Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сімейний відпочинок в Єгипті

Поїздка в Єгипет з дітьми може бути не тільки приємним проведенням часу, але і захоплюючим освітою. Де ще малюк доторкнеться до таємниць підводного світу, відчує силу моря і побачить стільки красунь риб і чудових коралів? Де ще так легко він навчитися плавати, пірнати з маскою або навіть аквалангом?

Відправившись на екскурсію до пірамід або храмам Луксора, будьте готові до того, що дитина попросить купити книги про фараонів і один день, проведений на екскурсії, стане початком довгої любові до історії.

Єгипет завжди радує теплом і сонцем. Країна доступна як матеріально, так і географічно. Різниці у часі немає, фруктів завжди багато, море комфортно практично цілий рік.

Різниці у часі немає, фруктів завжди багато, море комфортно практично цілий рік

Відпочинок в Єгипті з дітьми дуже популярний і завдяки безлічі якісних готелів, кожен з яких має дитячі майданчики, спеціально підігріваються басейни, дитяче меню, анімаційні програми, російськомовний персонал. Хургада і Шарм ель Шейх, Мадінат Макаді і Таба - всі курорти мають аквапарки, піщані пляжі для тих, хто не вміє плавати, развлекат Єльня центри та спортивні майданчики. Верблюди і квадроцикли, танці живота і бедуїни, морські сафарі і біблійні святині перетворюють будь-який тур в Єгипет в сонячне пригода.

З огляду на досвід багаторічної роботи, відпочинок в Єгипті з дітьми ми рекомендуємо проводити в одному з нижче представлених готелів. Всі вони надійні, перевірені, красиві і якісні.

Всі вони надійні, перевірені, красиві і якісні

Zimaletta.Com.UA 10.0 з 10 на основі 28 оцінок. Всього 21 клієнтських відгуків.

Де ще малюк доторкнеться до таємниць підводного світу, відчує силу моря і побачить стільки красунь риб і чудових коралів?
Де ще так легко він навчитися плавати, пірнати з маскою або навіть аквалангом?

Новости