Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гра Plants vs. Zombies 2 для смартфонів Sony Xperia - рослини проти зомбі в часі

Раді представити вам нову іграшку Plants vs. Zombies 2 для Sony Xperia скачати яку ви можете з нашого сайту! Вона є продовженням легендарної гри, присвяченій боротьбі рослин і зомбі. Друга частина отримала покращену графіку, масу доповнень і ще більш цікавий і динамічний ігровий процес. Зомбі знову почали атакувати будинок Дейва і різноманітні рослини володіють унікальними здібностями будують з вашою допомогою власну армію, для того щоб відбити атаку ходячих мерців і знищити їх. Загалом, сенс гри зовсім змінився!

Однак Дейв спорудив зі свого вантажівки машину часу і запропонував вам випробувати її в дії. Ось з цього моменту і починається сюжетна лінія Рослини проти Зомбі 2 для Соні Іксперія. Вам доступні три тимчасові локації, кожна з яких переносить вас в минуле в різні часи: стародавній Єгипет, піратські баталії в Карибському морі і Дикий Захід. Кожна з локацій має власне оформлення і унікальна по-своєму.

Всі вони являють собою карту з маршрутом, для проходження якого вам знадобитися виконувати завдання пов'язані із захистом свого будинку від злих зомбі, які також вбрані тематично відповідно від рівня. У новій версії гри з'явилися нові типи рослин з цікавими особливостями. Усейте ігрове поле різного роду представниками флори, виробіть свою тактику і стратегію, для того щоб набрати якомога більше балів і монет, які в подальшому дуже знадобляться.

Не забувайте стежити за картою тимчасової локації, так як на шляху може бути маса відгалужень і додаткових рівнів, на яких ви зможете заробити більше бонусів. Ну що, готові відправитися в захоплюючу подорож в часі? Тоді вам швидше потрібно завантажити Plants vs. Zombies 2 на Sony Xperia по нижче наведеної посиланням!

Play Google | Я.Діск

Кеш (sdcard / Android / obb)

Також рекомендуємо:

Схожі статті:

Ну що, готові відправитися в захоплюючу подорож в часі?

Новости