Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого без візи?

  1. Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого в 2017 році?
  2. Куди поїхати в жовтні на море без візи?

Відправитися на море за кордон в жовтні, коли в наших краях йдуть дощі, а за вікном сиро і прохолодно - відмінна ідея. Якщо літньої відпустки виявилося недостатньо і організм потребує додаткових силах, то відмовляти собі не варто. Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого і без візи? Найпопулярніші напрямки для незабутнього пляжного відпочинку можна знайти в статті.

Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого в 2017 році?

Жовтень ідеально підходить для відпочинку в країнах з теплим помірним кліматом. Відправившись на закордонний курорт, можна продовжити літо і отримати додаткову порцію позитивних емоцій. У цей період ціни на тури значно знижуються і купувати путівку в 4-5 * готель стає вигідніше. Восени традиційно спостерігається спад інтересу до туризму серед росіян, тому туроператори пропонують значні знижки і проводять вигідні акції.

Восени традиційно спостерігається спад інтересу до туризму серед росіян, тому туроператори пропонують значні знижки і проводять вигідні акції

На фото узбережжі африканського континенту в жовтні

Пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими і недорогими курортами, куди варто поїхати в жовтні:

  1. Єгипет. Відпочинок в жовтні в Єгипті - відмінна ідея для любителів теплого клімату і чудового моря. Відпустка восени гарантовано пройде відмінно. На курортах в цей час встановлюється стабільно хороша погода, температура повітря досягає +30 градусів, а море прогрівається до + 25-26. Небо завжди чисте, а море спокійне. Знаючи такі особливості, багато сімей вирішують їхати на курорт разом з маленькими дітьми.
  2. ОАЕ. провести в ОАЕ відпустку в жовтні рекомендується тим, хто віддає перевагу спокійному проведення часу і не любить гучних вечірок, дискотек, на яких спиртне ллється рікою. У жовтні в ОАЕ традиційно скасовуються усі розважальні заходи, не продаються спиртні напої в зв'язку з настанням священного місяця Рамадан. Ці правила не діють тільки в Дубаї. Однак для тих, хто бажає подивитися визначні пам'ятки і позасмагати - це просто ідеальний період для відпочинку на морі.
  3. Ізраїль. Цей напрямок вибирають ті, хто не любить або погано переносить високу температуру. В Ізраїлі в жовтні середня денна температура повітря становить близько + 26-27 градусів. Однак іноді вітер може принести з собою і гарячі маси, але буває це рідко.

На фото грецький острів Міконос в жовтні

Вибираєте куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого? Для росіян туроператори завжди готові запропонувати масу привабливих варіантів. Тому не варто собі відмовляти в задоволенні. Відправляйтеся на закордонний курорт і відпочивайте по-повній.

Куди поїхати в жовтні на море без візи?

Росіяни часто віддають перевагу відпочинку в безвізові країнах. Це дійсно перевага, так як немає необхідності оформляти документи, оплачувати сервісні та візові збори. Пропонуємо дізнатися ТОП-3 напрямки, де можна відпочити на морі без візи недорого:

  1. Туреччина - це найдорожче напрям для росіян, особливо якщо мова йде про першу половину жовтня. У другій половині місяця нерідко на курортах піднімається вітер, який приносить з собою прохолодні повітряні маси і можливі короткочасні дощі. Якщо прохолода і буде, то тільки ввечері, а вдень на пляжі можна вільно засмагати. Сонце світить ласкаво, опіків можна не боятися, а ціни на тури приємно дивують мандрівників.
  2. Таїланд - ще одна безвізова країна для росіян. Якщо відпустка триватиме до 30 днів, то туристи з Росії можуть перетинати кордон, маючи при собі закордонний паспорт та міграційну карту. У жовтні можливі короткочасні дощі. Це сильні зливи, але вони швидко закінчуються і погода знову порадує мандрівника.
  3. Туніс - курорт для любителів доступною розкоші. Таласотерапія, чудові піщані пляжі, вікові пам'ятки - переваги країни. повітря в Тунісі в жовтні прогрівається до + 29-30, а вода - до +25. Комфортабельні готелі, клуби, розважальні центри працюють для задоволення клієнтів цілодобово.

Якщо хочете добре відпочити в жовтні на море за кордоном, рекомендуємо вже зараз вибрати відповідне направлення, щоб своєчасно забронювати путівку. Якщо чекати палаюче пропозицію від туроператора, то можна розраховувати на 30% знижку, що не може не радувати. Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого без візи? На радість росіян, вибір просто величезний і варто тільки вибрати найкраще пропозицію з можливих.

Відео про відпочинок на морі за кордоном в жовтні:

Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого в 2017 році?
Куди поїхати в жовтні на море без візи?
Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого і без візи?
Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого в 2017 році?
Куди поїхати в жовтні на море без візи?
Куди поїхати в жовтні на море за кордон недорого без візи?

Новости