Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сімейний відпочинок: куди поїхати з дітьми?

  1. Вибираємо країну для відпочинку
  2. Туреччина
  3. Греція
  4. Іспанія
  5. Італія
  6. Кіпр
  7. Чорногорія
  8. Болгарія
  9. Готуємося до поїздки

"Збирайте валізи, ми їдемо на відпочинок", - таку фразу мріє почути кожен член сім'ї і найменші любителі подорожей - не виняток. Сучасні батьки завжди беруть на відпочинок дітей та це правильно - малюки звикають подорожувати і знайомляться з новими країнами з ранніх років.

Вибираємо країну для відпочинку

У нас накопичилося достатньо досвіду організації сімейного відпочинку і ми готові поділитися ним з вами: в які країни варто поїхати відпочивати з дітьми цього літа, які переваги кожного напряму
У нас накопичилося достатньо досвіду організації сімейного відпочинку і ми готові поділитися ним з вами: в які країни варто поїхати відпочивати з дітьми цього літа, які переваги кожного напряму.

Туреччина

В Туреччини є всі умови для незабутнього відпочинку як з дуже маленькими дітьми, так і з підлітками: сервіс високого рівня, прийнятні ціни, великі території готелів, облаштовані дитячими ігровими майданчиками і басейнами. Також в номерах багатьох готелів є спеціальні ліжечка для дітей, в ресторанах - дитячі стільчики і столики. Щовечора аніматори влаштовують шоу-програми для маленьких мандрівників.

Греція

Головна перевага сімейного відпочинку в Греції - величезна кількість пам'яток, які будуть цікаві і вам, і вашій дитині. Греки дуже люблять дітей і намагаються створити їм найсприятливіші умови для навчання і відпочинку. Тому кожен курорт має спеціальні готелі для батьків з дітьми, спеціальні програми відпочинку та лікування дітей, які приїхали з батьками. Тепле море, сприятливий для здоров'я клімат, красива природа і маса цікавих для юного першовідкривача місць - ось що таке Греція.

Іспанія

Ще одна чудова країна для відпочинку з дітьми - Іспанія . В Іспанії м'який теплий клімат, на узбережжі влітку не дуже жарко, тому маленьким туристам буде максимально комфортно. Можна відпочити як в материковій частині, так і на островах - Майорці або Канарах. Для дітей є чимало розваг, серед яких особливо популярний Порт Авентура - один з найбільших парків атракціонів в Європі. Також варто пам'ятати про те, що іспанці дуже життєрадісні і вміють веселитися, в містах часто проводяться карнавали і колоритні свята з феєрверками.

Італія

Сімейний відпочинок з дітьми в Італії - це сама справжня європейська традиція. Багато готелів обладнані всім необхідним для дітей: спеціальні ресторани для батьків з дітьми і дитячим меню; дитячі клуби, анімаційні програми; дитячі майданчики; басейни з дитячим відділенням; спеціально навчені няні, які залишаються з дітьми, якщо батьки хочуть виїхати на екскурсію. Важливо для відпочинку з дітьми ще те, що пляжі широкі з чудовим піском, вхід у воду плавний і пологий.

Кіпр

Кіпр - ідеальне місце для відпочинку сімей з дітьми. Діти найбільш бажані на Кіпрі, і тут відразу відчувається особлива теплота кіпріотів при спілкуванні з дітьми.
Вам не доведеться довго шукати, чим зайняти дітей - прекрасні пляжі, аквапарки, лунапарк, екскурсії. У готелях проявляють особливу турботу про маленьких туристах - дитячі мініклуб, дитячі басейни, ігрові майданчики, ранні вечері і високі стільчики в ресторанах завжди в розпорядженні діточок.

Чорногорія

Наші туристи підкреслюють, що їхати в Чорногорію з дітьми, - це відмінний вибір, так як тут створені всі умови для дітей різних вікових груп. До переваг сімейного відпочинку в Чорногорії можна віднести: прекрасний клімат і найчистішу екологію, сюди дуже часто спеціально приїжджають навіть вагітні жінки, щоб відчути це. Особливо популярні серед туристів з дітьми курорти Бечічі і Рафаїлович, які ідеально підходять для спокійного сімейного відпочинку.

Болгарія

Болгарія - дуже популярна країна для сімейного відпочинку. Хороший клімат, тепле чисте море, ретельно і з розумом розроблена інфраструктура курортних міст, позитивно налаштоване населення - це все Болгарія. З дитиною будь-якого віку ваш відпочинок в цій країні буде приємним і спокійним. На кожному курорті знайдеться безліч розваг для дітей будь-якого віку - «лягушатники» в аквапарках і дитячі майданчики для малюків; для школярів - водні гірки, катання на бананах, спортивні ігри та атракціони, дискотеки і клуби. Ще однією перевагою відпочинку всією сім'єю в Болгарії є доступні ціни.

Готуємося до поїздки

Вибравши відповідне для відпочинку місце, потрібно добре підготуватися до такого відповідального заходу, як відпочинок з дитиною за кордоном
Вибравши відповідне для відпочинку місце, потрібно добре підготуватися до такого відповідального заходу, як відпочинок з дитиною за кордоном. Ми радимо:

Новости