризіркових готелях діє система "все включено". Три ночі на Новий рік за цією системою в тризірковому готелі коштуватимуть парі приблизно 5 000 - 7 000 гривень. Крім проживання в номерах, туристи можуть відвідати спа та оздоровчі центри, ресторан і бар.

Сервіс та різноманітність

Охочих насолодитися якісним сервісом і різноманітним відпочинком чекають чотиризіркові і п'ятизіркові курортні готелі.

Три ночі для двох у чотиризірковому готелі можуть коштувати від 8 500 до 20 000 гривень. Вартість залежить від готелю, виду номера, наявності або відсутності системи "все включено", різноманітності меню та розваг. Так, більшість готелів цього класу мають свої приватні пляжні зони, басейни, аквапарки, спа, оздоровчі та фітнес-центри, ресторани, бари, розважальні зони для дітей. Номери в таких готелях обладнані всім необхідним, комфортно облаштовані і мають гарний вигляд з вікна або тераси. А безкоштовний Інтернет доступний на всій території готелю.

Є в Єгипті і п'ятизіркові готелі, в яких туристам пропонується дорогий і якісний відпочинок. Вони також мають приватні пляжні зони, спеціально обладнані зони для різних категорій туристів з басейнами, точками харчування, відпочинком на будь-який смак, затишні і комфортабельні номери, системи харчування та організації дозвілля на найвищому рівні, високошвидкісний Інтернет на всій території. Проживання в такому готелі може обійтися від 12 500 до 130 000 гривен на двох на три дні в зазначені вище дати. Ціна знову-таки залежить від самого готелю, виду номера, наявності або відсутності системи "все включено".

Як повідомляли Українські Новини, б Ілеть на поїзди немає в продажу: як можна виїхати на Новий рік .

Тим часом, стало відомо, скільки будуть відпочивати українці в 2019 .

Новости