Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Краща платна риболовля в Підмосков'ї взимку і влітку! Форель, Окунь, Щука, Короп, Лінь, Сазан, Амур

Рибальський клуб «Юркове» - це захоплююча рибалка і відпочинок в Підмосков'ї з усіма зручностями і умовами для проведення дозвілля, як в сімейному колі, так і великою компанією

Рибальський клуб «Юркове» - це захоплююча рибалка і відпочинок в Підмосков'ї з усіма зручностями і умовами для проведення дозвілля, як в сімейному колі, так і великою компанією. Вашій увазі пропонуються:

  • Зарибнені водойми, розділені на автономні зони обладнані зручними містками і альтанками, що робить рибалку ще більш якісної і результативної (площа однієї водойми становить 3,6 га, іншого - 1,1 га).
  • Відмінно обладнані для відпочинку котеджі, дерев'яні зруби і фінські будиночки, щоб з комфортом провести день або цілі вихідні. Можна скористатися мангалами і іншим важливим інструментом, без якого не обходиться повноцінна рибалка.
  • Широке різноманітність риби - до цього часу рибалка в Можайському районі ще не була настільки захоплюючою і різнопланової (на вудку може попастися карельська і золота форель, щука, короп, сазан, лин, білий амур, карась, окунь ...).

  • На нашій, оточеній лісом території, приємно насолодитися тишею природи, попаритися в справжній дров'яній бані, приготувати на відкритому вогні Ваші улюблені страви.
    Крім риболовлі Ви можете відмінно провести час, зробивши невелику подорож по визначних пам'ятках р Можайська і Можайського району, які знаходяться всього за півгодини їзди від нашого клубу: Державний Бородинський військово-історичний музей-заповідник Бородіно, Спасо-Бородинський монастир, Лужецький монастир і Святе джерело Ферапонта, Ново-Микільський собор.

  • За останній рік РК «Юркове» в плані облаштування території, водойми, і створення інфраструктури для зручності активного відпочинку йде «семимильними кроками».
  • Даний рибальський клуб є для холдингу «Одекс» швидше хобі, свого роду пізнанням навколишнього світу через призму даного господарства, ніж отриманням прибутку від даного виду діяльності. У зв'язку з цим РК «Юркове» завжди найбільше цінувало і цінує з яким настроєм гість поїхав додому після риболовлі, і що він розповість про нас вдома, на роботі, своїм друзям і колегам
  • далі:

    1. Працюють 2 свердловини, забезпечуючи холодної артезіанською водою з температурою на виході 8 º С великий ставок, вода з якого переливаючись через греблю в свою чергу живить і малий ставок.
    2. Постійно проводиться зариблення справжньою карельської фореллю, чий прекрасний смак відзначають всі відвідувачі нашого клубу. Рибальський клуб «Юркове» можливо єдиний в західному напрямку по Мінке і Можайка, де форель ловиться цілий рік, з огляду на надходження холодної води з свердловин.
    3. Широкий діапазон глибин від 1,5 до 6 метрів.
    4. Рибальські містки в більшій кількості (поодинокі, сімейні, корпоративні). Всі вони відрізняються габаритами в залежності від власне їх призначення.
    5. Наявність великої вуличної альтанки (24 х 7 метрів) для відпочинку після риболовлі і проведення всіляких змагань, корпоративів, весіль, днів народження і т.д.
    6. Наявність снастей напрокат (вудки, подсачнікі, стільчики, крісла рибалки та ін.), А також велосипедів.
    7. Можливість придбати блешня, воблери, гачки, волосінь, пасту, наживки і підгодовування і т.д. в нашому магазині «Рибачок».
    8. Є відмінна лазня, п'ять видів будиночків для відпочинку і нічлігу і номери для проживання з повним переліком всього необхідного кухонного інвентарю.
    9. Наявність кафе з наданням послуг харчування (сніданок, обід, вечеря), а так само прохолодними напоями, чай, кава і т.д.
    10. Виклик по телефону персоналу прямо з місця лову, для принесення чого-небудь (підгодовування, насадка, напої і т.д.), а так же (що дуже важливо) для відчеплення «дорогих» Вам уловистих блешень.
    11. Є можливість почистити і закоптити спійману рибу.
    12. Можна замовити мангал з дровами і самому зробити приголомшливий шашлик з тільки спійманої риби здивувавши свою «половинку», що ви теж не «ликом шиті» в плані готування ... ..
    13. До риболовлі з дому, можна по телефону замовити містки, (вони за номерами), як квитки в театр, що б і вітерець дув в спину і сонечко не сліпило очі.
    14. Ліс з трьох сторін водойми робить цей шматочок підмосковної землі невеликим оазисом. До речі доповнює цей оазис берегові ластівки які живуть на березі, качки і чайки прилітають на водойму, лелеки які гордовито ходять по полю, норка яка іноді краде рибу якщо її залишити на березі, а гриби і ягоди які просто нікому збирати (від траси Мінського шосе ми в 22 км.) порадують будь-якого у кого втомилася рука закидати спінінг і витягувати черговий трофей.
    15. Важливий і чесний персонал, все це і багато іншого забезпечить Вам на території нашого РК «Юркове».

    У книзі сучасного російського письменника Вадима Панова «Багаття на вівтарях» є фраза, що відображає тенденцію рибного лову: «Хороший рибалка шукає не зручне місце, а рибне». У цих словах є велика частка істини, але невже не можна зупинити свій вибір одночасно і на рибному, і на максимально комфортному місці? Звичайно ж, можна і навіть потрібно! РК «Юркове», як раз те саме місце!

    Наші ціни прийнятні для будь-якого гаманця і достатку, а перелік послуг дуже різноманітний. Для сімейного відпочинку в РК «Юркове» потрібна власне тільки сім'я, а снасті, насадки, обід і все інше ми Вам забезпечимо.

    Але як то кажуть:

    «Все, звичайно, не опишеш, не розкажеш, що не врахуєш.

    А як повітрям подихайте - ледве ноги волочешь ».

    У цих словах є велика частка істини, але невже не можна зупинити свій вибір одночасно і на рибному, і на максимально комфортному місці?

    Новости