Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити страховку для візи в Польщу онлайн

  1. Особливості робочої страховки при в'їзді до Польщі
  2. Як оформити страховку при в'їзді до Польщі

Якщо Ви їдете в Польщу щодо безвізового режиму, Ви можете придбати страховку для виїзду за кордон онлайн. Для цього скористайтеся формою для оформлення нижче.

Якщо Вам необхідна страховка для візи в Польщу - Ви можете її замовити по телефону: 050 383 30 80 та 067 13 602 13. Забрати поліс можна в нашому офісі або отримати в будь-якому відділенні Нової пошти. Доставка безкоштовна.
Вартість страховки для робочої візи в Польщу в залежності від кількості днів перебування і франшизи:

К-ть днів франшиза 0 Євро, вартість грн. франшиза 100 Євро, вартість грн. 30 260,00 140,00 60 370,00 180,00 90 480,00 250,00 180 650,00 360,00 365 1100,00 715,00 К-ть днів франшиза 0 Євро, вартість грн Страховка на візу в Польщу

Незважаючи на те, що Польща як країна входить в Євросоюз (а значить, в'їзд в неї для українських громадян повинен бути спрощена), що розташована вона зовсім близько, - в'їзд в її межі пов'язаний з рядом труднощів і турбот. Перш за все, робоча віза в цю країну надається лише на рік максимум. Однак страховий поліс в цьому випадку не тільки повинен поширюватися на всі дні вашого фактичного знаходження в країні, але і захоплювати додаткові два тижні в разі непередбачених обставин. Як і для шенгенської візи, сума оформлення даного документа дорівнює 30 тисячам євро.

Особливості робочої страховки при в'їзді до Польщі

Отже, якщо страховий поліс одноразовий, то його дія повинна поширюватися на весь термін вашого перебування в країні. Якщо ж ви плануєте відвідати її кілька разів (три і більше), то страхування охопити лише перший період вашого перебування в Польщі. Робоча віза на один або два в'їзду в країну передбачає дійсність страховки протягом всього терміну.

Однак, якщо мова йде про відвідини Польщі, то можливе отримання так званої довгострокової робочої візи. Справа ця нелегка, оскільки вимагає надання величезної кількості різноманітних документів, в число яких обов'язково входить медичний страховий поліс. Тип даного документа може бути різним (просте надання медикаментів в разі хвороби, або повноцінне медичне обслуговування), проте об'єднує їх все ідея, що при раптової хвороби приїжджого, оплата його лікування не повинна впасти на бюджет держави.

Як оформити страховку при в'їзді до Польщі

Оскільки Польща є членом Шенгенської угоди, на які в'їжджають в її межі поширюються ті ж самі вимоги
Оскільки Польща є членом Шенгенської угоди, на які в'їжджають в її межі поширюються ті ж самі вимоги. Оформляти медичне страхування в даному випадку потрібно з уважністю, так як документ повинен бути складений за конкретною схемою:

  • термін його дії повинен збігатися за тривалістю з терміном дії візи;
  • оформлення без франшизи;
  • так звана «межа відповідальності» повинна становити не менше 30000 євро;
  • бути актуальним для всіх країн шенгенської зони;
  • в разі непередбачених обставин, пов'язаних з необхідністю надання медичної допомоги (сюди входить і експатріація туриста), страховий документ повинен повністю їх покривати.

Відсутність будь-якого пункту з перерахованих вище є достатньою підставою для відмови в наданні візи.

Купити туристичну страховку для візи в Польщу ви можете ТУТ .

Новости