Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд готелів Амстердама: де зупинитися туристу в Амстердамі, рейтинг недорогих готелів, ціни на кращі готелі

  1. Хороші готелі в районі залізничного вокзалу
  2. Рейтинг кращих готелів Амстердама
  3. Рейтинг дешевих готелів в центрі
  4. Недорогі готелі в центрі
  5. Рейтинг готелів в музейному кварталі Амстердама
  6. Рейтинг кращих готелів Амстердама за відгуками туристів

Враження від відвідин міста багато в чому залежить від зручного розташування місця проживання і акомодацій умов. Плануючи подорож, не порахуйте зайвим замовити готель у центрі або іншому районі Амстердама, відповідну вашим цілям і можливостям. Врахуйте, що в цьому місті гарні номери розбирають, як гарячі пиріжки особливо напередодні визначних подій.

Якісний і ціновий діапазон пропозицій проживання готелів в столиці Нідерландів досить широкий, щоб задовольнити попит путешственніка з різним бюджетом.

Характерною особливістю дешевих готелів в Амстердамі є його маленька площа.

Враження від відвідин міста багато в чому залежить від зручного розташування місця проживання і акомодацій умов

Амстердамські канали навесні

Тільки нові або відреставровані готелі преміум класу, наприклад, Grand Hôtel Amrâth або Krasnapolsky можуть запропонувати просторе приміщення.

Хороші готелі в районі залізничного вокзалу

Туристи вважають за краще оселитися поруч з основними пам'ятками Амстердама, які сконцентровані біля Центрального залізничного вокзалу. Саме тут ви знайдете найбільшу пропозицію від готелів, серед яких:

  1. від 111 євро **
  2. від 90 євро
  3. від 100 євро

** Тут і далі вартість вказана за проживання в двомісному стандартному номері при бронюванні за 2 місяці до передбачуваної дати в'їзду в лютому 2015.

** Тут і далі вартість вказана за проживання в двомісному стандартному номері при бронюванні за 2 місяці до передбачуваної дати в'їзду в лютому 2015

Карта готелів Амстердама в районі Королівського палацу

Всі перераховані і інші готелі в центрі Амстердама мають вагоме перевага - близькість до історичних місць і будівель: Королівський палац, Площа Дам, Де Валлен, Damrak, Будинок-музей Рембрандта. За 10 хвилин можна пішки дійти до Лейдсеплейн, Музею Ван-Гога і Міського музею, Театру Беллевю.

Рейтинг кращих готелів Амстердама

  1. Перше місце займає з шикарними номерами і оригінальним рестораном. Від Центрального вокзалу ви дійдете до готелю за 10 хвилин. Від 111 євро.
  2. розташований на площі Дам, з вікнами, що виходять на Королівський Палац. Ви можете оцінити красу будівлі на фото цього легендарного готелю в Амстердамі. Тут вам запропонують просторі номери і бездоганне обслуговування. 106-250 Euro.
  3. Не менш чудовим є з кваліфікованим персоналом, готовим надати гостям необхідну допомогу. У ресторані готелю вам запропонують вишукані страви французької та міжнародної кухні. 112-245 Євро.
  4. Якщо ви вважаєте за краще займатися в фітнес-центрі навіть під час подорожі, зупиняйтеся в готелі, розміщеного недалеко від торгового району. Тут мінімальна ціна 130 Euro.
  5. Цінителі затишку залишаться задоволені інтер'єром і обслуговуванням в, з мінімальною ціною в цьому сезоні від 91 євро.

Амстердам на День Короля Голландії

У місті відкриті двері для гостей 1232 однозіркових, 173 двозіркових, 250 тризіркових, 121 чотиризіркових, 28 п'ятизіркових готелів. З усіма відомими плюсами недорогому готелю в будь-якому районі в Амстердамі протиставлені мережеві готелі. З найбільш широко представлених в місті присутні такі мережі, як Select, NH Hoteles, Hampshire, Best Western, Ibis.

Рейтинг дешевих готелів в центрі

Щоб отримати задоволення від подорожі в межах мінімального бюджету, розглядайте готелі Амстердама економ-класу, серед яких:

  1. , Розташований в 10 хвилинах від Центрального вокзалу. Оригінальний інтер'єр номерів і необхідні зручності обійдуться гостю мінімум в 50 євро.
  2. пропонує ідеальну чистоту і зручне місце розташування. Мінімальна ціна становить 44 євро.
  3. зі стартовою ціною за проживання від 50 євро пропонує послугу няні і смачний сніданок. Розташування в центрі позбавить вас від значної суми витрат на громадський транспорт.
  4. , Відрізняється світлими номерами і помірними цінами. Можете розраховувати на номер за 180 євро.
  5. розташований поруч із зоопарком, музеями та іншими пам'ятками. Ціна номера від 34 Євро.

Недорогі готелі в центрі

У Центральному районі знаходяться найпопулярніші для проживання місця. Пропонуємо вам рейтинг готелів різного рівня в центрі Амстердама, які пропонують найпривабливіші умови проживання на сьогоднішній день:

  1. , Вдало розташований в самому серці міста в крокової доступності від таких визначних пам'яток, як Театр Беллевю і Лейдсеплейн, від 68 євро.
  2. , Що пропонує зручний доступ до центральних пам'яток, магазинах і розважальним закладам. Від 116 євро.
  3. , З якого через 5 хвилин ви не поспішаючи дійдете до Королівського палацу. Від 87 євро.

Карта розташування готелів Амстердама по районам міста

Рейтинг готелів в музейному кварталі Амстердама

Південний округ відрізняється витонченою архітектурою і майже паризьким шармом. Oud Zuid найпрестижніший район міста з Музейною кварталом (Muzeumwijk). Треба подбати заздалегідь, щоб встигнути забронювати готель в Амстердамі в його старих кварталах, на жвавих і галасливих вулицях, і отримати повне уявлення про це місто. Тут варто звернути увагу на готелі:

  1. , Розташований в десяти хвилинах ходьби від Amsterdam Oud-Zuid і Концертного залу. Від 75 євро.
  2. зі стильним інтер'єром номерів. Знаходиться поруч з музеєм Ван-Гога. Від 109 євро.
  3. , З якого всього за 20 хвилин ви дійдете пішки до центру міста. Від 39 євро.

Рейтинг кращих готелів Амстердама за відгуками туристів

Туристи, приїжджаючи в Амстердам, за своїми особистими критеріями оцінюють готельне обслуговування.

  1. П'ятірку кращих готелів на їхню думку очолює модний з романтичним інтер'єром. Розташований він в Центральному районі поруч з Королівським палацом і площею Дам. Мінімальна ціна в цей час становить 118 євро.
  2. П'ятизірковий готель потрапив на друге місце, не дивлячись на не менше вдале розташування і наявність відмінного басейну. Причина полягає в більш дорогих номерах - від 251 євро.
  3. За приголомшливе обслуговування відвідувачі віддали третє місце з мінімальною ціною 189 євро. Він розташований близько до Центрального вокзалу.
  4. презентує себе, як готель з багатомовним персоналом, що є безперечною перевагою. Розташований в Центральному районі. Ціна за номер від 174 євро.
  5. І одним з кращих пропозицій, на думку туристів, що побували в Амстердамі, є готель з мінімальними зручностями, але чистий і розташований в самому центрі міста. Ціна за номер від 136 євро.

Holiday Inn

На додаток до цього рейтингу опубліковані на спеціальних сайтах відгуки про амстердамських готелях допоможуть вам зорієнтуватися в офіційній інформації.

Отже, ви відправляєтеся в Амстердам. Ви можете оселитися вздовж каналів річки Амстел або на мальовничому півострові. Але Центральний район набагато більш привабливий для туристів зі своєю стародавньою архітектурою, історією і близьким розташуванням до сучасного ділового центру. Саме тому дві третини всіх місцевих готелів розташовані тут.

Ще по темі Амстердам

Новости